Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

duminică, 28 decembrie 2014

Aceasta este ceea ce dezvăluie acnee despre sănătatea ta.


În medicina chineză, se crede că acnee care se aprinde pe diferite părți ale feței reprezintă probleme de sănătate pe diferitele  părțile  ale corpului. Un fel de, această parte a feței corespunde unui anumit  organ. Pentru a știi de ce anume afecțiune suferi  privește imaginea de mai jos  .  

În medicina chineză, se crede acnee care se aprinde pe diferite părți ale feței reprezintă probleme de sănătate ale diferitelor   organe  ale corpului.  Fiecare parte a feţei corespunde  unui organ. Pentru a ști de ce  anume  suferi   uitate la această  imagine  şi  vei afla .

Partea de sus Frunţi
Afectează: Sistemul  digestiv și  a vezicii urinare
Când  nu ai o digestie buna , organismul va avea probleme de  dizolvare  a  alimentelor  și poate exista o acumulare mare de toxine. Asigurați-vă că beți multă apă pentru a alunga toxinele și  păstrează  o  dieta  bună  prin eliminarea alimentelor cu grăsimi și zaharuri ridicate, precum și consumul de multe fructe si legume . Unele dintre cele mai bune alimente sau băuturi bogate  în antioxidanţi  includ ceaiul  verde, apa cu lămâie şi fructe de pădure.
Partea de jos a frunţi  :  Afectează: Inima
Inima ta este un organ masiv care pompează  sânge în  tot corpul. Dacă este subliniată  cauza dieta săracă, inactivitate și diverse tensiuni mentale și fizice, atunci nu numai ca eşti probabil  predispus  a  face  coşuri mici  pe frunte , întregul corp va fi condamnat , dacă nu  se rezolvă  problemele. Având o inima sănătoasa înseamnă a face exerciții periodice pentru a consolida inimii, precum si o dieta sănătoasă, va  păstra   colesterolul  scăzut.
Urechile
Afectează: Rinichii
Atunci când rinichii nu sunt luaţi  în grijă , veți găsi aceste coşuri mari, dureroase pe urechi care refuză să părăsească indiferent de ce ai face . Probleme de rinichi sunt adesea cauzate  de in suficientă  apă  potabila și luând  prea multă sare și cafeina, astfel încât să fii  sigur   bei multă apă într-o zi, reduce  mai ales  sare și cafeaua  si curăţă  rinichii cu diuretice, cum ar fi pătrunjel şi apa.
Ochii, zonă orbitală  și între sprâncene

Afectează: Ficatul

Roșeață ,  uleioasă descuamare și cosuri între sprâncene pot indica faptul că ficatul dumneavoastră ar fi fost surmenat și are  nevoie de o curățare. Taie din nou tot ce este  gras, dulce, alimente grase și bogate, alcool și , mai ales dacă ești intolerant  la lactoza. Evitați să mâncați seara târziu, de asemenea. Ficatul  va cheltui o sumă suplimentară de prelucrare grăsimi saturate  având un efort  suplimentar , așa că încercați să nu îl forţaţi pe  el . Unele dintre cele mai bune alimente pentru a curăța ficatul includ usturoi, grapefruit, ceai verde, morcovi, sfecla, legume cu frunze verzi, lămâi .
 Obraz  superior

Afectează: plămânii şi sistemul respirator
Subliniez  că o afecţiune  la  plămâni este de natură să cauzeze palele luminoase în obraji superiori și chiar rupere a  capilarelor  tale. Aceste tensiuni includ fumatul, astmul , alergii, infecţii pulmonare şi  viaţa într-o zonă poluată. Cel mai bun lucru de făcut este de a evita fumatul .

Obraji  mai mici
Afectează:  Mestecatul  sau dinți i
Probleme de mestecat sau de dinți pot contribui la acnee în zona obrajilor inferior. Asigurați-vă că pentru a evita consumul de zahăr artificial sau băuturi răcoritoare.. Păstrați dinții în stare bună , prin exercitarea în mod regulat , prin  mişcarea  lor  în jos . Asigurați-vă că ața dentara şi perlajul   dinților  in fiecare zi, fără un  periaj prea   tare încât se rupe emailuri tale.
Fețe ale  bărbiei
Afectează: Hormoni și organelor genitale
Acest lucru poate afecta o mulțime de feţe. Când laturi ale bărbiei  de multe ori izbucnesc brusc, aceasta este un semn de dezechilibru hormonal, de multe ori cauzate de menstruație. Uneori, chiar stres  emoţional  sau fizic poate provoca dezechilibre hormonale. Asigurați-vă că  nu aveţi stres  și dormiţi un  somn cât mai bun . Se elimină  toate alimentele rele și să se concentreze pe o dieta sănătoasă  bogată  în vitamine şi minerale. Asigurați-vă că luaţi  o mulțime de acizi grași esențiali, cum ar fi Omega 3. Există, de asemenea, plante aromatice, care pot ajuta hormoni de patrimoniu, cum ar fi lemn dulce, Schisandra, busuioc sfânt, maca, brusture, frunze de zmeur roşu, Rhodiola și ciulin de   lapte. Ceaiul verde este, de asemenea, un anti-androgen genial.
Centrul  bărbiei
Afectează: intestinele  mici și stomacul
Acest lucru este, de asemenea, cauzat  de diete sărace şi alergii  la alimente . Asigurați-vă că pentru a elimina aceste alimente rele (pentru ca fiecare parte a corpului se urăște, nu doar intestine). De asemenea, asigurați-vă că  includeţi  o mulţime de fibre in dieta ta.
Pieptul  și gâtul
Zone de piept sunt de obicei cauzate de stres, astfel încât să fii  sigur  îţi dai  seama ce te  prea stresezi  și să încerci să elimini  stresul. Este de asemenea important fie confortabile  ţinutele tale.
Când zonele din jurul gâtului reactivează , este de multe ori cauzate de corpul tău care  luptă împotriva  infecțiilor. Asigurate   ai dat corpului  tău ore de  odihnă, o alimentație sănătoasă  si ai băut  multa apă.

 

marți, 16 decembrie 2014

Descărcarea setărilor de internet pentru telefon de la Orange





Dacă ai un telefon  la care  nu merge internetul , sau vrei să  faci actualizările la internet  , ai la dispoziție  opțiunea *100#  .  Urmezi apoi pași ” Răspunde 5 ”Servicii și setări automate ” , Răspunde 1  ” Setări automate ” Vei  vedea pe ecran  ca ai fost identificat cu telefonul şi ești întrebat dacă dorești să primești actualizările prin email , dai OK după care vei primi email cu instrucțiunile de  instalare . La final  închide telefonul  şi redeschide-l şi sau făcut actualizările automat .Restul de setări se fac de la serviciul ” Setări ” al fiecărui telefon . Este indicat pentru a nu consuma trafic de internet  aiurea să dezactivezi opțiunea automată  și să lași ca internetul să fie setat pe manual . Astfel eviți costurile suplimentare