Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

miercuri, 11 decembrie 2013

Dezactivare Windows Defender din Windows 8Vreţi să fiţi sigur că afacerea  dumneavoastră este în siguranţă ? Vreţi să ştiţi cine intră sau cine iese din sediul afacerii dumneavoastră ? Vreţi să ştiţi totul despre activitatea  partenerilor afaceri tale ? Nimic mai simplu pui paznic lupul şi totul este OK. Ai acces la toate informaţiile pe care le doreşti în timp real . În cazul unui calculator sau al unui laptop cine are cel mai  mare acces la datele tale , cine poate ştii ce instalezi , ce faci , ce lucrezi pe calculatorul  tău sau pe unde navighezi şi ce site-uri accesezi . Nimeni altul decât antivirusul . Acesta trimite şi primeşte în timp real informaţii din cele mai diversificate şi el nu este verificat de absolut nimeni , e ca şi cum ai  introduce în casa cuiva un spion cu acordul proprietarului iar proprietarul nici măcar nu are cum să îl verifice ce activitate face sau ce date transmite sau primeşte . Acesta este şi motivul pentru care Microsoft a introdus la varianta Windoes 8 un antivirus gratuit numit Windows Defender ,antivirus care este drept face la fel de bine treaba ca ori ce antivirus gratuit dar care şi poate să transmită firmei Microsoft informaţii cum ar fi cine instalează sistemul de operare , dacă este sau nu piratat , dacă are licenţă validă sau a fost activat cu un activator , date despre posesorul calculatorului , laptopului , date confidenţiale importante . Nu numai Microsoft poate stoca aceste informaţii , ori ce companie deţinătoare de o firmă producătoare de antivirus , dar dacă introduci obligatoriu un antivirus la toate calculatoarele de au ca sistem de operare Windows 8 pe toate mediile ,calculatoare ,laptop , telefoane , tablete ,etc , poţi să  deţii un monopol al informaţiilor a unei largi mase de persoane . Poate nu este aşa .Dar cadă este ce este de făcut ? Se poate dezactiva un antivirus inplicit şi instalat altul la Windows 8 ?
Dacă vrei să dezactivezi acest antivirus va trebui să urmezi paşi următori
Dezactivare Windows 8 Defender Utilizarea serviciilor
Dezactivarea pentru  Windows Defender prin Services este destul de simplă.
Pasul 1: Se lansează  meniul Start și căutați  serviciile  fila Setări și faceți clic pe Vizualizare serviciilor locale pentru a lansa Windows Services.


Pasul 2 : Uită-te după  numele de  Windows Defender Servicii și opriți-l prin clic-dreapta pe el.

Pasul 3: Acum  dai dublu-clic pe același serviciu pentru a deschide fereastra de proprietate și selectați dezactivare  în lista verticală Startup Type și salvează  setările.

Antivirusul Defender din Windows 8  va fi dezactivat permanent, și puteți să mergeți mai departe și să  instalaţi  alt antivirus acum.

Sau puteți folosi varianta aceasta :
Dezactivarea Utilizarea Windows Defender
Pasul 1: Lansează  Windows Defender. Cel mai bun mod este de a lansa meniul Start și de  a căuta Windows Defender.

Pasul 2: Navigați la fila Setări din Defender și faceți clic pe secțiunea de Administrator . Aici debifați opțiunea Activare Windows Defender și a salvează  setările.


Defender va fi dezactivat imediat. Dacă doriți să activați vreodată   Windows Defender în viitor, puteți face acest lucru de la Centrul de acțiune Windows.
Dar nimeni nu îţi va garanta că nu au rămas urme ale acestuia care să te urmărească .