Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

joi, 8 decembrie 2011

WinMend-Folder-Hidden

Protejat de software-ul web Plagiat Copyscape




Acest program  pe care se pare că foarte multă lume la descărcat  şi folosit  are în componenţă  lui  o parte de  soft rău intenţionat  care  printre altele are şi menirea de a colecta din calculatorul persoanei  date pe care apoi le transferă  la adrese  stabilite de producătorul programului . Eliminarea cât mai rapidă din calculator şi eventual schimbarea tuturor  parolelor  şi  eventual reinstalarea curată a Windows-ului . Sau evitarea descărcării şi mai ales  a instalări pe calculatoare este pe cât se poate de riscantă şi este pe riscul fiecăruia .
Sigur  voi stârni un val mare de  comentarii  contra  dar eu fac doar o avertizare  a celor care doresc să aibă un calculator curat . Cât priveşte dorinţa unora de a nu putea vedea ori cine  un fişier  există această posibilitate de parolare a lui direct  în Word şi este chiar foarte bună  . Parolarea  folderelor se poate face  cu multe ale programe care nu prezintă acest risc de  contaminare sau de  fraudă .
Mai  jos  inserez poze cu site-uri  de unde am încercat descărcarea  programului şi toate  au avut acelaşi  rezultat   având instalaţi   câinii  de pază ( McAfee şi ZoneAlarm )  aceştia au   reacţionat  la toate negativ .