Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

miercuri, 26 septembrie 2012

Modificarea adresei principale la contul Google , si celelalte conturi afiliate acestuia (youtoub Bloger ,FeedBurner , Google analitic etc)

Dacă ai pierdut parola la ID Yahoo (adresa de email )şi nu mai poţi accesa adresa de email aferenta contului de la Google ai posibilitatea sa modifici această adresa principală , adresă la care eşti înştiinţat de tot ce se întâmplă pe blogul tău sau pe pagina de youtoub unde ai postat filmuleţe şi comentariile le primeai pe vechea adresă de email . Pentru a modifica adresa de email veche si nefuncţională cu una nouă sau cu una pe care o ai de rezervă ,trebuie ca mai întâi să te loghezi pe contul tău de Google aşa cum faci de obicei atunci când intri pe contul tău Google.


Odată logat lângă poza ta ai o săgeată pe care dacă dai clic se va deschide o casetă si din această casetă dai clic pe „ Setările contului ”( account settings)

Dând clic pe „ Setările contului ”( account settings ) se va deschide pagina unde vei putea să modifici adresa de email principală dând clic pe „ Modificaţi Editaţi  şi ştergând vechea adresă de email şi introducând una nouă pe care apoi o salvezi ca  adresă principală . Vei primi un email la nouă adresă şi un linc de confirmare a schimbării şi acceptării acestei schimbări . Va trebui să te duci la adresa de email introdusă să deschizi  email-ul şi să dai clic pe lincu-ul primit pentru confirmare .
Se va schimba doar adresa de email nu şi parola de  logare , pentru a schimba această parolă  trebuie să faci aceste schimbării . 
O data schimbata adresa de email la contul Google se va modifica automat si la conturile afiliate

 
Tot în această secţiune „ Setările contului ”( account settings ) se poate schimba parola de logare . Probabil aceste lucruri le ştii şi nu mai insist pe ele . Dacă nu caută şi vei găsi aceste setări aici in această secţiune  de setării.

Poţi  să adaugi o adresă de email suplimentară . Dacă ai o adresă suplimentară aceasta nu poate fi folosită ca adresă principală numai dacă se sterge de la adrese secundare .





Niciun comentariu: