Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

sâmbătă, 6 februarie 2016

Sobita ieftina

Am văzut un filmuleț  cu o sobița  mica  și ușor de  construit  acasă în ori ce camera  . Cu numai 2 lei te poți încălzi  repede și sigur fără a  avea nevoie de încălzire centrala sau alte surse de căldură ;
Ai nevoie de o bucata de azbest sau un material neinflamabil , se poate folosi o tava metalica mai mare în care sa punem apa apoi o a doua tava de cozonac , chec sau ceva asemănător  pe care o așezăm în prima tava ,4 pastile de lumânări ( aici intervine necesitatea și durata  funcționari , dacă  lumânările sunt de 24 ore vei avea toată ziua căldură asigurata ) . se așează lumânările în tava si se aprind , mai ai nevoie de 2 ghivece de lut de mărimi diferite  , atenție sa nu fie colorate sau tratate cu ceva anume , ghivece simple . se așează primul ghiveci peste lumânări sprijinit de marginile tăvi , se astupa cu o carcasa de lumânare folosita sau o bucata de aluminiu orificiul primului ghiveci apoi se așează cel de al doilea peste primul .Intre cele doua ghivece se formează un circuit de aer cald care va ieși pe sus prin orificiul celui de al doilea si sobiță este gata .
Vizioneaza si :
https://youtu.be/m33ua0X-1kg



miercuri, 3 februarie 2016

Nu pot instala Skype pe Windows XP


  Probabil  că și tu nu ai reușit să instalezi Skype pe Windows XP  şi  nu știi ce să faci . Da așa este  Windows X nu mai are suport tehnic din partea Microsoft . Dar nu intra in panica că totul are o rezolvare . Nu trebuie numai decât  să renunti la sistem cumpărând sau piratând unul  mai avansat . Iată ce pţi face în prima fază . Intră pe unul din aceste  site : https://login.skype.com/login   https://web.skype.com/ro/  

loghează te cu userul tău şi parola pe care o foloseai la Skype desktop  şi folosește Skype  ca şi când  eşti  logat de pe desktop . Tot de pe aceste site poți să te loghezi şi pentru MSM Google Talk , Yahoo , Aim , Myspace şi Icq.


Dacă totuși  vrei să ai instalat pe Windows XP Skype  şi îți dă eroare la instalare  se întâmplă fie  din cauza unor erori la sistem ,caz in care trebuie sa reinstalezi Windows curat , fie din cauză că lipsește unele actualizări la sistem cum ar fi Microsoft  NET Framework 2 .0 ;  3.0 3.5 ; 4.0  . Caută-le pe internet şi instalează-le manual dacă nu s-a făcut actualizările automat . Ca să  știi dacă sunt sau nu intră în Control Panel /Add or Remove Programs  şi vezi dacă sunt instalate sau nu .