Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

luni, 14 ianuarie 2013

Informaţii despre Laptop Asus K52F


Dacă cauţi informaţii despre laptop-ul Asus K52F intră pe site-ul lor oficial şi vei găsi toate informaţiile necesare : 
http://uk.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K52F 


Problema ta va fi dificilă dacă nu cunoşti limba engleză sau dacă nu ştii cum se face cât de cât o traducere cu ajutorul lui Google sau a altui program specializat in traduceri . Aici poţi găsi manualul , informaţii despre bios ,şi multe altele . Tot ce trebuie să faci este să mergi la „ Downloand”
Dacă ai Asus cu Windows preinstalat manualul îl găseşti undeva pe desktop sau cauţi după el că trebuie să fie , numai dacă nu la-i şters după pornire sau eventual la o nouă reinstalare de pe recovery 
Dacă ai setat limba Română  vei vedea manualul în limba română tradus pe desktop .
Dacă  vrei să intri în Bios şi nu ştii cum la pornire ţine apăsată tasta F2 şi vei intra în Bios , la final faci salvare si ieşi din Bios .
 Va apărea o casetă unde va trebui să introduci modelul de Windows pe care-l ai sau cauţi :

Apoi bifează în faţă la opţiunea dorită să o descarci şi vei avea trei variante de descărcare toate cu aceeaşi viteză optează pe global sau pe care vrei tu :



 



Aştepţi să se descarce ,materialele sunt arhivate toate ,va trebui să le dezarhivezi iar pentru unele ca de exemplu Bios îţi va trebui să faci salvare pe CD cu programe speciale de boot. Dacă ai ajuns să cauţi aşa ceva înseamnă că restul cunoşti ce ai de făcut .
 





 


Niciun comentariu: