Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

luni, 27 mai 2013

Români au talent

Pe lângă faptul că romanii au talentele cele mai  variate , de la a păcăli ,minţi ,fura , înjura se pare că români au şi marele talent la a trăda . Ei bine da ,de-a lungul istoriei acest talent a fost cat se poate de des folosit şi cu mare succes în detrimentul poporului roman care a trebuit să plătească de fiecare dată trădarea celor în care îşi puneau speranţa că îi va scoate la liman şi vor ajunge şi ei să trăiască ca oameni civilizaţi aşa cum o fac majoritatea europenilor . De fiecare dată s-a găsit câte cineva să le vândă speranţele pe nimic doar pentru a accede la puterea pe care ori cum nu o deţineau şi nu o vor deţine niciodată . Cu toate acestea aşa cum am mai spus trădătorii sau întrecut între ei  ba chiar sau măcelărit între ei trădând poporul român . Unii ne-au trădat la turci ,alţii ne-au trădat l la austrieci , greci , nemţi , ruşi dar şi la unguri . Nici o dată nu sau publicat acele angajamente secrete făcute între cei care doreau puterea şi cei care urma să ne sugă bogăţiile  subsolului dar şi cele ale solului românesc şi în acelaşi timp să ne întoarcă de fiecare dată cu zeci sau chiar sute de ani înapoi în lumea celor săraci ,nenorociţi de însuşi cei care trebuia să vegheze la binele nostru ,al celor mulţi şi nu a urmării propriile interese .  Iată că la nici un an de la referendum trădarea şi semnarea tratatelor ascunse de ochii noştri ai celor care plătesc de fapt poliţele apare pe internet .O înţelegere între UDMR şi lideri opoziţiei pe atunci actualii  oameni ai puteri USL ,respectiv între Hunor Kelemen , Laszlo Borbiely din partea UDMR şi Victor Ponta ,Crin Antonescu din partea USL . Desigur acest acord este unul politic şi se va spune că este ceva normal între forţele politice din toate ţările . Aşa o fi dar să nu uităm că USL avea susţinere din partea populaţiei în proporţie de 60% s-a dovedit apoi la alegerile parlamentare din Decembrie 2012 şi când au câştigat detaşat  USL-ul în faţa PDL-ului . Dacă USL a făcut un acord politic secret cu UDMR în condiţiile în care se ştia că opţiunea românilor era ca UDMR să nu mai facă parte din guvernarea 2012-2016 .Întrebarea mea legitima este ce acord secret a făcut preşedinţii acestei ţări în ultimii 23 de ani de România trebuie să plătească atât de scump şi vor plăti şi copiii copiilor noştri.  Ce acorduri  secrete ne mai aşteaptă şi noi habar nu avem , acorduri secrete făcute în numele nostru a poporului român .
Mai pot avea eu cetăţean de rând în vreun politician ? Sigur cine va mai veni să cerşească  votul nostru ar trebui puşi să semneze un acord cu poporul prin care se obligă că nu va încheia acorduri secrete în caz contrar să fie drastic pedepsiţi cu ani grei de temniţă .


vineri, 24 mai 2013

Conversaţii cu Dumnezeu

Cartea este scrisă de Neale Donald Walsch , un american născut  la 10 septembrie 1943 .  http://www.slideshare.net/billydea/conversaii-cu-dumnezeu-vol1-neale-donald-walsch


 El a scris 9 volume ,  primele trei sunt „ Conversaţii cu Dumnezeu ” apoi a urmat Prietenia cu Dumnezeu , Comuniunea cu Dumnezeu , The New Revelations (Noile revelaţii ), Conversaţii cu Dumnezeu pentru adolescenţi , Acasă cu Dumnezeu ,Într-o viaţă care nu se termină niciodată . Este de asemenea şi actor . S-a născut într-o familie romano –catolică şi a crescut încurajat de familie să caute adevărul . Înainte de a scrie seria Conversaţii cu Dumnezeu  a lucrat ca director la un post de radio ,apoi editor la un ziar dar şi în relaţii publice si de marketing .
Filmul Conversaţii cu Dumnezeu  a fost pus în ecranizare în 27 octombrie 2006  în cinematografele din SUA  şi în Canada pe 10 noiembrie . Filmul a apărut pe DVD în februarie 2007
În martie 2003 Neale Donald Walsch  creează  Echipa Oamenii  http://www.humanitysteam.org/

o mişcare spirituală a cărui scop este de a comunica implementarea noi credinţe Spiritualitatea într-o sare globală .
Cărţile ca şi filmul este o operă creată după multă muncă şi multe  implementări spirituale ale scriitorului . Cu toate că filmul este făcut în 2006 pare că reflectă realităţile anilor 2012-2013 din ţările afectate grav de criză .
Cartea Conversaţii cu Dumnezeu , a fost publicată în 1995 devenind un bestseller de 135 de săptămâni .


 

miercuri, 22 mai 2013

Instalare Windows 8 si activare 180 zile


Dacă doreşti să instalezi Windows 8 profesional sau Enterprise îţi trebuie mai întâi să descarci  ISO Windows 8 apoi să îl arzi pe un DVD ca boot-abil şi să descarci tot de pe internet Microsoft Toolik 2.4.1 sau o versiune mai nouă . Apoi urmăreşte filmul şi ai să vezi ce uşor se poate instala şi activa pentru 180 zile Windows 8 . Nu  dau link de descarcare deoarece acestea pot sa nu fie active mult timp ,de aceea cauta singur si vei gasi sa descarci tot ce iti trebuie de pe internet .

SUCCES .

duminică, 19 mai 2013

Euro Vision 2013

Câştigătoarea de anul acesta la Eurovision 2013 a fost Emmelie de Forest reprezentând Danemarca  Aceasta s-a născut pe 28 Februarie 1993 dintr-un tată suedez şi o mamă daneză iar activitatea muzicală a început-o la 9 ani . La 14 ani a colacorat cu cântăreţul scoţian Fraser Neil . Că a câştigat pe bune sau nu eu nu voi comenta . Voi comenta în schimb laşitatea di trădarea vecinilor dar şi a neamurilor moldovene . Dar cel mai mult este de comentat neimplicarea romanilor plecaţi in străinătate şi care se pare că nu sau prea implicat . Au fost şi cazuri în care românii din străinătate au încercat să voteze pe telefon şi nu au fost acceptaţi exemplul este din Germania . Sigur una peste alta iar am primit un gust amar de slavi ai Europei  trataţi ca atare de cei care nu sunt cu nimic mai buni ca noi . Implicarea mai fermă a politicului , dar şi a poporului ori unde sar afla ca particular ar schimba cu siguranţă percepţia despre noi ca popor . Numai că aceste lucruri nu se pot întâmpla peste noapte şi dintr-o dată , Se fac în timp îndelungat ,dar se pot pierde uşor prin sinple gesturi şi atitudini.  În rest totul ar fi fost foarte frumos şi bine organizat .


miercuri, 1 mai 2013

Cum deschizi un cmd cu drepturi de administrator


 S-a întâmplati poate să deschizi un cmd (Comand Prompt) dar să constaţi că nu apare în click dreapta opţiunea „ Run as administrator ”
Te vei întreba de ce nu ai drepturi de administrator la cmd , nu cumva cineva ţi-a luat aceste drepturi sau ai virusi . Ei bine stai liniştit nu s-a întâmplat nimic din toate grijile tale este doar o măsură de protecţie a Windows –ului .Cele ce urmează sunt valabile doar în Windows 7. Deschide Run  şi tastează aici comanda „cmd ” vei observa că apare cmd.exe
 
Odată ce apare acest fişier exe nu mai rămâne decât să dai clic dreapta pe acesta şi vei găsi ceea ce căutai .
Acum poţi da clic pe(Run as administrator) Executare ca administrator , va apărea caseta care te întreabă dacă permiţi , apoi vei vedea caseta cmd cu drepturi de administrator care în comparaţie cu cea pe care ai deschis-o la început arată aşa :