Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

sâmbătă, 19 octombrie 2013

Pungeşti Vaslui

Iată că Romania este pentru a câta oară divizată şi împărţită în tabere . Unii pro alţi contra , iar a treia categorie  neutră din care fac şi eu parte .
  Nu ar fi nimic nelalocul lui ,dreptul omului la exprimare este liber şi ori cine se poate exprima , Uimirea  mea  rămâne totuşi legată de rapiditatea cu care sau deplasat oameni  din mai toata ţara inclusiv capitală spre ajutorul ţăranilor din Pungeşti pentru care am toată stima şi nimic împotriva lor sau a temerilor acestora . Întrebarea tot rămâne cum unul ca Neamţu sare în ajutorul ţăranilor din Pungeşti când  numai cu aproximativ 2-3 ani tăia în carne vie pe timpul când era la putere alături de Boc şi Băsescu . Nu se pune în discuţie că aş agrea decizia lui Ponta , departe de a comenta motivarea pentru care se luptă acum Chevron sau ale firme . Eu mă refer strict la manipularea maselor de oameni , unii împotriva altora fără a câştiga nici unii nici alţii . Cum se face că acum un an după referendum nu au sărit mii şi mii de oameni ca arşi după decizia CCR ? Simplu nu a avut cine să-i plătească , să-i ducă ,să-i organizeze . Concluzia clară şi de necontestat este că manipulatorii sunt persoane aservite preşedintelui Băsescu şi partidului acestuia  , partid care la ora actuală se cam află în ilegalitate sau este mascat în mai toate partidele de pe eşichierul politic ba mai nou în mai toate televiziunile , presă , radio . Ştiu că unii vor spune că nu pot fi neutru , ba bine că da pot fi neutru şi tocmai de aceea văd murdăria ce se regăseşte atât de o parte cât şi de cealaltă , dar cu mult mai multă mizerie de partea celor care-l apără pe  impostorul Băsescu ce deţine o funcţie importantă în statul român , cea mai importantă chiar . Fiind de partea acestuia  au aceiaşi vină  pe care au avut-o cei care l-au susţinut pe Ceauşescu  timp de 45 de ani în distrugerea poporului , a mentalului acestui popor şi chiar a istoriei acestui popor .

Sper că nu vreţi să spuneţi că  ţăranii din Pungeşti au steaguri ,corturi ,căruţe , cai  pe care să le pună la dispoziţia protestatarilor , la ce văd eu acolo pare a fi atâta bogăţie de stau şi mă întreb de ce mai au nevoie de locuri de muncă la atâta bogăţie 



Acest om îmi pare tare cunoscut , vouă nu ?
P.S. Unde era acest om cu adunătura  lui când erau inundații , nu l-am văzut , nici când au fost satele înzăpezite nu a dat o mana de ajutor țăranilor ,ca nu avea nici un interes , acum moare de grija țăranilor din Pungești ,ha ha  ,ha , cine îl crede sau cine ii  mai crede ?



joi, 17 octombrie 2013

Alesii neamului



Aleșii neamului  au ajuns să ne  considere sclavi lor folosindu-se de noi  în cel mai abject  mod posibil .
Cine este devină  de fapt ? Noi poporul pe ansamblul lui . Nu mai putem spune că nu avem informația necesară sau că ne prostește  ei cum vor . Vorba lui Vanghelie , intri pe Goagăl şi cauți ce vrei ,afli ,te documentezi ,știi şi reacționezi . Se pare că Google este folosit doar pentru a socializa pe Facebook şi a vedea filme deocheate , a asculta manele şi cam atât .
  Azi dimineața se făcea reclamă la Dacia Duster , o mașină ce a cucerit întreaga lume dar care se vinde şi la noi în România începând din luna noiembrie 2013 la prețuri cuprinse între 10000-17000 euro funcție de dotări . Foarte bine până aici cu un amendament . În Germania salariul minim pentru muncitor necalificat  este de 11,02 euro/oră x 8 ore x 24 de zile lucrătoare ar fi un salariu de 2126,6 euro .Asta înseamnă că un muncitor necalificat în Germania poate cumpăra o Dacia Duster dacă nu cheltuiește  nimic din salariul lui în aproximativ 8 luni de zile .

  Un român  muncitor necalificat câștigă pană la 800 roni pe lună aproximativ 177 euro .Îi trebuie aproape 5 ani de zile sa nu cheltuie nici un leuț ca să poată cumpăra cea mai ieftină variantă de 10000 de euro a Daciei Daster .Astfel de proporții se regăsesc aproape la toate bunurile de consum și nu numai  din România . Cine în afară de guvernanți mână în mână cu afaceriști au  interese să se mențină aceste prețuri în România ? Când vom înțelege că suntem sclavi unor mafioți ajunși în funții publice cheie și care ne exploatează în numele așa numitei democrații prost înțeleasă de 24 de ani ?