Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

sâmbătă, 16 iunie 2012

CE AŞTEAPTĂ ROMÂNII DE LA ACTUALA PUTERE

La alegerile locale românii au votat  împotriva PDL-ului  sătui de nedreptăţile făcute de aceştia şi acoliţi lor .
  La o lună şi ceva de la preluarea conducerii de către USL în afara câtorva mici acţiuni favorabile USL nu prea a trecut la schimbări majore . De exemplu în opoziţie liderul spiritual  PC Voiculescu vorbea de caracatiţa care făcea şi fac în continuare afaceri fabuloase la negru(evaziune fiscală ) în timp ce guvernul nu încasa  şi nu încasează taxele aferente afacerilor acestora ba mai mult mai şi plătesc sume fabuloase ca TVA acestora .

mai mult mai şi plătesc sume fabuloase ca TVA acestora . Senatorul Dan Voiculescu a avut o intervenţie în acest sens :
depunând la senat o declaraţie politică în acest sens .

Dacă până în toamnă nu se concretizează acţiunile noului guvern în sensul de stopare a acestor evaziuni fiscale  şi nu numai ,dacă nu vor porni acele anchete penale aşteptate de populaţie împotriva celor care au jefuit ţara sub acoperirea legilor votate de fosta guvernare Boc şi MRU, în toamnă la alegerile ce vor urma USL va avea o mare dezamăgire . Nu se pot folosi la infinit de faptul că este griză în toate ţările UE şi nu numai .
  O altă mare problemă  pe care o va avea USL în viitorul apropiat este exodul tot mai mare al PDL-ului către cele 3 partide USL . Persoane care au o imagine negativă nu ar trebui să fie primite în partidele USL-ului deoarece aceşti vor aduce o pierdere a voturilor în toamnă .
 La emisiunea de aseară „ Vorbe grele” http://www.ciutacu.ro/
Victor Ciutacu având  invitat pe preşedintele PNL Crin Antonescu a punctat foarte bine aceste aspecte .
Răspunsurile date de către Antonescu nu m-a mulţumit în totalitate şi faptul că a recunoscut că şi ei au parţi negative mă face să cred că clasa politică din România ar trebui restructurată în totalitate sau înlocuită cu altceva dacă nu vrem să asistăm la acelaşi eşec  ca al PDL-ului .

Cheltuielile tot mai mari făcute de partidele politice în campaniile electorale mă face să cred că nu se doreşte cu adevărat scoaterea ţării din criza în care ei politicienii şi nu numai au adus-o .
În afara sumelor primite de la guvern partidele au primit şi donaţii în sume destul de mari ,donaţii care mă fac să cred că o parte dintre donatori îşi vor recupera  donaţiile înzecit dacă nu însutit în timpul guvernării USL .




Niciun comentariu: