Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

duminică, 24 iulie 2011

Program pentru ieşirea din criză


u este pentru prima dată când îmi expun această idee .

Nici o ţară civilizată şi care doreşte să avanseze şi să iasă din criză nu neglijează potenţialul financiar produs de societăţile care nu produc efectiv produs final economic , nu ignoră nici veniturile uriaşe ale caselor de pariuri şi loto , nici pe cele ale televiziunilor , radio etc. pe ansamblu tot cea ce de fapt produce mulţi bani din exploatarea distracţiei bogaţilor , fiilor acestora , leneşilor care la rândul lor au produs mulţi bani prin fraudarea legilor .America şi nu numai este una dintre ţările care au înţeles acest lucru de foarte mult timp urmată îndeaproape de Marea Britanie . Politicul din aceste ţări au ştiut să exploateze aceste afaceri aşa zis murdare în folosul comunităţilor respective . La noi politicul a folosit această mare afacere în scop propriu sau pur electoral ,de aceea multe resurse ale afacerilor respective nu se regăsesc absolut deloc în economia ţări noastre , ba mai mult de cele mai multe ori aceste sume uriaşe iau drumul altor ţării prin intermediul politicului.
Un politician care a învăţat acest lucru şi la şi aplicat este primarul Mazăre de la Constanţa .
Nu se poate ca o ţară care doreşte cu adevărat să prospere să neglijeze cel mai elementar lucru , mâncarea , producerea ei pe plan local .
Această ţară seamănă cu familia în care mama şi tata merge şi mănâncă şi bea la restaurant şi copiii cerşesc pe la vecini , sau mai rău se prostituiază pentru o bucată de pâine .
Atâta timp cât munca productivă este prost plătită , iar specula prostituţia , hoţia şi altele sunt încurajate nu vom avea nici o şansă în faţa crizei .
Atâta timp cât munca productivă este prost plătită , iar specula prostituţia , hoţia şi altele sunt încurajate nu vom avea nici o şansă în faţa crizei .


Un alt motiv de criză în toate ţările este acela al preţului la toate produsele . Creşterea nejustificată ” pentru tot felul de taxe şi impozite” a preţurilor care de cele mai multe ori depăşesc 500% preţul real pentru a acoperi toate şpăgile şi taxele de aşa zisă protecţie din partea şmecherilor albi sau negri toate au dus şi vor duce constant la inflaţii respectiv la crize care nu vor mai putea fi controlate în nici un fel .

În fiecare oraş , comună (exemplu recent Deta ) se regăsesc acele bande de derbedei puturoşi, fii de oameni politici acoperiţi de poliţiile locale sau în cârdăşie cu poliţiile respective care nu fac altceva decât a fura cu neruşinare din buzunarul cetăţeanului de rând ,deoarece toate ,absolut toate aceste taxe de protecţie se regăsesc în preţul produselor şi al serviciilor populaţiei ţărilor respective.




sâmbătă, 23 iulie 2011

Imagini animate gif
















<><><><><><><><><><><><>
<>
<><><><><><><><><><><><>
Copil privind cum creste o floare




Vrei să ştii  câte ceva despre semnele corpului tău care ţi le transmite :    http://elisav-54-sibiu.blogspot.com/2009/11/ce-inseamna-semnele-de-care-putem-sa.html