Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

vineri, 4 noiembrie 2011

Săracii bogaţi ai României

eri 04/11/2011 priveam la televizor emisiunea de la Antena 1 ” Acces Direct ” unde ea invitaţi D-na Mărioara Zăvoranu şi d-l preşedinte Vadim Tudor în care s-a încercat lamentabil să se spele onoarea defunctului Zăvoranu care vezi doamne nu a făcut avere ilicit şi după ani buni de închisoare a reuşit să adune o avere impresionabilă , care avere de fapt nu este atât de mare pe cât pare. Adică au bătut apa în piuă mai pe româneşte , a mai intrat în direct un domn care şi el a făcut puşcărie ( regele cafelei pe timpul odiosului ) şi care o acuza indirect pe d-na Mărioara că şi-ar fi turnat soţul la securitate după ce acesta ar fi înşelat-o , dar că vezi doamne mama lui Zăvoranu şi d-na Mariana au fost securiste , ”amazoanele securităţii ”. Concluzia mea personală este că încă de pe vremea comunismului se formase acele clanuri care au luptat din greu pentru a fi decapitat Ceauşescu , deoarece ei adunase foarte mulţi bani şi nu puteau să îi folosească . Aşa se conturează una din multele ipoteze ale revoluţiei . Apoi se confirmă încă o dată dacă mai era nevoie că şi atunci ca şi acum existau acei moguli (clanuri care deţineau monopolul zonei ) şi care se mai executau între ei cu mijloacele specifice timpului . S-a mai conturat de asemenea că nu a existat oameni bogaţi cinstiţi şi că în spatele unei averi există întotdeauna un mort .Ce ace m-a indignat enorm este faptul că d-l Vadim care se vrea un apărător al dreptăţi este înconjurat de astfel de oameni , le i-a apărarea cu dezinvoltură şi încearcă să acrediteze ideea de cinste faţa de oameni care nu s-a dat înlături de la nimic chiar de la aş lăsa propria fată fără avere .


Apoi clanurile de înainte de revoluţie au evoluat rapid şi se regăsesc la toate nivelurile politice şi astăzi în forma cea mai agravată .



Dar toţi absolut toţi au făcut averi cinstite în timp ce noi cei care nu ne-am priceput la afaceri am ajuns să trăim din mila lor (adică din ce ace ne aruncă ei care au furat de la noi )

Niciun comentariu: