Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

vineri, 30 ianuarie 2015

Browser Mozzila

Sigur acest browser a fost atacat sau s-a întâmplat  ceva cu el .De o perioada  de timp adresele de email nu mai erau în siguranța , parolele au fost copiate si primeam multe spam . De când am reinstalat sistemul de operare și am alt browser am liniște .Daca am încercat sa descarc si sa instalez  Mozzila  de pe ori ce alt browser apare mesaj de atenționare ca site nesigur 



luni, 26 ianuarie 2015

Windows 10 Preview


 Cu siguranţă aţi auzit şi chiar văzut cum arată Windows 10Preview , dar mai sunt şi persoane care încă nu l-au descoperit .Deocamdată este în perioadă de evaluare , el va mai suporta unele modificări la varianta finală dar una peste alta arată bine .Pentru cei care doresc să îl încerce gratis o pot face descărcând varianta  ce i se potriveşte  ( 32 bit ; 64 bit ) de la :  http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-iso 


apoi arde  imaginea ISO pe un DVD sau pe un Stick bootabil şi poţi să incerci gratuit varianta  de probă .Mai poţi de asemenea să îl instalezi pe o maşină virtuală caz în care  se mişcă mai încet  dar una peste alta acestea sunt variantele . Atenţie dacă instalezi pe PC , Laptop acasă  dezinstalarea lui  nu o poţi face fără a instala  din nou un Windows curat de pe un DVD .
Acestea fiind spuse te las să descoperi singur aplicaţiile de la Windows 10 Preview.
In momentul in care vei  intra pe pagina de descarcare oficiala si vei alege varinata ce ti se potriveste  vei vedea si o keye de activare pe care copiaz-o ca vei avea nevoie de ea dupa instalate . Activarea se face automat  cand ai conexiune la internet dar va trebui sa introduci si aceea cheie  primita . Poti parola sau nu  la pornire .










Aşa arată interfața la pornire  Dacă dai clic normal  pe iconiţa Windoes din stânga jos vei vedea că apar aplicaţiile  toate .


Clic dreapta  pe o aplicaţie şi poţi să o duci în bară



În bara de jos vei observa că la început ai 4 iconiţe care fiecare reprezintă ceva .





Dacă vei dori să închizi  Windows 10 Preview va trebui să dai clic dreapta pe icinita Windows din stânga jos se va deschide o fereastră si aici în partea de jos la ” Shut Down or Sing Out”   vei  vedea cele trei opţiuni de închidere .
 











Update 28.01.2015 
Trebuie sa spun ca mai au de lucrat la el , se mișcă foarte greu pe internet . Explorer  pornește greoi și se pierde mult timp pentru logare pe internet  momentan . Probabil ca se vor remedia . In rest arata bine nu pot sa spun ca este dizgrațios .