Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

joi, 31 decembrie 2009

A sosit noul an





La final de an 2009 va urez numai impliniri
Mulţumesc tuturor acelora care au intrat pe blogul meu şi care a găsit de cuviinţă să lase un scurt comentariu . Mulţumesc şi acelora care au vizitat blogul ne dorind să fie cunoscuţi. Le mulţumesc chiar şi celor care m-au criticat că aşa am putut să merg mai departe .
Le mulţumesc celor care vor intra în anul 2010 pe blogul meu .
Tuturor le urez să aibă parte numai de bucurii , împliniri dar şi multă , multă sănatate ca-I mai bună decât toate . Anul 2010 să ne găsească tot împreună , mai buni , mai iertători , mai toleranţi .
LA MULŢI ANI !

miercuri, 30 decembrie 2009

Criza la romani o fi adevarata ?

Astazi am plecat in oras sa platesc ultimile facturi venite de la Eongaz si Electrica . Probabil postarita noastra a vrut sa-mi faca o bucurie de sarbatorii si atinut facturile pana in 29.12.2009 . S-a gandit saraca ca nu le voi plati anul acesta si asa mai adauga ceva la bugetul bietelor firme de gaz si electricitate care ne-au anuntat ca se vor mari tarifele la respectivele utilitati . Asa ca am luat-o la picior ca asa spun cei de la televizor sa facem o jumatate de ora miscare . Pana la primul bancomat unde eu i-mi platesc facturile aveam ceva de mers si daca tot am iesit am zis hai sa mai cumpar si apa plata si vasc pe care trebuie sa-l aiba tot romanul in casa . ( am spus bine tot romanul , pentru ca rromul il vinde el nu pune asa ceva in casa ca lui ii aduce ghinion ). Legat de vasc am auzit inca una sa cad jos nu alta . Vascul nu trebuie cumparat de femeia din casa ci de barbat ca sa aduca noroc . (normal barbatul este mai larg la punga si da cat cere rroama care-l vinde ) , asa ca norocul pana la urma este el undeva . Am ajuns la Plus supermarchet mare plin de marfa aleasa dar si de oameni care sau imbul;zit pe ultima suta de metri la cumparaturi . Nare romanul banii ? fugi deaici ca nu am gasit carucior , atrebuit sa stau la coada la carucior , la alta coada sa intru , la alta coada sa platesc . Romanului ii plac cozile se vede treaba asa ca m-am conformat si eu . Am fost singurul care aveam 2 peturi de apa plata de 5 l in rest toata lumea cu caruciorul plin . Am tras concluzia ca in romania inca nu a ajuns criza ca altfel nu inteleg . Bine ve-ti spune ca vine anul nou dar parca vine cu foamete de cumpara lumea intr-o veselie , in avantajul patronilor de supermarcheturi . Sa vedem ce va mai fi de paste la anul ca acum am vazut . Va urez LA MULTI ANI !

marți, 29 decembrie 2009

China execută un cetăţean britanic pentru traficul de droguri



(CNN) - Guvernul britanic a condamnat decizia Chinei de executare a unui cetăţean britanic privind taxele de traficul de droguri.
"Eu ... Sunt îngrozit şi dezamăgit de faptul că cererile noastre persistente la clemenţă în care nu au fost acordate," a spus primul-ministru Gordon Brown. "Sunt deosebit de îngrijorat de faptul că nici o evaluare de sănătate mintală nu a fost efectuată."
Akmal Shaikh a fost condamnat pentru ca a fost găsite 4 kg (8,8 kg) de heroină asupra sa la aeroportul Urumqi, în septembrie 2007. China spune ca el a avut parte de un proces echitabil în temeiul legislaţiei sale, iar el epuizat apelurile sale de săptămâna trecută.
Ministerul de Externe britanic a confirmat executarea de marţi, cu toate acestea, nu exista nici un comentariu imediat din China.
Înainte de efectuarea pedepsei cu moartea, China, a declarat ca a urmat procedurile legii.
"Acest caz a fost întotdeauna tratat în conformitate cu legea. În timpul procesului, pârâtului i- au fost garantate drepturile sale legale," Jiang Yu, purtator de cuvant al Ministerului chinez al Afacerilor Externe, a declarat săptămâna trecută. "Toată lumea ştie că traficul internaţional de droguri este o crimă gravă."

luni, 28 decembrie 2009

2009 a fost, cu siguranţă, anul aurului.

Nici investitorii în petrol nu a dus-o foarte rău.



Realitatea Net titrează în pagina electronică ştirea comform căreia investitorii în aur şi petrol au avut de câştigat anul acesta . Ziarul nu ne spune cine sunt investitorii , dar concluzia la care am ajuns este că nu populaţia de rând a câştigat . Tare î-mi este teamă că se va întâmpla şi cu aurul ca şi cu imobiliarele , în câţva ani se prăbuşeşte .
Între 2014 şi 2015, preţul metalului ar putea ajunge chiar la 5.000 de dolari uncia, din cauza scăderii rezervelor mondiale. Anul 2009 a început foarte prost pentru petrol. Barilul ajunsese la 40 de dolari, pe fondul scăderii cererii, din cauza crizei economice. Asta după ce în vara lui 2008 se înregistrase un preţ record, de 147 de dolari pe baril.

duminică, 27 decembrie 2009

Video: Pomul de Crăciun în flăcării .




Americanii au demonstrat cum se răspândeşte un incendiu pornit de la un scurtcircuit în pomul de Crăciun. În mai puţin de un minut, o cameră este distrusă complet de flăcările pornite de la bradul împodobit.
Astfel de experimenţe au scop educativ şi sunt destinate tuturor celor care vor să ţină cont de ce se poate întâmpla în cazul în care un fier de călcat este uitat în priză, atunci când o ţigară aprinsă cade pe covor, sau cum se răspândeşte un incendiu la locul de muncă
Imaginea 1/1Institutul pentru Standarde Tehnologice din Departamentul de Comerţ al SUA recrează frecvent scenarii dezastruoase în care lipsa de atenţie sau defecţiunile echipamentelor electronice şi electrocasnice pot naşte tragedii.


Cutremur în zona Vrancea.

Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, seismul a avut loc la o adancime de 130 de kilometri si nu s-a simtit la Bucuresti.
El s-a produs în jurul orei 4: dimineaţă .
De asemenea, nu au fost semnalate victime şi nici pagube materiale.

The-magic-of-making-money-online- onli










A lot of people looking at this troubled period, when the crisis has affected us all more regardless of nationality, but especially poor countries a loophole on the internet, only, only from receiving a breath of fresh air much needed in those days.
How many will succeed, many will be disappointed remains to determine each depending on, luck, preparation, flair, perseverance and not everyone's ability to solve a major problem.
They say the people "Not everything flies to eat, much truth in this saying, which he often neglected either intentionally or imposed term.
Finally everyone will choose something: some experienced, others with a profit, most of the disappointments.
But if a monkey can do it why not you try this-I argument you grill.

sâmbătă, 26 decembrie 2009

Un atac terorist dejucat la bordul unui avion Jetliner US








Un Nigerian se presupune că a încearcat să aprindă o pulbere explozivă, dar nu a reuşit
Un Airbus 330 care efectua un zbor cu 278 de pasageri au ajuns la Detroit Metropolitan Airport din Amsterdam.

Romulus, Mich - Un om nigerian a încercat să aprindă o pulbere la bordul unui avion comercial înainte de a aterizat, vineri, la Detroit, oficiali americani au numit încercarea un act de terorism.
Flight 253 with 278 passengers and 11 crew members aboard was 20 minutes from the airport when passengers heard popping noises, witnesses said. Zborul 253 , cu 278 de pasageri şi 11 membri ai echipajului la bord a fost timp de 20 de minute înaimte de ateriare pe aeroport martori unei scene de încercare a unui nigerian de a detona o încărcătură explozivă .Un pasager care au văzut încercarea de atac terorist , a sărit pe nigerian au supus, oficialii companiei aeriene .The man had “some kind of incendiary device he tried to ignite” in a bag strapped to his body, US officials told NBC News. Omul avea "un fel de dispozitiv de incendiare, el a încercat să aprindă dispozitivul care era " într-o pungă legată de corpul său, au declarat oficialii americani de la NBC News. Other officials told NBC station WDIV-TV of Detroit that the device was a mixture of powder and liquid, which failed to ignite when the passenger tried to detonate it during the plane's descent into Detroit Metropolitan Wayne County Airport. Alţi oficiali au spus (NBC staţie WDIV-TV din Detroit) că dispozitivul a fost un amestec de pulbere şi lichid, care nu a reuşit să se aprindă atunci când a încercat deoarece pasagerul a dejucat plaul de atac terorist inainte de aterizare pe aeroport .
Preluare din : http://www.msnbc.msn.com/id/34592031/ns/us_news-security/

vineri, 25 decembrie 2009

Magii , Colinde la Catedrala din Sibiu

La Catedrala din Sibiu dupa slujba de duminica corul Catedralei a tinut un recital de colinde .


Femeia care a atacat pe Papa a fost identificată ca fiind Susanna Maiolo, 25ani , de naţionalitate elveţian-italian .




Femeia care a atacat Papa a fost identificat ca Susanna Maiolo, 25 ani, de naţionalitate elveţiancă –italiană .

Ea a fost, de asemenea, implicat într-un incident similar, la miezul nopţii de anul trecut
Vatican spokesman, Rev Federico Lombardi, said Miss Maiolo, 25, had psychiatric problems and was taken to a clinic for treatment. Purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Rev Federico Lombardi, a spus domnişoara Maiolo, de 25 de ani a avut probleme psihice şi a fost dus la o clinică pentru tratament.
Maiolo is believed to be from the Italian speaking Swiss canton of Ticino but Father Lombardi would not confirm this. Maiolo este considerată a fi de origine italiancă cantonul elveţian Ticino fiind Tatăl Lombardi, dar nu s-ar confirma acest lucru.
Related ArtiPope delivers Christmas message hours after attackTruman Show Syndrome delusion: Sufferers convinced they are on reality TShe was also involved in a similar incident at last year's midnight mass in which she rushed at the Pope but was stopped by a security guard before she reached him. Ea a fost, de asemenea, implicat într-un incident similar la miezul nopţii anul trecut , în care ea s-a repezit la Papa, dar a fost oprită de un agent de securitate înainte de a ajunge la el anul trecut.
Asked how Miss Maiolo had evaded security a second time, Father Lombardi said there were 7,000 people at the mass and she “could have got her ticket from anywhere.” Întrebat cum de securitate din Miss Maiolo a iertat-o de la a doua oară , părintele Lombardi a spus că au fost 7.000 de oameni lala acea festivitate şi ea "ar putea avea biletul luat deoriunde."
He added: “She is known to the Vatican but she was never thought to have been of any serious danger to the Holy Father. El a adăugat: "Ea este cunoscută la Vatican, dar ea nu a fost niciodată considerată că ar fi fost un pericol grav pentru Sfântul Părinte.
“As I have already said she was not armed and if anything the poor woman needs treatment which is what she is getting.” "Aşa cum am spus deja nu au fost găsite arme asupra ei şi biata femeie are nevoie de tratament, pentru aşi reveni".
Prosecutors in Rome said that as the incident had taken place on Vatican territory it was a matter for Vatican authorities and they had not been asked to intervene. Procurorii de la Roma a declarat că, incidentul a avut loc pe teritoriul Vaticanului că nu a fost nici o problemă pentru autorităţile de la Vatican şi ele nu au fost solicitate să intervină.

joi, 24 decembrie 2009

LA MULTI ANI DE CRACIN !





Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine.

Senatul US votează privind reforma asistenţei medicale




Senatori din SUA se pregătesc să voteze în versiunea finală a Senatului un proiect de lege istoric privind reforma în asistenţa medicală .



Legislaţia îşi propune să acopere 31 milioane de americani asiguraţi şi ar putea conduce la cea mai mare schimbare în domeniul asistenţei medicale din SUA din ultimele decenii.
Preşedintele Barack Obama a spus ca procesul a fost "greu", dar că proiectul de lege final a fost "în mare măsură demn de sprijin".
Dacă este aprobată, aceasta ar trebui în continuare să fie armonizată cu un proiect de lege mai expansiv care a trecut de Camera Reprezentantilor.
Republicanii din opoziţie spun că proiectul de lege al Senatului este scump, autoritar şi este o ameninţare la adresa libertăţilor civile.
Reforma în domeniul sănătăţii a fost politica-cheie pe piaţa internă a administraţiei domnului Obama .
Miercuri, proiectul de lege a trecut de ultimele trei voturi de procedură în Senat, cu democraţii care au colectat cele 60 de voturi necesare pentru a pune capăt tactici de tergiversare a Republicanilor.
Liderul democrat Senatorul Harry Reid a declarat ca dezbaterea asupra proiectului de lege a fost "un lung, drum greu".
"Nu este nevoie de mult pentru a da seama că nu sunt la fel de interesat în domeniul asistenţei medicale în care sunt în menţinerea controlului asupra Congresului Statelor Unite."

Au avut loc şi mitinguri la adessa proiectului mult controversat .


miercuri, 23 decembrie 2009

Microsoft va plăti 203 milioane pentru încălcarea de brevete

http://www.elpais.com/articulo/tecnologia/Microsoft/pagara/203/millones/euros/violacion/patentes/elpeputec/20091223elpeputec_13/Tes
Microsoft va trebui să modifice o procesorul de cuvinte Word. La Corte de Apelaciones de Estados Unidos ha confirmado el veredicto de un jurado, que le impuso una sanción de 290 millones de dólares (203 millones de euros) por infringir la patente de una pequeña empresa canadiense. Curtea de Apel a Statelor Unite a confirmat verdictul dat de un juriu , care a impus o amendă de $ 290 milioane (203 milioane de euro) pentru încălcarea brevetului unei firme canadiane mici .
El tribunal, además, mantiene la orden que impide a Microsoft vender versiones de su programa Word que contengan el software que generó la infracción. De asemenea , Curtea a apreciat că, pentru ca să prevină ca Microsoft să mai vindă versiuni ale programului său de cuvinte care conţine software-ul care a generat abatere.
El fallo del Tribunal de Apelaciones del Circuito Federal de Estados Unidos puede indicar el final de una larga controversia entre Microsoft y la empresa de Toronto i4i. Decizia Curţii de Apel pentru circuitul Federal poate semnal la sfârşit un litigiu lung, între Microsoft şi i4i companie din Toronto.
Microsoft ha confirmado que está tomando las medidas para remover esta prestación de sus aplicaciones Microsoft Word 2007 y Microsoft Office 2007. Microsoft a confirmat că se ia măsuri pentru a elimina această dispoziţie din Microsoft Word 2007 şi Microsoft Office 2007. "Mientras actuamos rápidamente para cumplir el mandato legal, también estamos considerando nuestras opciones legales", ha declaradoKevin Kutz, un portavoz de Microsoft. "Aşa că am acţionat rapid pentru a îndeplini mandatul legal , suntem în acord cu opţiunile legale", a declarat Kevin Kutz, un purtator de cuvant al Microsoft.

Kurtz a adăugat că alternativele pot include o comandă pentru un apel în continuare la completul de judecători de la Curtea de Apel, sau o cerere de revizuire la Curtea Supremă. "I4i está especialmente complacida con la decisión de la corte de mantener el caso, un paso importante en la protección de los derechos de propiedad de los pequeños inversores", ha dicho Michel Vulpe, fundador y co inventor de i4i, en un comunicado. "i4i este deosebit de mulţumit de decizia instanţei de a păstra cazul , un pas important in protejarea drepturilor de proprietate ale micilor investitori", a declarat Michel Vulpe, fondator şi inventator de CO al i4i, într-o declaraţie.
El 12 de agosto, un jurado de un tribunal federal del distrito de Texas falló a favor de i4i contra Microsoft, por infringir una patente relativa al uso del lenguaje de programación XML, una versión simple del estándar SGML, en las versiones 2003 y 2007 de Word. La 12 august, un juriu în instanţa de judecată a districtul federal din Texas a decis in favoarea i4i împotriva Microsoft, pentru încălcarea unui brevet referitoar la utilizarea de limbaj de programare XML, o versiune simplă a SGML standard în 2003 şi 2007 versiuni de cuvânt.
El jurado impuso a Microsoft una multa de más de 290 millones de dólares por daños y perjuicios y el tribunal atendió a la petición de i4i para impedir que la mayor empresa de software del mundo venda versiones de Word que contengan la patente tecnológica en disputa. Juriul a impus Microsoft o amendă de peste $ 290 milioane în daune şi instanţa a răspuns la solicitarea de a preveni i4i cea mai mare companie de software din lume, să nu mai vindă versiuni de Word care conţin tehnologie brevetată în litigiu. La petición fue aplazada debido a la apelación de Microsoft. Petiţia a fost amânată din cauza recursul Microsoft. Según la orden que se dio a conocer ayer, que mantiene la sanción, Microsoft no podrá vender las versiones de Word a partir del 11 de enero. În conformitate cu ordinea în care a fost emis ieri, care menţine sancţiuni, Microsoft nu va fi capabil să-şi vândă versiuni de Word de la 11 ianuarie.

Basescu: La solicitarea de incepere a urmaririi penale a unui ministru, voi alege suspendarea




Preşedintele Traian Băsescu le-a transmis miniştrilor, după ce aceştia au depus jurământul în faţa sa că nu va menaja actualul Cabinet pentru că PDL deţine majoritatea portofoliilor şi că, la orice solicitare de începere a urmăririi penale legate de un ministru, va opta pentru suspendarea acestuia, potrivit NewsIn.
Dacă nu am memoria scurtă şi mai am un neuron , d-l Basescu a mai spus o data aşa ceva anul trecut când a făcut pact cu PSD-ul după care a uitat când a fost vorba de d-na Udrea.

Senatul Statelor Unite creează un nou program de asigurare prin proiectul de lege de sănătate







Susţinătorii au declarat că proiectul de lege ar permite persoanelor cu handicap să rămână în casele lor şi în afara de îngrijirea instituţională.
It also could save states billions of dollars in the Medicaid health insurance program for the poor, which provides long-term institutional care for the disabled poor typically at much higher cost than supporting them to stay in their homes. De asemenea, ar putea economisi miliarde de dolari în domenil Medical prin program de asigurare de sănătate pentru cei saraci, care prevede pe termen lung instituţional de îngrijire pentru cei saraci cu handicap de obicei cu costuri mult mai mari decât sprijinindu-i să rămână în casele lor.
"We think CLASS is one of the real transformational items in the (healthcare reform) bill," said Larry Minnix, chief executive at the American Association of Homes and Services for the Aging. "Credem ca CLASA este unul dintre elementele reale de transformare în cadrul reformei de asistenţă medicală pentru acest proiect de lege", a declarat Larry Minnix, director executiv la Asociatia Americana de case si Servicii pentru Aging. He said the cost to states to provide long-term care for their elderly and disabled through Medicaid will skyrocket during the next 10 to 15 years without the new program. El a spus costul d statelor de a oferi asistenţă pe termen lung pentru persoanele în vârstă şi cu handicap, prin Medicaid va exploda în următorii 10 până la 15 ani, fără noul program.
Mai multe citiţi pe : http://www.reuters.com/article/idUSN2211966120091223?type=marketsNews

Ce se mai fura in lume . Inscripţia de la Auschwitz




Parchetul regional din Cracovia a anunţat că cel care a comandat furtul inscripţiei "Arbeit macht frei" de la intrarea în fostul lagăr de exterminare de la Auschwitz este un cetăţean străin care nu domiciliază în Polonia, iar hoţilor le-ar fi revenit câte 1.200 de euro, relatează AFP, citat de NewsIn.
"Principalul comanditar este o persoană care nu locuieşte în Polonia şi care nu are
El a refuzat să confime sau să dezmintă informaţiile televiziunii poloneze TVN 24, potrivit căreia "pista ar duce în Suedia".
Parchetul din Cracovia pregăteşte "o cerere de asistenţă judiciară adresată unei ţări europene", a declarat Wrona.
Pe de altă parte, procurorul a criticat modul în care era asigurată securitatea la Auschwitz-Birkenau. În noaptea furtului, hoţii au intrat de două ori în incinta lagărului fără a fi luaţi la întrebări de către paznici.
Procurorul cu cine ţine ? De la revoluţie am tot auzit fel de fel de scuze la adresa infractorilor. Ba că nu au fost bine pazite exemplu de mai sus , ba că a fost provocat să fure pentru că era la vedere obiectul etc . E clar perioada propice hoţilor în toată lumea .

marți, 22 decembrie 2009

Romania vazuta de CNN



Aşa vede CNN România după 20 de ani , conducatorii nostri sun mândri şi ne promit că peste alţi 20 de ani va fi mai bine ,nu foarte bine . Tragem nădejde cei care vor mai fi.






Domnule viitor premier ce faci dormi .




Aceasta este intrebarea lui Mircea Badea la -7 grade , intrebare destul de pertinenta nu pentru ora la care este pusa ci pentru pariul pe care l-a pierdut in vechil mandat d-l Boc



Toată cinstea d-le Badea .



Francezii nu vor să facă parte din biblioteca digitală Google.


Compania americană trebuie să plătească 300.000 de euro către grupul La Martinière, sumă care reprezintă daune şi dobânzile aferente pentru "falsificare", mai exact digitalizarea fără permisiune a unor cărţi scoase de editura Éditions du Seuil.
Google va elimina toate cărţile europene din biblioteca virtuală pe care o pregăteşte
Google Books este acuzat că a piratat autori chinezi
Decizia instanţei din Hexagon ar putea avea implicaţii majore în planurile Google de a digitaliza cărţile din întreaga lume.

Neinceperea urmaririi penale a Elenei Udrea


Procurorii au decis neînceperea urmăririi penale a fostului ministru al Turismului, Elena Udrea, informează NewsIn.
Oficialii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au confirmat că s-a dispus neînceperea urmăririi penale în cazul Elenei Udrea, după ce Comisia parlamentară care a anchetat promovarea turismului a făcut o sesizare la procurori.
Se mai îndoieşte cineva că legea nu este aplicată în Ronânia ? Politicul şi cu afacerile au fost clar disociate . Ar fi fost culmea să se dea inceperea urmăriri penale . Ce se făcea PD.L.-ul , rămânea făra miniştri competenţi .

luni, 21 decembrie 2009

Depunerea juramantului de catre Presedintele Romaniei

No Comment

duminică, 20 decembrie 2009

Aniversăm Revoluţia !



Nu ştiu de ce nu mai am nici un sentiment de mândrie că sărbătorim căderea comunismului .
E bine , e rău cine poate ştii . Eu am fost probabil un neânţele al sorţii , sau nu am ştiut să profit de zicala bătrânească „ Pleacă ai noştri , vin ai noştri , eu nu fac cum fac toţi proştii .”
Au murit oameni care aveau o speranţă , au murit degeaba . Ceauşescu a fost împuşcat în ajunul Crăciunului , de atunci ţara nu a mai avut linişte . Brucan ne dădea atunci 20 de ani ca să ieşim la liman , acum s-a vehiculat că ne mai trebuiesc încă 20 . La o socoteală sumară comunismul ne-a mâncat 45 de ani din viaţă au trecut 20 şi mai vor trece încă 20 în total 85 de ani . O viaţă de om , o generaţie . Măcar de ar fi cu folos dar mă tem că nu . Cei care trebuie să-i mulţumească revoluţionarilor sunt în primul rând mogulii că nu mai aveau ei atâta putere , apoi trebuie să mulţumească toate partidele , nu în ultimul rând preşedinţii începând cu Ion Iliescu şi terminând cu Traian Băsescu , mai sunt cei care au ajuns patroni şi ei trebuie să mulţumească revoluţiomarilor . Noi ceilalţi care am ajuns şomerii , pensionari cu pensii de mizerie ,tineri care nu pot să-şi cumpere o locuinţă pentru a-şi întemeia o familie , noi ce să le spunem acum după 20 de ani ? Le mulţumim ! S-au ne mulţumim că toţi am ieşit în stradă am pus umărul ca să ne fie rău . În această zi trebuia să fim toţi românii fericiţi , sunt doar 50.4 % ceilalţi i-am auzit că peste 5 ani va scăpa de Băsescu că nu mai are voie să candideze . Ce utopie ,parcă legile le shimbă badea Gheorghe nu d-l Preşedinte . Se mai face un referendum unde va fi poporul deacord cu 99,9% să mai candideze . Staţi pe loc cârcotaşilor , spuneam 99,9% din cei care se prezintă la vot adică din 50,4 care l-au votat acum . Până atunci să auzim numai de bine . DUMNEZEU SĂ-I ODIHNEASCÂ PE CEI CARE AU CÂZUT LA REVOLUŢIE .




sâmbătă, 19 decembrie 2009

EXPLANATION FOR SIGNS A HUMAN

Hair(Chica) the will falter - The army will go and you will return to peace
Head temple of the right will fight - Judge will leave
The left temple will stagger - Veselie you have
Will wash the back of neck - and many will worship thee
Leading will beat The bad news you will grieve a
Forehead between the eyes will beat
The way you go and trouble you have
My head above the right eye will fight - a good thing you do
My head above the left eye will fight - One thing you will carry out
The right ear will beat - you will hear a pleasant nautical
The left ear will beat - you hear Vorge vrele
The right ear will beat inside-The bad news you will grieve
The left ear will beat inside-good cookery Saţiu says
Right eye will beat your plan you will carry out
The left eye and left eyebrow will fight both at once-an anger will pass quickly show soon
Sideways right will fight - interest will be
The tail of the left eye will beat Voie bad argument to have a
Eyelash eye left over will beat misunderstanding signifies
The hair above the right eye of genius will beat - you'll Veselie
Geniuses of hair will beat - A guest you will come
Hair geniuses at the below the left eye will fight - an important man will be praised
Neck on both sides will beat the interest rate will have a working
Right shoulder will fight - signifies good health and adviser to
The left shoulder will beat - Great offense from one of the best friends of your Right elbow will knock you on a malevolent defeat
Left elbow by will beat - In a business you get out than others
Light right eye will beat Saţiu bread signifies
Around the left eye will beat Veselie show
Light the left eye will beat you hear bad words
Nose everywhere will beat - Submit show
Cheek right shoulder will beat great words of sorrow you to hear
Shoulder, left cheek of it will beat you will be oppressed by evil people
Bottom right hand will beat the interest rate you will
The left hand will beat for many will be praised
The big toe from the right hand will beat what you ask of
God will give Second finger of speaking evil will beat you to hear
Third finger of god will you enjoy a good
The fourth finger will beat you to receive bad news
The small finger will knock - a bad news you hear and would prove to be a lie Lip above the foreign guests will beat you to come
The lower lip will beat yours are known to make your joy
Lips will beat both of some friends you will meet
Man will beat you will meet many people and they will talk you well
Palma will be a straight fight - You make a gift well received
The big toe from the left hand will beat a mischievous
You'll deaface and it will win
Second finger of god you will argue and again you will put up with someone
The third finger will beat - A trip will be
The fourth finger will beat you hear news plcută
The small finger will beat - you gain money and you spend
Recently Armpit straight will beat good
Voebe you hear and you will enjoy them
Under arm ( Subsuara left) of speaking evil will beat you hear but you will get rid of them recently experienced Between will fight back - Care to have a more The right rear will beat you will escape the evil words of răuvoitorilor
Cape coast will fight - You have an injury Head down the chest will beat
You do u but your soul Head above the chest will knock you will kiss a woman Breast will fight - a good thing you gain Heart will move - signifies sorrow
Right breast (Ţâţa straight) will beat - You sat much together
Left breast( Ţâţa left )the beat You will receive a gift from someone
Womb to the left of it will beat Big deal you start
Belly of the beat You will have some pimples, get rid of you soon
The navel will beat you gain honor and that is to be useful and
Vintricelul will beat the interest rate will be from a gentleman
Coast straight will beat you'll get u mate
Right knee will beat n ill will over your
Catul Wrist right knee will beat you hear bad words and you will grieve
Wrist will beat the left knee - will anyone speak well
Hunt right leg I will beat you part with a good friend
Left leg of the hunt will beat evil will meet
Ankle straight will beat you have a good
The left ankle will beat - Travel, grăire well
Blood flows from your right nostril-Good
Blood flows from your left nostril - sorrow, disease, pain.

Riscul meseriei de Bodyguard într-un supermarcket .


O zi normală ca atâtea altele , intru într-un super market să fac câteva cumpărături . Magazinul este bine aprovizionat şi are şi loc securizat pentru bagajele cu care eventual ai intrat în magazin . Niste cutii unde introduci o monedă de 50 de bani încui uşă la cutie ei cheia cu tine şi la ieşire îţi recapeţi atât moneda cât şi bagajul în deplină siguranţă . Cunoşteam riscul de a lăsa bagajul neasigurat de la prietenii care au păţit -o că nu l-a mai găsit la ieşirea dintre rafturile pline de marfă . La uşă stă un bodyguard în vârstă care probabil a dorit să –şi mai rotunjească amărâta de pensie . Intru în vorbă cu el şi aflu că lucrează de o lună dar î-şi dă demisia că lucrează de pomană . Patroni nu riscă nimic totul este la cheremul hoţilor la intrare marfă expusă parcă anume ai îmbia pe hoţi să o fure . Cine plăteşte , normal bodyguardul . Luna acesta a mers fără bani acasă că i-a furat niste sticle de băutură care erau expuse aşa cum am spus la intrare . Omul a fost bun de plată 500 Ron şi salarul este de 800 , a rămas cu 300 se merită mă întreabă bietul om necăzit că a muncit degeaba . Mai bine te făceai hoţ încerc eu să glumesc cu el şi să-l fac să mai uite de necaz . Ce este curios spune omul este că fură acum doamne îmbrăcate bine care nu lasă să se întrevadă că ar face aşa ceva , şi bărbaţii tot aşă sunt acum puşi la patru ace de nu le dai atenţie . Mă gândesc cu groază şi hoţii sau modernizat şi apoi dacă-i prinde ce le face întreb ? Ce să le facă nimic o amendă şi le dă drumul şi o iau de la capăt .Amenda bineînţeles că nu o plătesc niciodată . Mă gândesc oare nu or fi mână în mână cu patronii sau poliţia sau ce se întâmplă în ţara asta că eu nu mai înţeleg nimic . Nici bodyguard nu se mai merită să fii .

vineri, 18 decembrie 2009

Iliescu la BBC: Daca cineva ar incerca sa ma inchida, ar provoca un protest in toata tara


Ion Iliescu declară într-un interviu acordat renumitului jurnalist BBC John Simpson că acei oameni care susţin că el ar trebui să fie condamnat şi închis "nu sunt oameni normali", iar dacă cineva ar încerca un astfel de demers, atunci ar provoca un protest general în toată ţara, relateaza NewsIn.
Interviul pentru BBC este prezentat în exclusivitate de România Liberă şi urmează să fie difuzat pe BBC World duminică.
Renumitul jurnalist britanic, gazda emisiunii Simpson's World difuzată de BBC World în peste 200 de ţări, afirmă în timpul discuţiei cu primul preşedinte al României postcomuniste că sunt persoane care susţin că se cuvenea ca Ion Iliescu să fie închis şi condamnat în urma evenimentelor de la Revoluţie şi al celor din timpul mineriadelor din anii '90.
Citiţi mai multe în : http://stiri.rol.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=515139&Itemid=2

COLABORARE ONLINE

Citeste si articolul de la pagina mea :http://elisav-54-sibiu.blogspot.com/2012/02/wazzub.html
Dacă ai rămas fară slujbă , ai timp liber , doreşti o colaborare part-time ,internetul abundă de reclame care mai de care mai incitante ,mai atractive ,cu venituri de te-ar invidia chiar şi un primar sau patron mai necăjit . Aşa că porneşti să alegi . Toate au în spate companii de renume străine ( dacă se poate americane ) cu un palmares redutabil şi toate îţi garantează reuşita 100% . O singură condiţie ţi se cere , o nimica toată perseverenţă şi să aduci persoane cât mai multe în sistem . Perseverenţă ai persoane găseşti aşa că te pui pe treabă . Numai că constaţi că profitul mult aşteptat nu apare. Speranţa moare ultima unii renunţă alţii vin din urmă şi o iau de la cap . Cine câştigă ? Compania fantomă care încasează profitul după reguli numai de ei ştiute , sigure întradevăr . Ceilalţi sunt ca la ori ce sistem piramidal perdanţii .

Poliţia din Utah a găsit 2 adulti şi 2 copii ucişi la domiciliu

Focurile de armă raportate de vecini . Ucidere suspectă-sinuciderea membrilor familiei .
.West Jordan, Utah - patru membri a unei familii au fost ucişi într-un complex de apartamente în West Jordan, Utah, o crimă-posibil caz de suicid, a declarat vineri poliţia
Drew Sanders a declarat că trupurile a doi adulţi şi doi copii au fost găsiţi morţi în jurul 8:45, joi, la o unitate la Cove Willow intr-un complex de apartamente.
Sanders a spus: poliţia a primit un apel în ceea ce priveşte probleme şi a descoperit trupurile după intrarea în acasă pentru a verifica pe familie . Vecinii au declarat că au sunat la poliţie după auzirea focurilor de armă, dar nu a existat nici un cuvânt oficial privind modul în care cei patru au murit.

REACŢII DUPĂ ANUNŢAREA MINIŞTRILOR




După cum era de aşteptat după anunţarea cabinetului au început să apară reacţii . Cele mai dure sunt la cine alţii decât la cei care au trădat . Trădătorii sunt în totdeauna vânaţi de cei care au fost trădaţi dar şi de cei la care sau predat . Nu aş dori să fiu în pielea lor dar se pare că lor le place . Banii nu au coloană vertebrală pentru ei aşa că nu-I de mirare . Să vedem cine mai urmează . Cinste celor care nu trădează chiar dacă rămân în opoziţie .
Mai toate ziarele şi blogurile sunt pline de reacţii
Perla care mi-a plăcut : Gabriel Oprea, un ”smenar” care ”raspundea de chiloti si conserve”Fostul deputat PSD Dan Mihalache critică extrem de tăios avansarea în grad de către Traian Băsescu a lui Gabriel Oprea și Nicolae Onțanu, dezertați nu demult din tabăra pesedistă spre PDL, afirmînd, între altele, că generalul Oprea este, la origine, un ofițer de intendență care răspundea de inventarul chiloților și al conservelor, iar primarul sectorului 2 un fost activist PCR care nu a servit patria sub drapel militar.

miercuri, 16 decembrie 2009

Salariul mediu net, în judeţ: 1.454 lei

Din datele furnizate de Direcţia Judeţeană de Statistică rezultă că, în luna octombrie 2009, câştigul salarial mediu brut, la nivelul judeţului Sibiu, s-a ridicat la 1.995 lei (1.995 lei, în septembrie 2009, 1.899 lei, în octombrie 2008). În luna octombrie a.c., câştigul salarial mediu net, în judeţul Sibiu, s-a cifrat la 1.454 lei (1.453 lei, în septembrie 2009, 1.399 lei, în octombrie 2008). Cele mai mari câştiguri salariale medii nete s-au înregistrat în "servicii" (1.470 lei) şi în industrie şi construcţii (1.446 lei), iar cele mai mici în agricultură, vânătoare, servicii anexe, silvicultură şi pescuit (1.026 lei).
Acest articol apărut în Tribuna la Sibiu lasă să se înţeleagă că Sibieni nu au a se văita încă . Eu care sunt pensionar nu cred în ruptul capului că ăsta-I adevărul . Sau dacă vorba unor concitadini dacă aduni salarul amărâţilor cu al bogaţilor şi-l împarţi este corect dar nu adevărat . Este ca şi când bogatul mănâncă 2 kg de de carne şi împarte la 2 cu săracul şi reese că au mâncat fiecare câte 1 kg . În ritmul acesta de analiză riscă bietul sărac să moară de foame cu carnea pe masă ( Între comunism şi capitalism nu-I mare diferenţă aşa proceda şi Ceaşcă )

marți, 15 decembrie 2009

A VENIT ÎN SFÂRŞIT IARNA LA SIBIU
















După o lungă aşteptare în sfârşit iată primi fulgi de zăpadă s-au arătat şi la Sibiu
Parcă anume după multă aşteptare o dată cu clarificarea alegerilor zăpada se aşterne liniştită peste oraş . Nu este ger mare dar este plăcut să te plimbi prin ninsoare . Bucuria mult aşteptată de copiii . Bine ai venit la Sibiu zăpadă !

luni, 14 decembrie 2009

UNII O IAU ALŢII O DAU
















Premierul italian, Silvio Berlusconi, a fost lovit de un bărbat în timpul unui miting desfăşurat duminică la Milano. Potrivit agenţiei de ştiri ANSA, recepţionată de Mediafax, şeful Guvernului a fost evacuat imediat la bordul unei maşini, iar atacatorul a fost arestat şi transferat la sediul Poliţiei.



Urât mod de a comenta întâmplarea d-lui Berlusconi dar este purul adevăr unii o iau în faţă aţii o dau în faţă eu sincer nu mi-aş dori în nici o ipostază dar dacă chiar nu-i loc de întoarcere mai bine să dai decât să ei .

