Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

vineri, 24 septembrie 2010

Demiterea Presedintelui



varianta 1




Pentru demiterea presedintelui REPUBLICII NOASTRE.




Promovare, varianta 2




Pentru demiterea presedintelui REPUBLICII NOASTRE.

marți, 21 septembrie 2010

Antivirus gratuit


































Ori care din variantele de antivirus gratuit veţi opta să-l instalaţi pe calculatorul dumneavoastră probabil ca veţi vedea că nu este recunoscut de către centrul de securitate (Security Center) al calculatorului şi veţi intra în panică gândindu-vă că nu sunt bune . Greşit total greşit . Fiecare model are particularităţile lui şi fiecare în felul lui îşi face treaba pentru care a fost proiectat . Ca totul să fie ok ar trebui să faceţi şi voi ceva dacă tot este moca adică gratis , măcar atât . Atunci când cumperi un antivirus pe lângă preţul real al produsului mai plăteşti şi munca celui care face reclamă produsului şi munca celor care distribuie produsul . În produs are încorporat şi acel program care să facă în locul celor care fie nu ştiu , nu pot sau nu vor , munca de actualizare , muncă pe care în cazul antiviruşilor gratuiţi trebuie să o faceţi manual . Ea se realizează şi automat dar este recomandat ca din timp în timp să se facă manual . În acest fel şi calculatorul va recunoaşte antivirusul odată actualizat şi nu va mai fi nevoie să bifaţi căsuţa din Protecţie împotriva viruşilor (Virus Protection )a centrului de securitate .


ATENŢIE !
Niciodată , dar niciodată să nu aveţi două antivirus pe acelaşi calculator . Se vor anula unul pe altul , vă va bloca calculatorul etc , chiar dacă unul este plătit şi unul pe bani sau amândouă pe bani


luni, 20 septembrie 2010

Fraudă , fraudă da să ştim şi noi

De la revoluţie asistăm la tot felul de acuze aduse unul altuia funcţie de poziţia la momentul respectiv .
Mai nou s-a găsit şi o explicaţie a minciunii „ pixelul albastru ” sau în traducere neaoşă „ cea ce vezi nu este adevărat ” .
Ce mai în zilele noastre poţi face ori ce la ori cine cu o condiţie minimă să ai spatele acoperit , adică să fii din gaşca care trebuie altfel nu-i valabil dictonul „ pixelii albaştri ”.
Exemple avem zilnic la televiziuni din plin nu ne putem plânge . O singură problemă ar putea apărea în timp să se deterioreze pixelii şi să devină mov .


Iată un exemplu :

Mai vreti un alt exemplu :



Fiecare aveţi propriile exemple şi totuşi nu se face nimic , iar atunci când cineva încearcă totuşi să facă ceva este imediat catalogat ca mafiot , sau mai rău băgat la mititica preventiv .

miercuri, 15 septembrie 2010

Spybot - Search & Destroy Instructiuni in limba Romana




Scanarea sistemului d-vs
Descriere
Spybot - Search & Destroy poate detecta şi elimina programele spyware de diferite tipuri de pe computer. Spyware este un tip relativ nou de ameninţarea pe care aplicaţiile comune anti-virus nu le acoperă încă. Dacă vedeţi barele de instrumente noi în Internet Explorer pe care nu le-ţi instalat în mod intenţionat, în cazul în care se blochează browserul , sau dacă pagina de start a browser-ului e schimbata  fără ca dumneavoastră să ştiţi, cel mai probabil vei  avea spyware. Dar chiar daca nu se vedea nimic, ar putea fi infectat, din cauza spyware mai multe şi mai este în curs de dezvoltare, care este de urmărire in tacere a comportamentului  tău de surfing pentru a crea un profil de marketing pentru tine care vor fi vândut la companii de publicitate. Spybot-S & D este liber, asa ca nu exista nici un rău în încercarea de a vedea dacă ceva rau este  în computerul dumneavoastră :)


Spybot-S & D poate curăţa, de asemenea, piste de utilizare, o funcţie interesantă dacă computerul este în comun cu alţi utilizatori şi nu doriţi ca ei să vadă ce aţi lucrat. Şi pentru utilizatorii profesionişti, aceasta permite să se stabilească unele inconsistenţe de registru şi oferă unele caracteristici extinse de raportare.


