Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

luni, 11 iunie 2012

BOC LA CLUJ REVINE SA MANANCE SI GURA LUI O PAINE

Imagine de la :  https://www.google.ro/search?q=emil+boc&hl=ro&prmd=imvnsulofd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=4v_VT6f2Es7vsgb_3J3IDw&ved=0CGQQsAQ&biw=1024&bih=562

Aşa cum era de aşteptat portocalii care abia îşi schimbase culoare în verde şi sau ascuns sub diferite sigle la alegerile locale au ieşit la atac spunând că sau fraudat alegerile prin vocea conducătorului iubit Traian Băsescu ,care duminică în ziua alegerilor rămăsese fără provizii şi a ieşit la cumpărături ca tot românul cu bani ,( a mai şi plătit cash ) ca tot românul care se respectă şi respectă şi băncile la rându-le .
Dacă au fost sau nu nereguli la alegerile locale din 2012 este clar că au fost dar în comparaţie cu cele de la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2009 nici nu poate fi comparaţie . Apoi neregulile au existat de partea mai multor partide politice printre care s-a aflat chiar si PDL prin aleşii acestuia .  Dar una peste alta concluzia mea generală este că românii încă nu au învăţat lecţia democraţiei bine ,au cam rămas repetenţi unii dinte ei şi atunci sigur că s-a creat şi acest teren propice fraudelor electorale .
Dacă ar fi ieşit în număr cât mai mare la alegerii şi ar fi votat clar şi concis împotriva fostului partid PDL astăzi nu am mai fi discutat despre fraude .
Cel mai elocvent exemplu este Clujul unde populaţia nu a învăţat lecţia democraţiei sau unde mafia este la ea acasă . Una din doua este sigur adevărată . Mai sunt şi alte localităţi unde s-a petrecut aceiaşi situaţie dar cea mai concludentă este cea de la Cluj unde un fost premier  slugarnic a reuşit să reajungă primar  după ce a făcut praf o ţară întreagă  timp de 4 ani cel puţin şi care a demonstrat dacă mai era nevoie că domnia sa nu ştie să conducă , doar să fie condus . Atunci cum să conducă un oraş  dacă nu a fost în stare să conducă un guvern ? trebuia sa manance si gura lui o paine vor spune o parte insemnata dintre  Clujeni