Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

joi, 17 octombrie 2013

Alesii neamului



Aleșii neamului  au ajuns să ne  considere sclavi lor folosindu-se de noi  în cel mai abject  mod posibil .
Cine este devină  de fapt ? Noi poporul pe ansamblul lui . Nu mai putem spune că nu avem informația necesară sau că ne prostește  ei cum vor . Vorba lui Vanghelie , intri pe Goagăl şi cauți ce vrei ,afli ,te documentezi ,știi şi reacționezi . Se pare că Google este folosit doar pentru a socializa pe Facebook şi a vedea filme deocheate , a asculta manele şi cam atât .
  Azi dimineața se făcea reclamă la Dacia Duster , o mașină ce a cucerit întreaga lume dar care se vinde şi la noi în România începând din luna noiembrie 2013 la prețuri cuprinse între 10000-17000 euro funcție de dotări . Foarte bine până aici cu un amendament . În Germania salariul minim pentru muncitor necalificat  este de 11,02 euro/oră x 8 ore x 24 de zile lucrătoare ar fi un salariu de 2126,6 euro .Asta înseamnă că un muncitor necalificat în Germania poate cumpăra o Dacia Duster dacă nu cheltuiește  nimic din salariul lui în aproximativ 8 luni de zile .

  Un român  muncitor necalificat câștigă pană la 800 roni pe lună aproximativ 177 euro .Îi trebuie aproape 5 ani de zile sa nu cheltuie nici un leuț ca să poată cumpăra cea mai ieftină variantă de 10000 de euro a Daciei Daster .Astfel de proporții se regăsesc aproape la toate bunurile de consum și nu numai  din România . Cine în afară de guvernanți mână în mână cu afaceriști au  interese să se mențină aceste prețuri în România ? Când vom înțelege că suntem sclavi unor mafioți ajunși în funții publice cheie și care ne exploatează în numele așa numitei democrații prost înțeleasă de 24 de ani ?