Filme pe internet cu Geoană

Înainte de alegeri cu 1-2 saptămâni la Antena 3 d-l Radu Tudor la emisiunea lui Gâdea Sinteza Zilei având ca invitat pe D-l Mircea Geoană candidat la funţia de preşedinte al României i-a atras atenţia că în viitor vor apărea filme cu domnia s-a trucate în aşa fel încât va jura că este el în acţiune . Atunci la vremea aceea credeam că-I un zvon şi doar atât . Dacă se caută în arhiva Antenei 3 se va găsi înregistrarea .Acum asistăm la tot felul de făcături menite să discrediteze pe unul sau pe altul . Ce fac autorităţile în acest timp că trebuie să se ştie clar cine a postat şi sursa exactă . Urâtă ţară ,urât suflet al populaţiei . Proporţia sper să nu fie tot de 50,4 la 49,6 în favoarea d-lui Traina Băsescu la urâţenia sufletească . Pentru că numai un om cu sufletul murdărit poate posta filme false .
Postam şi imagini dar mi se pare de prost gust să-mi murdăresc pagina cu asemenea făcături şi apoi nu aş face altceva decât să multiplic o filmare trucată care nu merită luată în seamă .
Dar dacă este bărbat cel –cea care a făcut filmarea şi este sigur că-I pe bune să iasă în faţă şi să spună „ Da domnilor eu am făcut-o în data de la ora de în locul de ” şi atunci toate sunt credibile .

"Formularul era luat fără a se citi ce scrie pe el şi aruncat într-o cutie"

Jurnalul Naţional are un articol cu titlul de mai sus în care sunt arătate pe larg aspecte de la votare .
Mă tot feresc să mai comentez acest subiect legat de alegegeri , dar parcă-I un făcut nu scap de el . toată lumea numai de asta vorbeşte . Cum s-a putut vota la Paris aproape 4000 de oameni la o secţie specială unde culmea mai trebuia să şi completeze nişte formulare despre care am mai spus au valoare 0 ca şi jurământul pe biblie al multora . Că nimeni nu s-a uitat cu atenţie peste ceace au scris în formular este cert şi clar ca bună ziua mai ales când ordinele erau clare . Eu sunt la fel de convins că la secţiile unde preşedintele a inversat cifrele lui Geoană cu Băsescu nici unul din comisie nu a dat importanţă la acest mic incident deoarece erau după 14-15 ore de muncă ,doreau să se termine mai repede şi tocmai de asta s-au folosit unii preşedinţi de secţii . Pe româneşte le-a întors portofelul în faţă . Mă aşteptam aseară când doamna a intrat în direct la Antena 3 să fie intrebată dacă a verificat cifrele ,dacă semnăturile de pe procesul verbal ajuns la prefecturii sunt reale şi valabile ,etc . Aşa vest -nest hai să vorbim ceva . Că s-a fraudat este clar ca bunăziua dar că se va dovedi vreo dată în viaţa asta nu cred . Şi dacă se anulează voturile diasporei fac pariu că tot Băsescu are mai multe . Sondajele făcute au fost corecte şi l-au dat pe Geoană ca câstigător pentru că nu aveau cum să sondeze opinia a câţi au votat odată sau de mai multe ori . Socoteală de aritmetică ,dacă la fiecare secţie s-a votat de 5 ori in plus la 21.706 x 5 = 108530 de voturi în plus pentru un candidat . Dar cine poate dovedi cât s-a votat în plus ? O rezolvare ar putea fi CNP-urile care ar da o cifra exactă .
Muncă mulţă timp puţin aşă că vom afla pe parcurs dacă vrea Domnul ! ( care Domn eu nu ştiu )

duminică, 13 decembrie 2009

„Copiii lui Ceauşescu” plătesc preţul unor politici sociale dezastruoase
















Orfani sau abandonaţi de părinţii care încercau să se adapteze politicilor sociale dezastruoase ale fostului regim, "copiii lui Ceauşescu" plătesc în continuare pentru deciziile politice luate în urmă cu mai bine de 20 de ani, scrie cotidianul britanic "The Times".



Ziarul adevarul are un articol slabuţ referitor la copiii lui Crauşescu ca şi cum după revoluţie nu ar mai fi fost copiii în orfelinate . Din statisticile pe care le-am văzut eu cifrele par să fi scăpat de sub control după 1989 când tot mai multe mame tinere şi-au abandonat sau mai grav şi-au omorăt proprii copiii . Articolul a fost luat şi copiat din From The Times December 12, 2009 . Nu comentez că ziarul nu arată un fenomen real în România dar pentru talia unui ziar precum Adevărul mă aşteptam să nu copieze ca la clasa I cuvânt cu cuvânt sau măcăr să comenteze imparţial . Ziaristica este foarte grea . Am văzut că nu merge bloguitul şi că sunt mari probleme în exprimare aşa că îi înţeleg pe cei de la Adevărul .
Citiţi articolul în original : http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/europe/article6953987.ece




Etnia rromă (ţigan ) de lângă noi











Cu privire la originea tiganilor au fost emise mai multe ipoteze dar cei care au reusit sa faca lumina au fost lingvistii, stabilindu-se originea indiana a acestora (migratia tiganilor din India catre Europa facandu-se intre secolele al IX-lea si al XIV-lea, in mai multe valuri). Prezenta lor in Tara Romaneasca este mentionata prima oara intr-un document de cancelarie din 1385. Inca de la primele atestari ale prezentei lor in teritoriile romanesti tiganii au fost robi. Ei vor perpetua aceasta conditie sociala multe secole, pana la legile de abolire a robiei de la mijlocul sec. al XIX-lea. Ar fi fost aici interesanta prezentarea categoriilor de tigani (tagme) la inceputul secolului al XIX-lea: aurari (rudari), caramidari, lingurari, ursari, zavragii, caldarari, netoti, vatrasi. In anii celui de-al doilea razboi mondial tiganii au trait tristul episod al colonizarii in Transnistria unde au pierit un numar insemnat.
"Viata particulara a tiganilor se desfasoara cu totul altfel decat viata publica. In primul rand este de remarcat solidaritatea tiganilor. Cu toate ca uneori se cearta si chiar se bat, nu se fura si nu se inseala intre ei. Un tigan este un rom sau un kalo (rom = tigan, barbat; kalo = negru) iar un individ apartinand oricarei alte natii este un gajo sau parno (gajo = individ care nu este tigan; parno = alb). Una dintre marile ciudatenii (in aparenta) ale comportamentului tiganului este modul sau diferit (chiar contradictoriu) de a se comporta fata de cei ce se cheama rom si cei ce sunt numiti gajo. Oricat de galagiosi sunt tiganii si oricate pricini ar avea intre ei se poate spune fara exagerare ca intre ei sunt cu mult mai corecti decat in relatiile cu cei de alta natie. Un gajo este intotdeauna un individ fata de care un tigan nu are prea multe obligatii morale. Neexistand vreo consideratie pentru un gajo, comportamentul unui tigan nu include in aceasta directie niciun scrupul. O neintelegere intre tigani este privita ca ceva grav, ceva la a carei rezolvare iau parte toti membrii colectivitatii respective, pe cand o neintelegere a unui rom cu un gajo este privita ca ceva foarte firesc."
Muţi ani au fost pur şi simplu neglijaţi de autorităţi sau dacă au făcut ceva pentru ei s-a limitat la a le da bani , fie ca ajutoare sau bani ca pomană . Şi într-un caz şi în celălalt ţigani au profitat de aşa zisa noastră naivitate şi s-a folosit la maximum de ea . Ei nu au muncit efectiv într-o instituţie de stat sau particulară , după revoluţie dar au beneficiat în schimb de toate privilegiile . Sub masca cerşetoriei au adunat tot timpul bani peste bani ajungând să deţină la ora actuală sume uriaşe pe care le-au investit în aur sau palate . Nici o dată nu s-a ştiut cum a făcut ţiganul bani , aurul , sau alte avuţii . Când este vorba de legi ţiganii au în primul rând legea lor apoi vine legea naţională . Se supun orbeşte legi ţigăneşti prin tradiţie şi nu numai . Nimenea nici chiar ţigani care sau romanizat nu au divulgat prea mult din tainele etniei . Totul este învăluit în mister şi cu cât misterul este mai mare cu atât le sporeşte lor avuţia . Dacă mai sunt sau nu uniţi rămâne de văzut , deoarece ca şi la noi a luat fiinţă o nouă clasă socială ţiganul foarte bogat . Inainte toţi ştiiau ca trebuie să dea la bulibaşa ca să poată la o adică să-l ajute . Acum mulţi chiar foarte mulţi s-a convins că au fost ţinuţi în întuneric şi minciună. Nu sau dus la şcoală nu pentru că nu aveau cu ce ci pentru că aşa era tradiţia şi nu mai erau recunoscuţi dacă o încalca . Încetul cu încetul uni au înţeles că defapt de ei se folosea bulibaşa lor şi au început să înveţe si să se romanizeze . Însă se lovesc de dispreţul românilor care nu-I pot accepta ştiut fiind faptul că ei fură . Între ei se spune că nu se fură . Asta a fost până mai acum câţva ani în urmă . Acum au ajuns şi ei să se fure între ei în special cei care au urcat pe treapta socială . Sunt împărtiţi în bresle aşa cum erau români pe vremuri . Uni se ocupă cu cazane de ţuică , alţi cu cositorittul , etc . Din ce au prosperat numai Dumnezeu ştie dar au pus totdeauna monopol pe acele locuri de făcut bani din nimic . Pe vremea comunismului ei vindeau cinga , malete şi alte obiecte aduse de afară , seminţe la cinematografe şi perenuri de fotbal . Acum ei vând flori şi produse agricole în pieţe ( dar nu sunt producători ) , au majoritatea magazinelor de aur şi a caselor de amanet . Se spune ca rromul este obligatoriu negru ( mai bronzat ) , greşit sunt o grămadă de rromii blonzi . În Chişinău de exemplu toţi rromii sunt blonzi . Şi la noi sunt o grămadă de rromii blonzi . Este adevărat că sunt bresle diferite dar pe ansamblu tot rromii sunt . Ceace încercăm noi să scriem despre rromii este o mică parte din adevărul despre această etnie care a monopolizat românia şi nu numai dar la noi au ajuns până în cele mai înalte funţii din stat . Mâine poimine vom avea un guvern format numai din rromi şi alte naţionalităţi . În rest pot spune clar că stabori rromilor nu mai sunt aşă cum sew spunea neşcoliţi , că majoritatea au învăţăt şcoală au chiar faculţăţi . Restul etniei nu este lăsată să meargă la şcoală chiar de propria lor lege ţigănească .












sâmbătă, 12 decembrie 2009

Software-ul liber antivirus pentru Windows cu protecţie anti-spyware: avast! Home Edition


Tot căutând ba una ba alta pe internet an dat din nou de saitul Avast şi mi-am adus aminte ca au fost luni când bugetul familiei era foarte mic şi nu mi-am permis să cumpar un antivirus , aşa că am apelat la acestă situaţie şi pot să spun că am fost foarte mulţumit .
Am navigat zilnic pe internet şi nu am avut nici un fel de problemă cu viruşii . Acum e drept am un Norton Antivirus dar numai pentru faptul că mi-am permis să-l cumpăr . Aşă că aş sfătui pe ori cine care nu are posibilităţi materiale să apeleze la acesta .
Trebuie să-ţi inregistrezi copia şi să reînoeşti abonamentul gratis la Avast . Singura condiţie şi unica este să-l foloseşti numai acasă pentru familie . Tocmai de aceea este gratis . Decât să tot piratezi fel de fel de antiviruşi mai bine foloseşte pe acesta . Mai este un avantaj dacă în timpul anului de înregistrare reinstalizi windowsul poţi reinstala la loc şi antivirusul fără nici o altă problemă ( dacă este piratat sa pirerdut antivirusul ) Sau dacă îl înregistrezi să spunem luna aceasta şi nu îl instalezi decât la anul el este valabil din momentul instalării ca ori ce antivirus normal 1 an de zile .
Descarcarea se face la : http://www.avast.com/eng/avast-free-home-antivirus-antispyware.htmlPoţi descărca varianta în limba română sau engleză dacă vrei la alegere sau altă limbă

sau : http://download.cnet.com/Avast-Home-Edition-Free-Antivirus/3000-2239_4-10019223.html?part=dl-AvastHome&subj=dl&tag=button&cdlPid=10888427Înregistrarea copiei în fiecare an la : mailto:http://www.avast.com/eng/home-registration.php#register-formTraducere de pe saitul de descărcare

(avast! avast! Home Edition is a full-featured antivirus package designed exclusively for non-commercial & home use only. Both of these conditions should be met! Home Edition este un plin-featured pachet antivirus concepute exclusiv pentru non-comercial & acasă numai. Ambele aceste condiţii ar trebui să fie îndeplinite!
Our company offers the Home Edition free of Firma noastra ofera Home Edition cu scutire de charge, since, in our opinion, it is possible to avoid global virus spreading by efficient prevention; however, many users are not able to or do not want to pay for antivirus software. gratuit, din moment ce, în opinia noastră, este posibil să se evite răspândirea virusului la nivel mondial prin prevenirea eficientă; cu toate acestea, multi utilizatori nu sunt capabili să sau nu vor să plătească pentru software-ul antivirus. Institutions and organizations (non-commercial including) are not allowed to use avast! Instituţii şi organizaţii (non-comercial, inclusiv) nu sunt autorizate să folosească avast! Home Edition. Home Edition. )

Tara mea: ADEVARUL , ADEVARAT .

Tara mea: ADEVARUL , ADEVARAT .
http://www.adevarul.ro/

ADEVARUL , ADEVARAT .

Parcă tot arăta la T.V. că Adevărul nu mai face politică . Să fie un ziar pentru copiii ? Nu cred din moment ce mai apr articole politice sau despre politic . Adevarul adevarat este ca-n România toată lumea face politică . Reminiscenţe comuniste se regăsesc în fiecare dintre noi şi s-ar putea să se fi transmis genetic şi urmaşilor noştri .
„ Românul fără un pic de politică nu-i sătul la masă ”cum spunea cineva .
Ce mai contează adevărul , fiecare avem adevărul nostru , care se mai intersectează de cele mai multe ori cu adevărul celorlalţi . CITIŢI SAU NU ADEVĂRUL tot un adevar este .

Gripa porcina atacă doar la cei mici ?




Nu vreau să fiu răutăcios dar tot mă muşcă şarpele şi nu mă pot abţine . Probabil sigur nu-I singura adunare in spaţii închise unde lumea nu are grija gripei porcine sau cum se mai cheamă ea . Sub genericul Bazarul de Crăciun , la Agnita iată s-a putut aduna o mare de oameni . Sigur scopul scuza mijloacele . Aici este vorba de adunat bani şi este voie probabil .
Citiţi mai mult în Tribuna .ro http://www.tribuna.ro/stiri/eveniment/bazarul-de-craciun-44823.html
(Febra sărbătorilor de iarnă, care se apropie cu paşi repezi, i-a cuprins şi pe elevii Colegiului Tehnic „A.T. Laurian” din Agnita. Aceştia au organizat în sala mare de şedinţe a primăriei un bazar cu obiecte confecţionate de ei. Fiind al treilea an consecutiv în care are loc un asemenea eveniment , se poate spune că a devenit unul tradiţional.De fapt, el se înscrie într-o serie de alte activităţi cuprinse în cadrul Proiectului Comenius „STOP! Thisis our comunity” (STOP! Aceasta este comunitatea ta).

vineri, 11 decembrie 2009

VINE MOSUL ?



