Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

joi, 7 februarie 2019

Apartamente sibiu ieftine





  Cu toți  am trecut sau trecem prin această dilemă . Vreau o locuință nouă , cum , aleg noua locuință ?

Desigur gusturile nu se discută , dar suntem prea săraci pentru a arunca banii pe geam .

O locuință nouă și mă refer aici atât la case cât și la apartamente nu trebuie achiziționată mai repede de 3 ani de la terminarea lucrărilor de execuție a locuinței  mai ales în vederea mutări imediate în aceasta . Dacă îţi permiți ca să investești într0o locuință pe care să o ții goală 3 ani este altă discuție .

De ce ? Simplu , deoarece în construirea unei locuinte în componenţa materialelor folosite 30% este apă , începând de la zidărie şi terminând cu zugrăvirea pereților 30% este apă , această apă trebuie să se elimine treptat şi nu se va putea face brusc folosind procedee moderne ( dezumificatoare sau alte  practici deoarece duc la distrugerea sau degradarea in timp a locuinţei . Dacă vreţi este ca şi când ai un bebeluşi şi dorești ca acesta într-un an să ajungă  să arate ca unul de 5 ani . Nu se poate .

Sfatul meu este să nu achiziţionaţi locuintele noi direct de pe proiect sau imediat după finalizarea construcţiei dacă nu doriţi să aveţi probleme în viitor .

Locuințele mai vechi de 30 de ani iar sunt o problemă  la achiziţionare deoarece au vicii ascunse la branşamentele de apă , electricitate sau canalizare . Proprierarul  poate să îţi spunăă a făcut renovări nu vei şti sigur ce anume sau cât anume sa înlocuit .

Proprietățile şi mai vechi de 70-100 de ani toate au probleme de igrasie , condens şi mucegai , ce pot provoca boli irecuperabile .

Dragă  cititorule eu am punctat numai câteva din obiectivele de care sa ţii seama , ele sunt mult mai multe , amplasament , sol , subsol , vecinătate , zonă etc . Nu uita , ceea ce azi este la mare cautare , mâine se paote sa nu mai aibă nici o valoare .