Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Joburi , Oferte de lucru acasă


  Ştiu că o să vă pară ciudat această postare dar am dorit să vă demonstrez cât de uşor poţi fi păcălit pe internet de ori cine . Dacă pe această pagină nu ai de suferit mulţumeşte că ai ajuns aici înainte de a suferi de pe urma altor pagini pe care vei mai intra sau deja ai intrat . Aşa cum vezi una spune alta este în realitate , gândeşte-te că poţi fi prada uşoară a tot felul de idioţi şi meschini care se va folosi de naivitatea ta pe internet şi te va pune să dai OK la tot felul de aplicaţii şi care de fapt sunt toate în favoarea lor . De cele mai multe ori căutând să descarci ceva de pe internet trebuie să ai mare grijă ce anume descarci şi mai ales ce anume instalezi pe calculatorul tău deoarece un simplu OK de instalare îţi umple calculatorul cu infecţii greu de văzut dar şi mai greu de depistat . De aceea trebuie să ai totdeauna un antivirus pe calculator şi mai trebuie să instalezi măcar o protecţie pentru internet .Eu folosesc Partea superioară a machetei   McAfee SiteAdvisor free  care se poate descărca de la : http://www.siteadvisor.com/ 


 este foarte bun şi te atenţionează în timp real ce site nu este de frecventat , te sfătuiesc să asculţi şi să nu intri pe cele care te atenţionează că sunt cu probleme , după instalarea programului îl vei vedea în bara de sus şi va fi activ ori de câte ori intri pe internet este valabil la toate browserele aşa că te sfătuiesc să îl foloseşti dacă nu ai altul la fel de bun pentru a nu cădea pradă viruşilor şi a excrocheriilor de pe internetIar atunci când eşti absolut sigur şi ai încredere într-un site poţi descărca sau poţi introduce datele tale ,altfel poţi avea mari surprize în ziua de azi . 


Grijă mare la ferestrele ce se deschid şi cer tot felul de date sau cer simplu instal , acestea trebuie sa le cunoşti bine că pot fi multe înşelătoare şi odată instalat sau dat OK îţi copiază din calculator date şi le trimite celor care le doresc pentru ca mai apoi să tre trezeşti cu spam ,sau alte lucruri urâte şi de nedorit  .
 
Eu doar te-am atenţionat ,decizia îţi aparţine Partea inferioară a machetei