Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

marți, 18 decembrie 2012

“Six Strikes” Sistem anti-piraterie


Pentru 2013 se pregăteşte implementarea unui sistem de urmărire a celor care descarcă ilegal de pe internet , va fi implementat sigur in America , se numeşte „Copyright sistemul alerteaza” sau "Six Grevele" sistem anti-piraterie şi  este pregătit să fie pus în aplicare la începutul anului 2013 .

"Six Grevele" foloseşte un sistem de alertă prin care abonaţii de la cinci servicii mari de internet din Statele Unite ale Americi vor fi avertizați  dacă încalcă legea vor fi penalizaţi . Acestea include descărcare  de filme ,muzică , conţinut de divertisment şi altele

Pentru început presupuşii contravenienţi vor fi anunţaţi că au fost urmăriţi şi că au încălcat drepturile de autor  ale unor site . Dacă comportamentul continuă clientul va trebui să recunoască faptul că au primit o notificare . După mai multe avertismente ,IPS poate lua măsuri ,progresive  , mai aspre pentru a pedepsi persoanele suspectate de piraterie , cum ar fi micşorarea temporară a vitezei de internet ,blocarea accesului la site-urile web vizitate fregvent sau pur si simplu redirecţionarea către o altă pagină , ori oprirea efectiva a abonatului de la serviciul de internet .

 "Six Grevele" sistem este rezultatul unui acord între membri Centrului de Informare Copyright (CC , un grup de furnizori de servicii de internet şi creatori de filme şi muzică .
Sursa de informare :http://blog.avast.com/