Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

marți, 10 februarie 2015

Cum pot vedea cine mi-a vizitat pagina Facebook

Deschide  pagina ta de Facebook  şi te loghează , într-un loc gol dă clic dreapta pe pagină , din caseta ce se va deschide  dă clic pe ” Vizualizează sursa pagini ” [View page source] , 
se va deschide o nouă pagină unde vei vedea  codul HTML al pagini. Eu am sters din cod dar tu il vei vedea pe al tău in totalitate 


De pe tastatură apasă pe ” Ctrl+F  , si vei vedea că apare o casetă în care vei putea scrie ceva .

Scrie in casetă ” Friendslist”  sau ” Visit ” (Vizitatori ) si vei vedea că s-a făcut selectia vizitatorilor . Vei avea două feluri de  a vedea  vizitatori , după numărul lor functie de criterii ale Facebook dar şi  vizitatori după codul lor de vizită . Ceva gen  "100001957457086-2" . Copiază un asemenea cod , deschide o nouă  pagină web introdu in caseta de  sus www.facebook.com/100001957457086   ( unde numărul diferă de vizitator ) 
Daca vei trece in caseta de cautare deschisa cu ”Ctrl+F ” doar ” lisit” vei observa ca apare o lista care iti va arata in funcție de criteriul  de cautare al persoanei  locul de unde a cautat . ( La unii apar angajator , la alții școala , acasă etc ) funcție de locația de unde a intrat , mai apare si motivul pentru care te-a vizitat , la unii apare foto  . Lista arata cam asa :

Daca in schimb vei trece in caseta de cautare deschisa cu ”Ctrl+F ” Friendslist  vei observa ca iti deschide automat o lista cu codurile celor care te-au vizitat .




Revin cu un secret , numărul pe care-l găsiți la” friendslist ” 

aredoua parți una care este numărul cod al vizitatorului 

( "100001957457086-2", si apoi o liniuța si un număr -2

care reprezinta de câte ori ai fost vizitat de persoana . 

Copiază doar numărul si introdu in adresa 

1000029094573361)

Exemplu : www.facebook.com/1000029094573361

în bara de căutare .

 Atenție codurile  date ca exemplu de mine aici 

 nu sunt adevărate sau  reale de aceea va 

va apărea eroare dacă încercați sa le 

folosiți , ale voastre le puteți folosi (încerca ) ca sunt cele 

reale   




Se poate sa vezi coduri care au la final -0 acestia nu au vizitat nici o data pagina ta ,ei sunt in lista ta dar nu te-au vizitat nici o data .







 dai Enter şi vei vedea profilul  celui ce te-a vizitat . Dacă cel care te-a vizitat a fost pe telefon mobil si a închis aplicaţia iţi va apărea eroare . La fel şi de pe tabletă . Dacă a fost şi este pe PC . Laptop  atunci  vei vedea dacă nu a închis între timp  . Pot fi prieteni din lista ta sau apropiaţi ai prietenilor dar pot fi şi necunoscuţi .
 Sigur  vei vedea măcar numărul  vizitatorilor 
Urmărește si filmulețul 




In lista ” friendslist” se modifica doar primele coduri care sunt  de fapt vizitatori  zilei respective , celelalte dacă vei privi cu atenție sunt aceleași . Asta înseamnă ca  aceasta lista este  numărul total de vizite pe pagina ta .Dar mai ai și unele coduri cu 0 care sunt  false în opinia facebook acelea poți sa le scazi .Concluzie aduni numărul total de coduri + numărul de după -(liniuță ) -( minus) cele cu 0= număr vizitatori pe pagina ta 
Pentru nelămuriri  va pot răspunde la întrebări direct pe pagina mea .