Licenţă
Spybot-S & D vine sub licenţa publică gratis.

Cerinţe
Microsoft Windows 95, 98, ME, NT, 2000 sau XP (32 şi 64 de biţi), 2003, Vista.
Compatibil cu discuri de boot PE (de exemplu, BartPE) şi Vinului.
Minim de 10 MB spaţiu liber pe hard disk, mai mult recomandat pentru actualizări şi backup.


Folosire
Vă recomandăm să continuați  citirea următorului tutorial.


În primul rând citeşte Tutorialul

Prima dată când începi sa folosești  Spybot-S & D, se va afişa un Wizard, o fereastră mică ajutându-vă în  prin primii pași. Acesta vă oferă posibilitatea de a adăuga sau elimina pictogramele ce le aveți sau nu au fost create în timpul instalării, de exemplu. Hai să spunem că doriţi să  şi trecem la pagina următoare.

Dacă utilizaţi un proxy în Internet Explorer, Spybot-S & D vă va arăta acest proxy şi un buton vă va oferi posibilitatea să-l utilizaţi pentru Spybot-S & D, de asemenea. În cazul în care câmpul de text este necompletat, nu aveţi nevoie să o faci, dar în cele mai multe cazuri acest lucru se va afişa o adresa de internet, şi ar trebui să importaţi această setare proxy.

Pagina următoare se ocupă cu actualizări. Este foarte importanta să ţină pasul la zi. Folosind cele două butoane de aceasta oferă pagina va face update-uri pentru tine, dacă vrei să o faci la un moment ulterior, utilizaţi caracteristica de actualizare în Spybot-S & D secţiune.

Ultima pagină a expertului vă va ruga să citiţi fişierul de ajutor. Se pare că tu faci deja acest lucru:)


Făcând o scanare Tutorial

După ce a terminat expertul, vă puteţi găsi pe pagina Setări sau Update. Că setările implicite sunt OK, chiar acum, şi aţi actualizat deja, să ni le ignore de acum înainte şi de a face prima scanare.

Pe partea stângă a programului, puteţi găsi o bara de navigare care te poate duce la toate funcţiile programului. Prima secţiune acolo (butonul cel mai de sus) este etichetată Spybot-S & D şi vă conduce la pagina principală. Chiar acum, veţi vedea doar o listă goală şi o bară de instrumente în partea de sus. Primul buton din această bară de instrumente este numit de check pentru problemele - care este butonul aţi luat pentru a presa pentru a începe scanarea. Lean spate şi ceas de scanare progres.


Interpretarea rezultatelor Tutorial

În acest moment, ai putea sari la ultimul punct, şi scoateţi rezultatele. În schimb, vă recomandăm să aveţi mai întâi o privire la ceea ce toate lucrurile este că Spybot-S & D detectate. Primul lucru pe care ar trebui să ştii este să se facă distincţia între intrările roşu, care reprezintă ameninţări spyware şi similare, precum şi intrările verde, care sunt piste de utilizare.

Pentru piesele de utilizare (Sper ca ai urmat care se leagă de a citi ceea ce sunt), mutarea este non-critice, dar depinde de preferinţele personale.

Ignorarea de utilizare piese de acum, ar trebui să aveţi o privire la intrările roşu care reprezintă ameninţări reale. În timp ce, desigur, ne puteţi avea încredere că suntem alegerea obiectivelor pe baza unor criterii stricte, puteţi verifica pentru tine. Dacă faceţi clic pe fiecare produs şi apoi pe butonul gri din dreapta puteţi citi informaţii despre produs în caseta de popping sus.


Decizia privind excepţiile Tutorial
Toate problemele afişate în roşu sunt considerate ameninţări reale şi ar trebui să fie tratate. Dar în timp ce ai citit descrierea produsului (îl puteţi găsi, prin selectarea unui element din listă şi apoi făcând clic pe butonul gri de pe partea dreapta), s-ar putea decide să păstreze în continuare o ameninţare, sau doar o piesa de utilizare. Poate nu vrei lista de documente utilizate cel mai recent Word eliminat? În acest moment aveţi trei opţiuni.


