Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

sâmbătă, 1 decembrie 2012

Atenţie la setările de la e-mail

Această postare o fac în urma unei întâmplări adevărate  care a dat mult de furcă  până a sa fie rezolvată . De aceea am hotărât să postez mai mult ca o avertizare pentru toţi care au prieteni puşi pe glume sau mai rău . Dacă cineva are acces la e-mail-ul tău şi mai mult îţi cunoaşte şi parola de logare poate să facă în aşa fel încât mesajele tale care vor veni ca „ Reply (Re)” pot ajunge la altă adresă ,poate chiar la o adresă a prietenului tău bun fără ca tu să ştii că acesta îţi citeşte mesajele de la el din calculatorul lui liniştit chiar dacă tu între timp ai schimbat parola şi el bunul tău prieten nu mai are acces la căsuţa ta de e-mail .
Dar poate face acest lucru şi numai dacă tu laşi pentru câteva minute pagina deschisă mergând până la baie să zicem sau la bucătărie să-i aduci invitatului o cafea .
Am să încep cu explicaţia : Te loghezi pe pagina ta de e-mail


Lângă nume în partea de sus există „ Option ” (Opţiuni) dacă pui mausul pe săgeata de lângă se va deschide o casetă unde găseşti  „ Mail Option ” dai click pe el .
Aici în această pagină în partea stângă vei vedea setarea „ Mail Accounts” are momentan şi o bulină mov  în faţă pentru a fi mai uşor recunoscută . Dai click pe această opţiune şi se va deschide o altă pagină unde vei găsi anumite date
Dacă în această pagină vei găsi trecută o adresă de e-mail la „ Reply-to Address” trebuie să o ştergi urgent şi apoi să dai click pe „ Save” dacă este o altă adresă de a ta să ştii că în acea adresă vor veni toate re-email trimise de cineva către tine la această adresă . Gândeşte-te că alt cineva ar ştii tot timpul ce primeşti tu ca  „Re ” Sunt persoane care ştiu să seteze în aşa fel încât primeşti şi tu şi el  în acelaşi timp .
ATENTIE : Cel mai bine este sa nu existe nici o adresa de e-mail la „ Reply-to Address”