Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

vineri, 2 decembrie 2011

Programele pentru calculator

Nu este o anti reclamă , ci doar o avertizare , fiecare descarcă ce doreşte în final .


Dacă aţi descărcat sau doriţi să descărcaţi acest program de convrsie video trebuie să aveţi în vedere că puteţi descărca şi viruşi sau spyware aşa cum vedeţi că atenţionează McAfee Site advisor instalat pe browser-ul de internet . Puteţi de asemenea instala gratuit pentru siguranţa voastră şi alte programe de atenţionare a potenţialelor ameninţări cum ar fi WOT sau Avast , mai sunt şi altele tot gratuite şi foarte bune .

Chiar şi un portar la PC-ul vostru este de recomandat ”ZoneAlarm” de exemplu





Sunteţi în descărcare Video Converter Freemake Setup exe De la:. Http://download.freemake.com/VideoConvertor/Online/3.0.0.0
McAfee a detectat faptul că descărcarea dvs. ar putea conţine viruşi, spyware, şi alte programe potenţial nedorite. Aceste programe pot deteriora unitatea hard disk sau fura informaţii personale.








Un program poate fi descărcat de pe site-ul oficial  sau de pe alt site , în funcţie de unde descarci poţi avea sau nu surprize .
Aşa de exemplu browserul   ”OPERA” descărcat de pe site-ul lor oficial nu conţine  programe de urmărire , dar dacă îl descarci de exemplu de pe alte site-uri poţi avea surprize neplăcute ca de exemplu :




Observi :  McAfee la descărcare m-a atenţionat că ceva nu este în regulă , dar dacă am mers pe site-ul oficial nu s-a mai repetat acest fenomen .

Dacă ai încredere absolută în astfel de programe  poţi să descarci şi să le instalezi pe propria răspundere .