Ai putea decide cu privire la ignorând toate. În acest caz, ai putea deschide fişiere seturi pagina în secţiunea Setări a programului, şi nu fi de acord de utilizare piese intrări.
Sau, dacă doriţi să păstraţi doar toate piesele dintr-un anumit produs, doar faceţi clic dreapta pe un produs în lista de rezultate.
În sfârşit, dacă doriţi să păstraţi doar un singur fişier, care este posibil în acelaşi mod.


Scoaterea ameninţări găsit Tutorial
Deci, acum, trebuie să ştiţi despre tot ceea ce aţi găsit. Este timpul să ne folosim Fix selectat butonul probleme.


Odată ce începi să te gândeşti despre eliminarea liniilor de cale ferată de utilizare, de asemenea, aţi putea crede că bifând toate intrările verde este o muncă grea. Aceasta este pentru un motiv simplu - pentru a vă vigoare, newbie - să se uite la rezultate. Odată ce ştii ce-a face cu, există un buton ascuns Selectează toate disponibile pentru tine pe pagina de setare (numai atunci când a început în modul avansat).

Odată ce aţi început Spybot - Search & Destroy, puteţi începe imediat de scanare.

Îdată ce a început programul, veţi vedea deja scanarea pe ecran. Dacă nu, vă rugăm să selectaţi Search & Destroy în Spybot-S & D, secţiunea în bara de instrumente la stânga.

Ecranul de căutare conţine o bară de instrumente cu opţiunile cele mai importante. Să ne începe o scanare: apasati butonul Verificaţi pentru probleme.

Veţi vedea scanare progrese în bara de stare din partea de jos a ferestrei, şi poate opri progresul în orice moment apăsând butonul Stop verifica care tocmai a apărut (acesta va dispărea din nou odată ce a terminat a verifica).

Dacă scanare a găsit ceva, lista va demonstra. Există două tipuri de bază de rezultate:

intrările roşu indica probleme spyware, care ar trebui să fie stabilită pentru a evita de securitate şi / sau probleme de confidenţialitate. Acesta este singurul tip de problema care este preselectate urmează să fie stabilită.


Inregistrari verzi indică piste de utilizare. Se poate face nici un rău pentru a elimina aceste.

Pentru cele mai multe probleme există mai multe informaţii disponibile. Pe partea dreapta a ferestrei veti gasi un buton gri. Făcând clic pe ea o fereastră se va deschide şi va afişa unele informaţii despre elementul selectat (dacă nu există nici unul selectat, puteţi pur şi simplu clic pe ea şi informaţiile vor fi afişate).

Acum puteţi selecta problemele pe care doriţi să se stabilească, făcând clic pe caseta în faţa sa, sau prin selectarea toate folosind butonul Selectare toate problemele (acest buton va fi disponibil doar după ce butonul de experţi care să permită stabilirea, în modul avansat). Mai multe opţiuni de selecţie sunt disponibile, dacă te uiţi în meniul contextual (prin click dreapta pe o problemă). Meniul contextual va permite, de asemenea, să excludă probleme unice sau produse întregi de la scanari suplimentare (se pot modifica ulterior exclud setările din secţiunea setările / ignore ...). O altă opţiune oferă contextul meniu este de a copia sau de export lista de rezultate sau un raport complet.

Odată ce sunteţi sigur că aţi selectat ce doriţi să fie eliminat de pe computer, apăsaţi pe butonul Fix Selected probleme. Veti vedea progresul fixarea la bara de stare jos.

Dacă unele probleme nu pot fi reparate acum (deoarece acestea sunt încă încărcate şi nu poate fi reziliat, de exemplu), Spybot-S & D oferă o opţiune pentru a rula pe sistemul de a începe următoarea, astfel încât să puteţi verifica şi repara din nou.

Ar trebui să observaţi în orice moment mai târziu că aţi eliminat mai mult decât ai vrut spyware, aveţi posibilitatea să restabiliţi întotdeauna de recuperare în Spybot-S & D, cu secţiune.

De asemenea, puteţi ajusta dvs. de opţiuni de scanare prin selectarea seturi speciale de fişiere şi schimbarea unor setări.

Freeware
În primul rând, motivele pentru Spybot-S & D este liber:

I.a. Dăruire
Spybot-S & D este dedicat fata cel mai minunat pe pamant:)


I.b. Binar
Ce obţii dacă aţi cumpărat software-ul? O mulţime de unu şi zero, nimic mai mult. Dacă acestea au fost distribuite ca arta, am putut înţelege a plati pentru el. Dar dacă scopul principal al acestora este pentru a câştiga bani - prin taxe sau anunţuri - Nu-mi place!

I.c. Concluzie
Aceasta înseamnă că am să vă acorde licenţa de utilizare Spybot-S & D la fel de mult cum doriţi. Dar, dacă vă place, mă întreb două lucruri de tine: spune o rugăciune pentru mine (şi cel mai minunat fată în timp ce sunt la el;)) la Dumnezeu - sau orice credeţi - şi dorim noi ceva noroc.



II. Limitări
II.a. Reverse Engineering
Inginerie inversă nu este permis ca software-ul cu aproape orice. Dacă cineva are îndoieli cu privire la onestitatea de cod, voi da imagine la o organizaţie de încredere, ca un universitar, sub anumite limite (de exemplu, numai un singur exemplar, pentru o perioadă limitată de timp, şi că trebuie să fie eliminate după data de evaluare sa încheiat) .

II.b. Garanţie
Eu am încercat pentru a face codul de Spybot-S & D cât mai stabil posibil, şi vă dau garantia ca am pus nici un cod de a cauza prejudicii intenţionate pentru sistemul dumneavoastră.
Cu toate acestea, eliminarea ameninţărilor vizate de Spybot-S & D, uneori, implică tăierea adânc în sistem, uneori, şi eu nu pot garanta că sistemul dvs. vor fi difuzate la fel ca înainte. De exemplu, gazdele spyware să nu mai funcţioneze. Nici pot sa va dau nici o garanţie că Spybot-S & D va elimina orice spion pe sistemul dvs., sau că vă va da nici alarme false. Pentru verificare propriul localizarea problemei este prezentat cu fiecare intrare, iar dacă aveţi întrebări rămase puteti vizita forumul de suport pentru mai multe informaţii.

II.c. Răspundere
În nici un caz poţi să mă responsabili pentru orice daune, indiferent de cauza, inclusiv, dar nu limitat la pagube s-ar putea face pentru a sistemul dvs. utilizând Spybot-S & D.

II.d. Utilizarea cererea în întregime
Utilizare liberă este limitată la aplicarea în totalitate. Utilizarea numai pentru componente, de exemplu, baza de date sau plug-in-uri, nu este permisă.


II.e. Corporate utilizare
Pe masura ce companiile nu sunt persoane individuale şi ar avea probleme fullfilling termenii de mai sus, există o licenţă pentru utilizatorii corporate care pot fi găsite la mai sigur-networking.ie (link-ul on-line).


III. Distribuire
Iată câteva reguli de bază cu privire la distribuirea Spybot-S & D.


III.a. Private de distribuţie
Aveţi dreptul să dau un singur exemplar din software-ul, atâta timp cât nu modifica această licenţă sau alte fişiere din arhivă.

III.b. Oglindire
Dacă doriţi să oglindă Spybot-S & D, nu ezitaţi să facă acest lucru, atâta timp cât nu modifica arhiva originală. Dacă doriţi să fie păstrate până la data despre actualizările importante, vă puteţi abona la lista de discuţii.
oglinzi Oficial trebuie să îndeplinească politica din oglindă (link-ul on-line).

III.c. Editare
Tu poate publica Spybot-S & D într-o carte sau o revista (sau alte mijloace media), prin simpla trimitere a unei cereri scrise de autorizare, inclusiv o descriere a nevoilor dumneavoastra specifice. Am solicita o copie a mass-media în care Spybot-S & D este publicat drept compensaţie.


IV. Intimitate
IV.a. Cerere de confidenţialitate offline
Chiar dacă Spybot-S & D scanează sistemul dvs., acesta nu va căuta în mod specific pentru orice informaţii personale identificabile. Tot ce nu este detectat ca o posibilă ameninţare vor fi ignorate. ameninţări posibile vor fi afişate şi, dacă opţiunile de jurnal sunt pornite, scrise într-un fişier jurnal locale.

