Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

marți, 31 iulie 2012

VOTUL MEU NE ESTE-N VAN




România a fost şi a rămas împărțita în două de către conducătorul mult iubit tovarășul Traian Băsescu și gașca lui PDL-istă .
   Votul de duminică 29 iulie a arătat că tov Băsescu a fost ales cu 5 milioane de voturi dar a fost demis de 7,5 milioane printre care se regăsește și votul meu. Acum CCR trebuie să valideze sau să invalideze un vot cert împotriva absenteismului  dictat de Victor Orban ,PDL și al celor decedați care nu au altă vină decât aceea că niște oameni vii nu și-au făcut treaba pentru care erau plătiți de ai șterge din liste .
  Aceste zile triste pentru românii care au votat au fost ca un doliu pentru ei ,cei care au stat acasă chiar dacă acum jubilează trebuie să se gândească că roata se întoarce deoarece este rotundă . Tovarășul Băsescu a ajuns atât de disperat încât a ajuns să impună poporului să nu se uite la un anume post de televiziune (Antena 3) ,acest gest mă duce cu gândul la perioada comunistă când se interzicea să mergi la biserică și cei care nu respectau erau pedepsiți in diferite moduri .
  Gradul mare de degradare al sănătăţi intelectuale a tov-ului mă duce cu gândul la alţi lideri din ţările slab civilizate care au terminat mandatele prin revolte de stradă şi de vărsare de sânge .