Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

joi, 7 iunie 2012

DEZACTIVAREA SAU ŞTERGEREA TOOLBAR LA BROWSER MOZILA

  Nu o dată la instalarea unor noi programe fie că vrei sau nu te trezeşti cu tot felul de toolbar instalate în browser şi nu mai ştii cum să scapi de ele . Mai grav este când acestea îţi schimbă şi pagina principală cu care tu erai obişnuit . Dar nu este un capăt de lume poţi să dezactivezi aceste obraznice toolbar şi să resetezi pagina ta principală .
style="font-family: Verdana;">Pasul 1 Start –( Control Panel) Panou de Comandă – (Add or Remove Programs )Adăugare sau eliminare programe , aici cauţi Toolbarul buclucaş  click  „ Remove ”  şi gata . .
Setarea pagini de start se face deschizând de la instrumente (Tools ) Instrumente  apoi „Options ” Opţiuni  şi aici ştergi adresa veche şi o introduci pe cea nouă care o doreşti apoi dai  clic OK , închizi  browserul şi la  noua deschidere  trebuie să apară pagina pe care tu ai setat-o .

Pasul 2  Se poate întâmpla să  nu găseşti la Add or Remove Programs )Adăugare sau eliminare programe  toolbarul să îl poţi dezactiva . Atunci intri la (Tools ) Instrumente  apoi „Options ” şi deschizi management supplements ” gestionare suplimente  .


Aici  dai clic pe Extensions Extensii  şi cauţi toolbarul de care vrei să scapi dacă este activat întâi îl dezactivezi apoi îl elimini ,închizi browserul mozilla  şi la o nouă redeschidere nu mai apare .



Asta a fost tot dacă la redeschidere ţi s-a schimbat pagina de start aplică din nou paşii de la început , sunt toolbaruri care în ultima lor încercare de a se agăţa de ceva mai schimbă o dată pagina doar,  doar te convinge să îl laşi pe el la loc .


Niciun comentariu: