Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

duminică, 17 martie 2019

Cine este adevaratul vinovat ?




https://youtu.be/VWaoRBO6t-Y?list=PLSVveeX6EpomB0daA_9lGuHnm2mpk_u-d&t=6

Urmăream aseară emisiunea de la TV  exact cu acest subiect și ma întrebam dacă există   un vinovat anume pentru tot ce se întâmplă ?
Cu siguranță vinovați exista , dar va întreb retoric ? Ati văzut un vinovat sa recunoască ca el este vinovat ? Niciodată , aceasta eticheta se pune in general de către alții la adresa altora nici o data la persoana lui/ lor  
De ce sunt preturile mari ? 
De ce avem cele mai mari preturi la utilități ?
De ce avem cele mai mici pensii si salarii din Europa ?
De ce nu avem autostrăzi , spitale moderne , scoli și grădinițe ?  
Si lista poate continua .
Răspunsul este unul singur . NU SE DOREȘTE  .
Cine este sau sunt vinovații ? Multi foarte multi . Cei mai multi nici nu știu ca sunt vinovați  ( aceștia suntem noi poporul ) , apoi vin cei care ii alegem sa ne conducă ,dar de fapt ei merg acolo pentru a le merge lor bine (TOȚI) , urmează , presa si Televiziunile și nu cei din urma rețelele sociale .
Fiecare este vinovat într-o măsură mai mare sau mai mica  dar o fac iresponsabil doar din dorința de a le fi mai bine , de a avea un câștig mai substanțial si de a fi în fata .
Reclamele TV și nu numai se fac pe banii noștri a celor care cumpăram ori ce produs , medicament , servicii,  etc
Fără ele spunem noi nu putem trai .  GREȘIT , TOTAL GREȘIT 
Sa nu uitam ca modul de viata ne este de fapt impus si nu il alegem noi nici o data . Chiar și cei care fura , omoară sau  fac ilegalități sunt obligați sa facă acest lucru de către societate . Dar eu nu voi intra in acest subiect aici si acum ca este foarte complex .