Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

miercuri, 9 ianuarie 2013

Skype un mod sigur şi rapid de interacţiune între persoane

  Poate că nu ai ştiut că în afară de Messenger mai există şi alte metode de a interacţiona , de a trimite mult mai raid şi mai uşor fişiere ,poze ,filmuleţe cu un singur click . Tot ce trebuie să faci este  să-ţi faci un cont la Skype :https://login.skype.com/account/signup-form 
este gratuit şi beneficiezi de convorbiri online gratuite cât doreşti . Mai mult poţi să adaugi şi contul de Facebook la acesta şi în timp ce vorbeşti cu prieteni să postezi sau să vizualizezi pagina de facebook . O dată creat contul ,se face  şi în limba Română ai două variante .
1.   Descarci aplicaţia Skype free şi o instalezi pe calculatorul / laptop-ul tău . Caz în care va trebui să urmezi paşi unei instalări care nu este grea .
     2. Intri pe internet la adresa :  https://imo.im/ 
      şi aici ai posibilitatea să te loghezi pe contul tău de Skype online fără a mai instala ceva pe calculator . Acest site este avantajos şi dacă ai tabletă ,telefon sau altă aplicaţie de acest gen . Mai mult dacă doreşti poţi cumpăra un număr de telefon internaţional şi poţi vorbi ori unde în lume de pe internet tableta etc . Cu aplicaţia Skype free poţi vorbi gratuit cu toţi aceia care au un cont Skype activat şi sunt în acel moment online .
Aplicaţia este net superioară Messenger avânt un sunet mult mai bun şi clar , de asemenea  imaginea video este mult superioară şi mult mai rapidă decât la Messenger şi în timp real . Nu vă costă nimic şi nu vă aduce nici un prejudiciu folosirea acestei aplicaţii ,ba mai mult aveţi numai avantaje .Dacă nu mai doreşti să o foloseşti o poţi de asemenea anula sau să te dezabonezi de la acest serviciu : Accesa-ti adresa :  https://support.skype.com/en/support_request 
, daţi click pe Account and Password -> Bloccked Accounts -> Continue supports request -> completaţi formular şi daţi click jos pe butonul Send support request se şterge mai greu contul!
Aşa arată pagina de logare dacă ai instalat Skype .



Aşa arată după logare .
Aşa arată pagina online unde poţi să intri pe Skype dar şi pe alte conturi de asemenea

Niciun comentariu: