Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

joi, 3 noiembrie 2011

Recuperarea datelor (fişiere word , imagini , video ,etc ) şterse

SALVEAZA DATELE STERSE
ată că se poate întâmpla şi astfel de incidente neprevăzute din varii cauze pe care nu le voi enumera , fiecare se confruntă cel puţin o dată cu un astfel de caz.

Ce este de făcut în asemenea situaţii : Trebuie să specific că datele sau şters din partiţii în urma unei instalări curate făcută cu sau fără voie , nu mai contează .
Se caută pe internet un program de salvare a datelor pierdute . Eu am mai prezentat unul care era gratuit , astăzi voi prezenta pe al doilea cu care eu am şi lucrat şi am salvat toate datele şterse în urma unei instalări curate , deci s-a şters tot hardul şi s-a reformatat şi acest program Recuva pe care- l puteţi downloada de aici :
http://www.scanwith.com/Recuva_download.htm

Acest program a făcut totul pentru a găsi tot ce s-a şters , ba mai mult a găsit toate fişierele şterse de la instalarea calculatorului , dar a durat un timp foarte mare aproximativ 12 ore funcţie de volumul de date găsit .
Acest amănunt nu trebuie să va descurajeze , din contră să va dea speranţe că totul va fi bine la final .
Este foarte uşor de folosit , are şi limba română în meniul de instalare




Trebuie ca la instalare să activaţi opţiunea scanare profundă şi el va găsi totul de pe hard disk sau poţi să-i specifici unde anume să caute dacă nu ai reformatat hardul şi sigur va găsi ce ace ai pierdut . Asta dacă nu vrei şi eşti dispus să plăteşti pe cineva care să facă acest lucru în locul tău .


Scanarea se face în funcţie de numărul partiţiilor 1,2,3 …. Sau dacă ai numai o partiţie

Dacă nu doriţi să căutaţi decât în coşul de gunoi aruncat definitiv ultima dată din greşeală ultimele fişiere atunci nu trebuie activată scanarea profundă şi totul va merge foarte repede .



La final nu ai decât de salvat undeva cu spaţiu suficient , de preferat pe un hard external sau dacă ai o partiţie goală se poate şi acolo , programul te va anunţa ori cum că este bine să faci salvarea pe un suport extern .


Cam asta este totul si poţi trece la treabă , succes garantat.







Nu se poate întâmpla nimic rău ba din contă ai toate datele (word , video , poze ,etc . ) salvate şi te poţi bucura în continuare de ele .
 


Niciun comentariu: