Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

vineri, 4 noiembrie 2011

Activare fara key Windows XP ; 7; Windows Vista

Deci dacă nu doriţi să fiţi în regulă cu licenţa Windows aveţi 3 posibilităţi valabile doar pentru Windows 7 .


1) Instalează Windows 7 ori ce variantă ( Home Premium , Profesional , Ultimate ) şi după expirarea celor 30 de zile de probă îl puteţi folosi în continuare dar cu ecranul negru .

2 ) Instalează Windows-ul pe care-l doreşti şi ai grijă ca în ziua 29-a să efectuezi un „ rearm” aşa şi poţi avea windows-ul un an fără bătaie de cap .

Pentru a folosi sistemul de operare pentru 120 de zile paşii sunt următorii:

1. Dai click pe “butonul Start -> All Programs -> Accessories“. Dai click-dreapta pe “Command Prompt” şi selectează “Run As Administrator“. Dacă va este cerută parola, tastaţi-o şi continuaţi.

- O alternativa a acestui pas este sa tastezi “cmd” in Search Box-ul din Start Menu şi apoi să apăşi “Ctrl+Shift+Enter“.

2. Introdu următoarea comandă:

slmgr -rearm

3. Va fi afişat un mesaj care va cere să restartezi calculatorul. Restartează-l. Vei observa că perioada de proba a fost resetată la 30 de zile.

4. Poţi folosi aceeaşi comanda de 3 ori, în acest fel ve-i putea utiliza Windows fără a-l activa pentru o perioada de 120 zile.

Pentru a continua folosirea pană la 360 de zile, trebuie să urmezi şi paşii următorii după cele 120 de zile:

5. De aici lucrurile se complică un pic. Deschide regedit şi mergi la:

(pentru a deschide regedit, se tastează “regedit” în caseta Search din Box-ul din Start Menu)

Urmează paşi şi ajungi la ->

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\ SL6. In panoul din partea dreapta, schimbă valoarea lui “SkipRearm” la “1″.

7. Acum vei putea folosi comanda “slmgr -rearm” de înca 8 ori. Astfel vei avea un total de 360 de zile de utilizare a Windows 7 fără activare.

3) Varianta cea mai uşoară şi mai simplă am lăsat-o la urmă tocmai pentru a vedea singur ce variantă alegi .


Valabilă pentru Windows XP ; Windows 7 ; Windows VistaIntră pe Google şi caută „ RemoveWAT ” pentru varianta de Windows pe care o ai , adică Windows XP sau Windows 7 Windows Vista , contează mult să descarci varianta corectă pentru reuşită . Ele arată ca poză identic dar au ceva diferit în componentă .

Descarci acest program şi după instalare înainte de a instala internetul este bine să aplici această variantă

linck pâna găseşti altul sau mai caută pe Google , Yahoo etc
 
http://www.debelea.com/fisier/file/358/Remove-WAT-2-2-5-2-debelea-com-rar.html
 
http://billionfiles.com/?q=removeWAT+windows+xp+free.rar&cat=software&wmid=001&subwmid=224Dacă te hotărăşti să cumperi licenţa atunci tot cu acest program activezi la loc .


Pentru cei experimentaţi acest program poate fi evitat şi se urmează paşii următorii:

Se intră în :

1. C>Windows>System32 şi se dau rename la fisierele: WgaLogon.dll şi WgaTray.exe de exemplu Wy.dll si Wz.exe moment în care ele nu mai pot opera.

2. C>Documents and Settings>All Users>Application Data>Windows Genuine Advantage şi se dă delete acestuia (Windows Genuine Advantage)

3. Restart şi gata .

Uite şi un link poate te ajută :

http://www.debelea.com/forum/erori-probleme-alte-belele/918-windows-7-remove-wat-2-2-6-verificat.html


P.S. Eu nu încurajez pe nimeni la piraterie fiecare este responsabil de faptele sale , încerc să trag un semnal de alarmă . Personal am două calculatoare şi amândouă au softuri originale şi licenţă windows .

Niciun comentariu: