Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

luni, 19 ianuarie 2015

Descarca si Salvează toate fişierele de Update pe calculator sau pe CD-DVD




 Dacă te-ai săturat  să aștepți ore  în şir  până se instalează toate update  pe calculator de la Windows există  două  soluţii mai simple pentru a face acest lucru după  reinstalarea Windows indiferent de nume ( XP, 7,9, sau 10 în curând )

1   1) Prima metodă ar fi aceea de a descărca manual  de pe pagina Windows Update Catalog  toate update care se potrivesc  ţie funcţie de ce anume ai instalat . Atenţie acest lucru îl poţi face doar  din Internet Explorer .



Dar după ce intri in pagina  respectivă prima dată va trebui mai întâi să instaleziActiv X apoi îti va apărea această pagină [”add-onul Microsoft Update Catalog (instalarea acesteia va fi cerută automat de către browser)”]
Va trebui să introduci în caseta de căutare  numele sistemului tău de operare apoi să dai clic pe căutare , să adaugi ce anume vrei să descarci dând clic pe adăugare la fiecare update ce ţi se potrivește :
 


Apoi după ce ai adăucat vei verea sus în dreapta  o iconiţa cu câte ai adăugat ”vizualizare coş ” dai clic pe aceasta si descarci intr-o locaţie  tot  dând clic pe ”Descărcare ”.
 


2)  A doua metodă este de a descărca cu ajutorul unei aplicaţii ceea ce te interesează de pe pagina de update . Aplicaţia se numeşte WUD şi o poţi descărca de la pagina oficială :
O dată ajuns aici pe pagină  dai clic pe ” Program Files ” şi descarci ultima versiune a aplicaţiei , o instalezi pe calculator :
şi la pornire  vei vedea această imagine care te va anunţa că nu ai nici o actualizare 

Dai clic pe OK după care mergi la caseta de lângă Update List şi dai clic pe semnul + de lângă sau pe iconiţa de lângă .

Te va duce înapoi pe pagina oficială  a  programului  şi de data ceasta vei da clic pe

Te va duce înapoi pe pagina oficială  a  programului  şi de data ceasta vei da clic pe ”Update Lits ULS ”descarci  varianta care ţi se potriveşte ţie şi o duci şi pe aceasta tot pe calculator . Abia acum vei constata că îţi vor apărea toate Update de care ai nevoie .
descarci  varianta care ţi se potriveşte ţie şi o duci şi pe aceasta tot pe calculator . Abia acum vei constata că îţi vor apărea toate Update de care ai nevoie .

Dupa ce dai clic pe  ”Update Lits ULS ” vei vedea pagina de jos de unde vei putea alege sistemul de operare al tău .
  

Trebuie doar să debifezi pe cele opţionale de care nu ai nevoie iar pe restul le vei descărca pe calculator sau într-o locaţie aleasă de tine pe un Stick USB . Când ai terninat de  debifat dai clic pe ” Downloand ”




Vei vedea că a început descărcarea şi va trebui să aştepţi .
 






Dacă  nu ai specificat o locaţie anume programul va formata un folder pe care-l va descărca în partiţia C iar calea exactă  o va afişa în caseta de sus ”Downloand Folder ”  , de la ” Change ” setezi o altă destinaţie pe calculatorul , laptopul tău .
 






Acestea  însă nu sunt  toate , Windows 7,8  vor avea mereu  noi actualizări ,  programele instalate de tine vor avea şi ele actualizări dar ve scăpa măcar de cele multe de la început .