Aceasta a fost întrebarea micuţilor de la grădiniţă în aşteptarea moşului .
Dar moşul anul acesta nu numai că nu a venit personal dar nici pe părinţi nu i-a lăsat să asiste la serbarea lor . Toată munca lor , a miciţilor , strădania de a cânta şi a spune poezii cât mai frumoase a fost în van . Unele grădiniţe au filmat aşa zisa serbare şi au dat-o părinţilor pe suport video . Efectul nu este acelaşi . Copiii vor rămâne cu amintirea că la ei nu a venit moşul .„ Paza bună trece primejdia ” a spus inspectorul general . Dar in orăselul copiilor se adună mult mai multă lume decât la o serbare şi nu a interzis nimeni asemenea acţiuni . Un exemplu şi lista poate continua .

marți, 8 decembrie 2009

MAREA NEDUMERIRE A UNUI ROMÂN

Pentru că este încă subiect de actualitate am şi eu o nedumerire legată de „ Declaraţia pe propia răspundere ” , mult trâmbiţata şi folosita metodă ori unde te duci nu numai la alegeri . Dar pentru că aici s-a folosit din greu această modalitate ca un contra argument pentru nefraudarea alegerilor mă refer şi la acest aspect , dar nu numai .
Doreşti să obţii ajutor de încălzire dai declaraţie pe propria răspundere , pe timpul când se dădea primi bani de la F.N.I. înapoi dădeai declaraţie pe propia răspundere , şi cel mai des folosită este la notariat unde plateşti din greu dar dai declaraţie pe propia răspundere . Toate bune şi frumoase dar când vine partea de verificare a declaraţiei pe care ai dat-o ghinion , nu se poate verifica că nu există cum . Păi bine dragilor guvernanţi atunci această declaraţie pe propia răspundere este un fel de jură pe biblie ? Că tot nu-ţi fac nimic . Dacă aş avea numai 1 leu de persoană pe lună pentru cei care declară pe propia răspundere pentru te miri ce şi defapt este altfel voi fi cel mai bogat om din România . Şi aş da Declaraţie pe propria răspundere



Subsemnatul/Subsemnata ……….............……….........., identificat/identificată cu actul de identitate seria ............, nr. ...……........, eliberat de ....…….......…….. la data de .................., CNP……………………………… cu domiciliul în localitatea .................……………., str. .....………………………………........ nr. ........... bl. ........, sc. ........., ap. ........., sectorul/judeţul ............………………., în calitate de reprezentant legal al organizaţiei …………………………., declar pe propria răspundere că toate informaţiile furnizate şi consemnate în prezenta cerere sunt corecte şi complete.

Înţeleg că orice omisiune sau incorectitudine în prezentarea informaţiilor în scopul de a obţine avantaje patrimoniale sau de orice altă natură este pedepsită conform legii.

Declar pe propria răspundere că activităţile pentru care solicit finanţarea prin prezentul program nu fac obiectul altui program de finanţare de la bugetul de stat.

De asemenea declar pe propria răspundere că în ultimii 2 (doi) ani:

¨
nu am beneficiat de ajutor de stat;
¨
am beneficiat de următoarele ajutoare de stat:


Nr. Crt.
Anul acordării ajutorului de stat
Forma ajutorului de stat
Instituţia finanţatoare
Programul prin care a beneficiat de finanţare
Cuantumul ajutorului de stat acordat































în conformitate cu prevederile Legii 143/1999 privind ajutorul de stat, cu modificările şi completările ulterioare.



Semnătura autorizată şi ştampila solicitantului* Funcţia






Data semnării:



* Toate cererile depuse pentru acest program vor fi semnate de aceeaşi persoană autorizată să reprezinte legal societatea pe propia răspundere că i-am făcut cinstit aceşti bani .

VERIFICAREA C.N.P.-ULUI

Da este un program de verificat CNP-ul valabil şi chiar funţionează pe bune .
Mulţi se întreabă şi la ce-mi foloseşte ? Poate că de exemplu faci o afacere cu unul şi îţi lasă buletinul pân se întoarce . Verifici dacă este valabil . Dar ar putea fi folosit acum de cei care pot să verifice persoanele ce au votat în secţiile speciale . Am susţinut că aşa cum se clonează carduri nu-I greu de clonat şi cărţi de indentitate care apoi să fie folosite în diferite scopuri .
Cine merge pe ideea că nu se poate treaba lui . Dovezile să le aducă cel ce nu crede .
Descărcarea se face de la : http://sourceforge.net/projects/infotec/files/cnpver/cnpver%201.0%20beta%20win32/Cnpver.zip/download

luni, 7 decembrie 2009

MULTUMIRI

Ţin să mulţumesc tuturor celor care vizitează blogul meu fie că postează , fie că nu , fie că le convine fie că nu , ( ca exemplu alienkrigg@yahoo.com ) .
Eu postez în primul rând pentru miile de oameni care caută un răspuns la o întrebare anume nu pentru cei care sunt foarte avansaţi ( părerea lor ) . Omul se naşte , învaţă şi moare fără a cunoaste tot .
Şi ca să nu mai fie confuzii , eu nu sunt nici de partea PDL –ului nici a PSD-ului sau alt partid . Sunt apolitic . În rest am dreptul să comentez ca şi voi că este democraţie . S-au poate unora nu le place ?

FINAL NEAŞTEPTAT AL ALEGERILOR LA PREŞEDENŢIE








Poate numai staful PDL-ului a fost singurul care a crezut în victoria lui Traian Băsescu , cunoscând maşinaţiile folosite de partidul lor , al oamenilor care sau lasăt cumpăraţi pe o nimica toată fără a se gândi la ziua de mâine sau mai grav la următorii 5 ani . Greul deabia acum începe , greutăţile vor fi şi mai mari , deziluziile vor fi catastrofale dar românul este învăţat să facă tot mereu pe invers şi să-şi bată joc de propria soartă .
Nu cred în minuni dar pe români numai o minune îi mai poate salva dacă legea nu va fi aplicată , dacă cei care ar trebui să-si facă datoria conştiincios ( poliţie , procuratură ) nu şi-o va face . Avem fraudatori la alegeri dar nu avem condamnaţi , avem imagini clare cu neregulile de natura penala ale PDL-iştilor dar nu avem procese pe rol şi cu atât mai puţin nu vom avea condamnaţi .
Vrem tot timpul democraţie dar să o facem prin fraudă .
Nu suntem în stare să acceptăm ideea că unul este totdeauna mai bun ca celălalt indiferent din ce partid vine sau mai rau daca nu este afiliat politic .
În concluzie avem ce ne merităm , păcat că nu pot pleca din această ţară momentan .














Puterea gandului



Ceva ce nu s-a mai vazut nici o data , fara a te vedea ,fara a stii cine esti ghicesc ce carte ai ales . Nu crezi ? Vizioneaza

duminică, 6 decembrie 2009

CUM SE POATE COPIA O MELODIE SAU UN VIDEO DE PE TRILULILU




Ca mulţi alţii şi eu am pierdut vreo două zile căutând cum să descarc meldii de pe trilulilu .ro

Până la urmă iată am găsit un sait chiar al lor unde se poate descarca :
http://trilulilu-download.info/
Se introduce în prima casetă adresa , exp . http://www.trilulilu.ro/DekoRoly/091fba4a1449b7 linck pe care-l găseşti dând click pe Linck direct din pagina unde este melodia sau video , apoi în a doua casetă se alege ce anume ai de descarcat , dupa care se apasa descarcă , în pagina următoare din nou descarcă şi alegi unde să fie descărcat pe ca;culatorul tău . Va dura câteva minute funcţie de mărimea materialului şi gata . SUCCES la descărcat .










 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu  trebuie  sa  descarcati  pe  calculator  decat  melodia  sau  video  sau  poza  ,  saitul  este  gratuit .