Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

joi, 8 ianuarie 2015

Scanare de pe imprimanta HPC4180All pe calculator sau laptopDacă ai instalat  pe calculatorul tău  cu sistem de operare Windows 7  imprimanta HP C4180  vei constata că față de  varianta Windows XP este cu totul diferit . Şi pe bună dreptate te vei întreba  cum faci o scanare de pe imprimantă ca nu apare butonul ” Scan” cu care erai obișnuit  . Nu este chiar un capăt de lume .   Caută  iconul  de lansare a imprimantei :Lansează  imprimanta  , dar ai grijă să fie şi pornită  pentru că altfel  nu o va putea găsi . În momentul când s-a  deschis  pagina  principală ar trebui să vezi aşa ceva :


Ori unde te uiţi  nu apare acel buton ” Scan ” şi pace . Dar eşti pe drumul bun . Ai în faţa ta  un buton verde ”Viow  Library” , este exact ceea ce cauţi tu şi nu găseşti . Dă clic pe  el şi vei ajunge aici :
  

În dreapta îţi spune ce anume poți să faci cu această opțiune . Să  imporți poze , să selectezi sau să etichetezi o imagine .Ce ai de făcut  mergi în stânga jos  şi dai clic pe ” Import Photos ” și vei  vedea așa ceva :


Adică prima opțiune este  imprimanta  , a doua camera  foto , sau a treia un folder . Tu ai nevoie de imprimantă și dai clic pe aceasta :


Dacă imaginea este răsturnată ai posibilitatea să o întorci  , mai ai și alte variante în bara din dreapta pe care le descoperi singur , la final dai clic pe butonul ” Finis ” , te va întreba dacă mai vrei o scanare vei da clic pe ” No ” și  imaginea o vei vedea aici :

 De aici ai posibilitatea  sa o prelucrezi  apoi dacă dai clic  stânga pe imagine o vei putea   muta în o locație pe care o dorești tu .
 


Caută în  caseta ce a apărut  ” Move to Folder ” dai clic pe această opțiune și  salvezi unde vrei  imaginea . Succes