Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

miercuri, 6 aprilie 2011

Mesaje sau email de avertizare

Nu de puţine ori probabil a-ţi primit de la prieteni şi cunoştinţe mesaje sau email care te atenţiona că circulă un virus sau să nu deschizi un anumit email că este virusat. În proporţie de 99% ele sunt de fapt spasm şi ar trebui tratate ca atare . Mai au o calitate aceea de a adună cât mai multe adrese prin trimiterea lor cu Farward fară a şterge adresele adunate , fără a folosi la editarea adreselor la care retrimite Show BC C şi care cineva le va folosi în scopuri publicitare comerciale .






Pentru cei care nu cunosc trebuie să ştie că toate dar absolut toate email-le sunt scanate înainte de deschidere cu Norton de către Yahoo care deţine controlul . Dar dacă şi pe calculator ai instalat un antivirus şi acesta scanează acele mesaje din email sau messenger înainte ca tu să apuci să le deschizi şi le blochează . Excepţie este cazul în care apar viruşi care nu sunt cuprinşi în baza de date a antivirusului sau dacă antivirusul nu are actualizările făcute automat . Mai jos vin cu un exemplu de email primit şi care nu a fost deschis deoarece l-a blocat Norton de la Yahoo combinat cu antivirusul meu care este tot Norton .

















În concluzie nu tot ce primim sunt reale trebuie singuri să decidem care trebuie cu adevărat retrimise cunoscuţilor şi prietenilor şi care nu . Din această categorie mai face parte şi mesajele email cu caracter religios şi la care majoritatea oamenilor execută retrimiterea lor din dorinţa de a face un lucru bun fără a şterge adresele în Forward şi fără a folosi Show BCC la editarea adreselor de email la care retrimit astfel cel care primeşte mesajul nu mai vede decât adresa lui de email nu şi a celorlalţi din lista unde a fost trimis email-ul .

Niciun comentariu: