Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

joi, 4 august 2011

Femeia care susţine că hijackerul ireal "DB Cooper" a fost unchiul ei

A fost legendarul skyjacker "DB Cooper" într-adevăr unchiul ei?


În 1971, DB Cooper deturnat şi a ameninţat că aruncă în aer un avion, a extorcat 200.000 dolari de la proprietarul acestuia , Northwest Orient, apoi a sărit de la bordul avionului 727 cu cei 200.000 de lire sterline şi a facturilor de 20 dolari legat de torsul său .



Aceasta este afirmaţia făcută de o femeie din Oklahoma, Marla Cooper, care a declarat la două reţele TV , miercuri, că ea crede unchiul ei a fost omul care a deturnat avionul 727 în 1971 şi s-a paraşutat cu cei 200.000 $ în numerar.

Marla Cooper a spus că ea a fost de 8 ani, la data deturnări şi, după ce a făcut o reconstituire de memorie, acum este sigură că unchiul ei este Lynn Doyle Cooper, care a murit în 1999, şi a fost hijacker.

Ea a mai spus că la scurt timp înainte de tatăl ei a murit in 1995, el ia spus că unchiul său a fost implicat în deturnarea.

Hijacker sa identificat ca Dan Cooper atunci când şi-a cumpărat biletul de avion de $ 20 pentru avionul Portland-la-Seattle, dar numele "DB Cooper''a apărut în conturile de ştiri şi a fost blocat în folclorul popular ca numele unuia dintre fugari naţiunii cele mai infame .

FBI a investigat mai mult de 1.000 de persoane care spuneau ca au legătura cu DB Cooper fără a găsi un suspect, şi cele mai recente ar trebui să fie privite cu scepticism, a declarat Geoffrey Gray, autor al Skyjack: Hunt pentru DB Cooper , o carte publicată in aceasta luna.

"Ce lipseste aici este orice fel de dovezi", a declarat Gray a celor mai recente povesti. "Tot ce pare să fie aici este amintirea unei fete de 8 ani."

Niciun comentariu: