Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

luni, 18 august 2014

ROMÂNIA ŢARA MEA DE GLORII

Fotografie: via Dragomir Vasile

Într-o lume plina de minciuna , ura , dezbinare , hoție , etc , trebuie sa găsești calea cea drepta . Totdeauna s-a mințit , sa hulit dar parca ca acum nici o data . Alegem dintre cei rai pe cel mai puțin asa zis rău , facem campanie arătând defectele adversarului în loc sa arătăm , realizările candidatului . Ne lăudam cu fapte făcute de altul , ne atribuim calități ireale , facem totul pe dos , apoi ne plagiem de mila singuri , înstrăinați printre a noștri . In tot acest timp unii prospera și rad de prostia noastră ...
Trăim într-o lume de  minciună și hoție  permanentă . Nimeni nu vede , nimeni nu aude , toți se vaită începând cu cei de sus care au jurat că ei au rezolvarea la toate . În afară de taxe și impozite nu au făcut nimic . În afară de a asigura lor traiul decent nu au făcut nimic pentru popor , trăim din inerție și din ceea ce s-a produs înainte de 89 . Degeaba sar unii în sus că ei produc . Ce produc ? Fierul vechi  îl vând de anii buni la alți cumpărat pe banii grei de popor , bogățiile naturale le-am dat pomană la străini , ne împrumutăm la băncile străine și Isărescu ne asigură că stăm bine la rezerva de aur . Se fură la fiecare preț  al tuturor produselor  de cel puțin 10 ori prin tot felul de accize și alte hoții inginerești inventate de hoții  care sau cocoțat în spinarea noastră și nu se mai dau jos . Mințim la fiecare secundă , hulim și discredităm . Alegem președinți doar după puterea guri și a înjurături  neaoșe  romanești  , nu după ce a făcut sau este capabil să facă , asemenea  sunt toți parlamentari , senatorii , deputații , ( mincinoși , lăudăroși , pupincuriști , ) Umblăm triști și abătuți , nu mai avem prieteni , rude , cunoștințe decât  online . Suntem invadați  online și pe telefonul mobil de tot felul  de impostori care speră și ei să mai ciugulească ceva de pe unde pot tot de pe spinarea amărâtului neștiutor . Plătim cele mai multe biruri ,taxe , accize din lume și avem cele mai mici salarii din Europa (noi cei de jos , că domniile lor de sus au depășit de mult câștigurile celor din Europa , dar tot ei vor măriri salariale în timp de recesiune și criză . Se dau  pedepse aiurea , se bagă la pușcărie între ei capi clanurilor sperând că le pot fura  ceea ce au furat și ei de la noi . Apoi vin la noi și se vaită că vor ajutor la vot , mai bine una în bot .
Fotografie: presedinte rommanes interlopes chiorpales

duminică, 10 august 2014

Antena 3 e încă aici !


Dacă  cineva mai credea că  regimul totalitar băsist nu şi-a atins scopul murdar si distructiv s-a înşelat amarnic . Iată că a reuşit să  mute atenţia populaţiei de pe subiectul Băsescu Mircea şi Bercea Mondialul  în curtea Antenei 3 şi a mogulului Voiculescu. Nimic nu ar fi nelalocul lui dacă  celelalte televiziuni sau trusturi de presă aşa zis libere  nu ar pactiza cu duşmanul poporului .Dar  ei în loc să vadă pericolul  iminent pactizează  cu Băsescu - Kovesi  şi împroşcă cu noroi în cei care  au dovedit că pot ,ştiu şi reuşesc să trăiască din profitul făcut de postul de televiziune şi de presă . A amesteca lucrurile că vezi doamne Voiculescu a furat , a spălat bani şi că  acum a venit legiuitorul şi a făcut dreptate este o mare gogoriţă  care ţine doar la cei cărora li s-a spălat crierul  . Si dacă prin absurd ar fi fost real  atunci se naşte automat întrebarea  , de ce justiţia nu a procedat la fel şi în cazul lui Băsescu Mircea , al tuturor privatizărilor frauduloase din întreaga ţară  de după 89 la fel ca la Voiculescu Dan ? Una peste alta a încerca să închizi un trust de presă şi TV  numai pentru că nu îţi place că te critică este deja de  anii 50 . Vinovat pentru aceste lucruri îl consider şi pe premierul Ponta care a făcut jocul preşedintelui demis nominalizând-o pe Kovesi în funcţie , pe Morar şi alte persoane aservite regimului dictatorial Traina Băsescu .  Toţi cei care au firme şi trăiesc din ceea ce produce efectiv firma lor ar trebui să înţeleagă că într-o zi li se pot întâmpla şi lor la fel să vină  să le închidă afacerea numai pentru că aşa vrea  cineva politic .