IV.b. Aplicatie online de confidenţialitate
Spybot-S & D are o funcţionalitate online în 5 cazuri:
1. Update: Funcţia Update utilizează acum un ftp-protocol pentru a descărca un fişier care conţine informaţii descrieri actualizare (aceasta se numeşte spybotsd.ini, şi nu vor fi şterse, astfel încât să puteţi uita la ea) şi pentru a descărca fişierele de actualizare care le selectaţi. Nu există informaţii altele decât cele de browser-ul dvs. ar demonstra, de asemenea, vor fi transmise.
2. Stiri: Pe site-ul web (link-ul on-line) din Spybot-S & D, veţi găsi secţiunea de ştiri. Aici puteţi citi despre cele mai importante stiri din întreaga Spybot-S & D.
3. Bug Raport: Funcţia de raport trimite descrierea problemei care le introduceţi şi un raport creat automat cu personalul de suport. Puteţi modifica gradul de raport pe pagina de setare, şi puteţi previzualiza acest conţinutul în timp ce scrieţi raport.
Fişierele listate în caseta de ataşaţi vor fi trimise ca ataşamente. Antetul va conţine informaţii (numele expeditorului şi adresa) pe care le au intrat în setările.
4. Catalog de link-uri Info & opt-out ": acestea pot link-ul de multe ori cu pagini dubioase. Aţi putea să le deschideţi pe propriul risc, dar trebuie să aveţi grijă să îndeplinească unele măsuri de securitate (cum ar fi firewall, cele mai recente actualizări IE, actualizat software-ul antivirus) în primul rând.
5. Alte link-uri: Datorita naturii de pe Internet nu pot da nici o garanţie în ceea ce priveşte alte link-uri găsite pe paginile mele de web (nici propria mea, forum de suport sau site-ul donaţie). Dar am pus încrederea mea în ei şi nu cred că nici un rău poate veni de la ei.
Google Traducere pentru:CăutăriVideoclipuriE-mailTelefonChatAfaceri
Despre Google TraducereOpreste traducere instantConfidentialitateAjutor

SCANARE
Imuniza Search & Destroy
Incepand de la versiunea 1.2, Spybot-S & D vă permite să vă imuniza computerul împotriva unor spyware. Acesta oferă în prezent trei imunităţi diferite:

Permanentă Internet Explorer imunitate

Imunitatea permanentă funcţionează pe câteva opţiuni de control al Internet Explorer, care sunt parţial vizibile in interfata Internet Explorer, parţial ascunsă în registru numai. Se adaugă domenii cunoscute să conţină conţinutul rău în Zona restrictionata, blocând astfel instalarea de codul executabil din acele pagini, ea adaugă, de asemenea, opţiunile de bloc de cod executabil rau prin ID-ul său, iar această strategie stabileşte cunoscute de urmărire nu cookies pentru a fi acceptate de Internet Explorer.

Pentru a tăiat-o scurt: care modifică Internet Explorer, prin căile oficiale, pentru a bloca o multime de lucruri rele cunoscute Spybot-S & D.

care funcţionează permanent blocat descărca rău pentru Internet Explorer

Acesta este un al doilea strat de protecţie pentru IE. În timp ce Permanent blocuri Imunitate instalatori de ActiveX lor de identitate, aceasta blocuri ceva care ar trebui să vină de prin diferite aspecte.
Puteţi vedea un jurnal al instalatorilor blocate în Tools / secţiune Rezident.

Permanente Opera imunitate

Această listă afişează toate profilurile Opera, şi câţi dintre plugin-uri care Spybot-S & D stie la fel de rau sunt deja blocate în fiecare profil. Pentru a seta o protecţie completă, bifaţi caseta de selectare doar în faţa profilul pe care doriţi să le protejeze. Pentru a elimina protecţia, pînă la caseta de selectare.

Plugin-uri nu sunt de multe browser-ul lucrează în prezent pentru Opera, dar încercaţi să instalaţi unele poate bloca Opera, si suport ActiveX pentru Opera este disponibil în versiune beta de software terţă parte, deci utilizaţi această funcţie ca o precauţie împotriva abuzului viitoare a Operei prin spyware.

