Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

vineri, 8 aprilie 2016

Scrisoare deschisă





Asist cu uimire , dar si cu scârbă  in același timp la mult mediatizatul  caz mondial Panama .
Poate în alt context aş fi crezut că este o glumă  a cuiva care are nevoie de capital politic , dar fiind vorba de un caz  la nivel macro s-a născut ideea in mintea mea că totul , dar absolut totul a fost şi este o minciună   în ţara noastră dar şi în  Europa .
  Am să mă întorc cu 26 de ani înapoi şi vă aduc aminte ce s-a întâmplat în Europa . Regimul  comunist a căzut rând pe rând în ţările în care  aşa zişi dictatori  oropsea populaţiile ţărilor  comuniste . Acum  concluzionez că de fapt a fost lovituri de  putere  în toate statele Europei date de către  cei care reuşise să adune  sume mari de bani şi nu mai  doreau ,  dar nici nu li se permiteau să  facă ceea ce au dorit ei .Iată că după 26 de ani de minciună  , timp în care am fost minţiţi cu neruşinare de către  această cloacă de bandiţi puşi pe furat şi care nu se mai săturau  a ieşit la iveală adevărul curat .
  Nu dragi români , nimeni şi nimic nu a  obligat România să treacă prin ceea ce a trecut , nimeni şi nimic nu  a obligat poporul român să  trăiască cu pensii şi salarii de mizerie ,iar preţurile la toate produsele să fie ca în Europa în afară de haita de hoţi care ne-au condus aceşti trişti ani . Iată că s-a demonstrat chiar de către fostul sef FMI că Băsescu a hotărât să trăim în mizerie cei săraci ca să poată fura el cu camarila lui de  hoţi ordinari .Şi ce să vedeţi scoteau miliarde de euro din ţară  în timp ce voi români vă  duceaţi să munciţi  la străini şi să trimiteţi bani în ţară  că ei să poată fura din greu  .Oare dacă noi toţi acum vom face o grevă generală si nu vom mai plăti taxele impuse cu neruşinare  de către aceşti nenorociţi de aşa zişi politicieni  când de fapt  sunt hoţi cu acte în regulă  la umbra legilor parşive pe care tot ei le-au votat  , cum ar fi ? Dar dacă  am refuza să mai plătim  alimentele şi serviciile la  preţul  Europa şi am dori cu toţii  să emigrăm în Panama ?  Să vă fie ruşine ,dar ştiu că nu aveţi aşa ceva şi de aceea vă spun   SICTIR .
  Iată că americanii  nu sau mai implicat  în cazul Panama , nici Merkel , nici mai mari Europei , ba mai mult sunt cu toţii părtaşi la frauda mondială tacit .