Această caracteristică va (cu siguranţă) să fie afişate doar dacă aveţi Opera instalat pe sistemul dvs.!
Spybot de recuperare-S & D
Secţiunea de recuperare este disponibil prin selectarea de recuperare de la Spybot-S & D, secţiunea în bara de instrumente la stânga.
Dacă aveţi unele probleme fixe spyware în trecut, această listă va demonstra. Aici puteţi selecta una sau mai multe probleme (a se vedea, de asemenea, pentru opţiunile de meniu de selecţie extins) şi recupereze sau să fie în cele din urmă le golire din sistem.
În plus faţă de caracteristica Recuperare, Windows ME, XP şi Vista users au posibilitatea de a permite crearea de sistemul de puncte de restaurare pentru fiecare fix. Această opţiune poate fi setată în setările principale parte din secţiunea Setări.
, Atunci când merge înapoi într-un System Restore Point, TeaTimer Rezident trebuie să se închidă: Cu TeaTimer rulează, acesta va lua notă de schimbările şi cere pentru a permite fie sau a refuza ei. Cu toate acestea, în procesul de restabilire a Windows va reporni prea repede pentru a permite modificări.




Program Setări
Pagina Scheduler vă permite să adăugaţi o intrare pentru a rula automat Spybot-S & D la planificatorul Windows. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să faceţi clic pe butonul Add, apoi setaţi proprietăţile necesare (programată timp, etc) prin intermediul butonului Edit. Aveţi posibilitatea să eliminaţi o sarcină mai târziu folosind butonul Eliminaţi. opţiuni particularizate pe care le veţi vedea sunt casetele de selectare pentru a decide dacă doriţi pentru a remedia problemele automat după scanare programată, şi pentru a închide programul după scanare / fixare a terminat.


Butonul Editare deschide implicit Windows sarcina de dialog Proprietăţi, astfel încât să puteţi schimba sarcina la fel ca orice alte versiuni de Windows Task Scheduler.

Alegerea limbii interfeţei Setări
Dacă aţi descărcat Spybot-S & D din internet, va veni cu o mulţime de limbi deja incluse, dar nu ajuta files (pentru a reduce size download). Ar trebui să utilizaţi funcţia de actualizare pentru a descărca fişiere suplimentare pentru limba dumneavoastră după ce l-aţi selectat.

Dacă limba dvs. nu este încă afişată, puteţi să mergeţi la pagina Setări şi pentru a permite opţiunea de a descărca actualizări de limbi straine. În acest caz, actualizarea următoarea dvs. vă va arăta update-uri pentru toate limbile disponibile, chiar şi cei care nu sunt încă instalate pe calculatorul dumneavoastră.

Puteţi găsi setările de limbă prin alegerea Limbi de la secţiunea Setări din bara de instrumente la stânga.


Alegerea ce la spre a scanda (fişier seturi) Setări
Spybot-S & D se foloseşte conceptul de include fisiere pentru ao face mai flexibile. Fiecare fişier Includeţi este un dosar care conţine descrierea unor probleme care Spybot-S & D poate detecta şi repara.

Aceste fişiere sunt împărţite în categorii, astfel încât să puteţi selecta ceea ce doriţi dumneavoastră să se adreseze în următoarea scanare.

Categorii de bază sunt "Spybots" (care conţine include, de spyware şi adware) şi piste de utilizare. Pentru fiecare categorie veţi putea vedea include fisiere cu o scurtă descriere pe ceea ce fac ei şi numărul de dosar, intrările de registry şi directoarele care vor fi verificate.

Puteţi selecta fişiere includ pe care doriţi să o utilizaţi pentru dvs. următoarea scanare de basculând caseta de lângă ele.

Dacă vedeţi un fişier Includeţi în litere cursive, atunci aceasta este una care nu provin din Safer-Networking Limited. Ca format include fişierul este public, oricine poate scrie include fisiere. Cu toate acestea, astfel cum a include fisiere pot face o mulţime de rău la sistemul Tău şi Limited Safer-Networking nu este responsabil pentru un foreign Includeţi fişierul veţi fi întrebat dacă sunt într-adevăr sure doriţi să utilizaţi any fişier care nu este de la Safer Networking- limitată.

Veţi găsi fişierul seturi setările prin alegerea seturi de fişiere de la secţiunea Setări din bara de instrumente la stânga.


Alegerea ce să nu setările de scanare
Chiar acum, există cinci Ignorare diferite secţiuni:

Ignoraţi produse

Această secţiune listează toate produsele definite în interior şi în exterior includ fişiere. Dacă doriţi să excludeţi un produs complet, sau pentru a include-l din nou, selectaţi fişierul din această secţiune şi comuta pe caseta de selectare în faţa numele produsului.

Ignoraţi Cookie-urile

Cookie-urile sunt piste de utilizare, dar poate doriţi să păstraţi unele cookie-uri utile. Această secţiune enumeră toate cookie-urile în prezent pe sistemul dvs., permiţându-vă să le exclude din căutările ulterioare.

Ignoraţi extensiile fisierelor

Aceasta se referă la Windows comune dosar de deschidere de dialog. Se salvează listele de deschis (şi salvate) fişierele defalcate în funcţie de extensiile lor. Dacă nu doriţi să eliminaţi fişierele WinWord, de exemplu, aţi putea selecta doc să fie excluse de la această secţiune..

Ignoraţi înregistrări unice

Dacă nu doriţi să excludeţi un produs complet, dar numai un singur fişier orregistry stabilirea de aceasta, puteţi selecta ca unul din lista de rezultate. Theseare enumerate aici, în cazul în care le puteţi elimina din lista de excludă din nou.

Ignoraţi interne ale sistemului

Dacă aţi luat interne ale sistemului de rezultatele pe listă, le puteţi elimina din lista de Ignore aici.

Toate listele din aceste secţiuni au un meniu contextual cu opţiuni de selecţie extins.

Veţi găsi aceste opţiuni prin alegerea uneia dintre cele patru caracteristici Ignoraţi de la secţiunea Setări din bara de instrumente la stânga.

Setarea Setări directoarele download
Unele scanează face ţintă, de asemenea, fişierele de instalare a problemelor detectate de Spybot-S & D. Instalatorii care utilizatorul trebuie sa descarce explicit el însuşi va fi doar scanate în directoarele a intrat în această listă.


Puteţi folosi fie Glisaţi şi fixaţi să renunţe la unele directoare de la o fereastra Explorer sau utilizaţi meniul context, să adăugaţi sau să eliminaţi directoare sau din lista.

Veţi găsi setările de descărcare directoarele prin alegerea Directoare de la secţiunea Setări din bara de instrumente la stânga.


Alegerea unui Setări piele
Spybot - Search & Destroy sprijină conceptul de piei de bază, pentru a ajusta culorile programului la nevoile personale.

Pentru a obţine noi skin-uri (la început nu sunt disponibile numai două, originale Spybot-S & D şi de pace), puteţi vizita următoarele pagini:
http://www.safer-networking.org/en/download/index.html
http://www.allsecpros.com/sbsd.html

Apoi alegeţi dumneavoastră preferat piei şi pur şi simplu le descărcaţi şi să le scoateţi la Spybot-S & D piei folder.
Secţiunea piele vă va arăta o listă de skin-uri disponibile. Selectaţi una pentru a examina aceasta. (Foarte simplu) previzualizare va fi afişată în partea stângă a ferestrei, cu câteva informaţii mai jos lista şi logo-ul pielii în partea de jos a paginii.

Dacă vă place pielea, apăsaţi butonul Apply selectat.

Puteţi găsi setările pielii prin alegerea Piele de la secţiunea Setări din bara de instrumente la stânga.


Ignoraţi Setări Cookie-urile
Cookie-urile sunt piste de utilizare, dar poate doriţi să păstraţi unele cookie-uri utile. Această secţiune enumeră toate cookie-urile în prezent pe sistemul dvs., permiţându-vă să le exclude din căutările ulterioare.

(În momentul de faţă, doar Internet Explorer şi Netscape Navigator si cookie-urile Mozilla sunt acceptate - prăjitură Opera poate fi complet eliminat)

Ignoră fişierul Setări extensii
Este vorba despre Windows comune dosar de dialog deschise. Se salvează listele de deschis (şi salvate) fişierele împărţit în prelungiri. Dacă nu doriţi să eliminaţi fişierele comune text, de exemplu, aţi putea selecta txt să fie excluse de la această secţiune..



Ignoraţi Setări produse
Această secţiune listează toate produsele definite în interior şi în exterior includ fişiere. Dacă doriţi să excludeţi un produs complet, sau de ao include din nou, selectaţi fişierul din această secţiune şi comuta pe caseta de selectare înainte de produs.

Ignoraţi Setări detectiilor unică
Dacă nu doriţi să excludeţi un produs complet, ci doar un singur fişier sau setarea registry din el, puteţi selecta ca unul din lista de rezultate. Acestea sunt enumerate aici, în cazul în care le puteţi elimina din lista de excludă din nou.

Ignoraţi Setări Sistem de Interne
Dacă aţi pus Sistem rezultate Internelor pe lista de ignore, aveţi posibilitatea să le eliminaţi (din lista de ignore) aici

duminică, 12 septembrie 2010

Manipularea la nivel înalt în România

Această metodă a fost şi va fi întotdeauna acolo unde există oameni . Acest procedeu se foloseşte numai la specia umană cu precădere la cea din lumea a treia care poate fi uşor manipulată . A se vedea alegerile din toamna anului 2009 cel mai uşor mod de manipulare acela cu găleata portocalie şi nu numai . Nu pot să nu afirm că şi celelalte partide au procedat la fel doar amploarea a diferit ca şi rezultatele de altfel . Folosirea perdelelor de fum este şi ea o metodă de manipulare care s-au folosit cu succes . Pentru a distrage atenţia de la adevăratele probleme s-au adevăratele situaţii se creează aşa numitele perdele de fum gen arestările preventive numite mai nou politice care de fapt au menirea de a ascunde ceva . Totdeauna părerile vor fi împărţite şi întotdeauna adevăratul motiv nu iese la iveală fiind bine ascuns cu bună ştiinţă . Nu fac referire aici la ultima arestare Ovidiu Vîntu ci în general la tot ceea ce ţine de ultimi 21 de ani de libertate prost înţeleasă de poporul român şi foarte bine vehiculată de toate partidele politice cu ajutorul presei , a televiziunilor şi al analiştilor politici ai fiecărui partid .

duminică, 5 septembrie 2010

Se poate face o reinstalare Windows singur ?

Zilele trecute am făcut o reinstalare a Windowsului singur şi mi-a ieşit chiar foarte bine . Mai mult am reuşit să fac şi 3 partiţii C.D.E. înainte aveam doar două . Toate aceste lucruri le-am făcut după instrucţiunile găsite pe internet pe diferite site-uri specifice . Cel mai important este ca să scoţi la imprimantă informaţiile pentru a le avea la îndemână atunci când internetul nu te mai poate ajuta . Totul a pornit de la imprimanta HP C 4180 All-in One pe care nu mai puteam să o reinstalez . Î-mi dădea tot timpul o eroare de instalare . Atunci am început să adun informaţii să le pun cap la cap , să le scot la imprimantă, chiar dacă aveam eroare tot am putut imprima, după care am adunat toate CD-urile necesare ( drivere ,antivirus internet programe care rulau etc . ) şi am pornit la treabă . Am învăţat că după ce reinstalez windowsul , driverele şi antivirusul este bine să instalez imprimanta apoi celelalte aşa am scăpat de eroare dar am şi un calculator curat . Am uitat să vă spun că am salvat toate datele de pe calculator pe CD-uri şi DVD-uri inclusiv cele referitoare la site-urile favorite . parole etc , adică tot ce este necesar . Poate multora le va părea fabulaţie dar pentru cei care au mai făcut aşa ceva nu . Ce se poate întâmpla mai grav este să te poticneşti şi atunci să apelezi la un prieten care a mai făcut sau la un specialist dar satisfacţia este enormă dacă faci singur tot şi foarte bine . Repet înainte trebuie să studiezi mult să ai materiale exemplificative la îndemână şi totul este OK .
Timpul alocat este mare dar merită atunci când vei constata că ai făcut tu singur şi apreciezi mai mult calculatorul ştiind cât ai muncit ca să-l aduci în stare de funcţionalitate curat .
Pentru cei cu bani mulţi şi timp puţin , sau numai cu bani mulţi şi timp berechet le recomand să apeleze la specialişti .