Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

joi, 13 septembrie 2012

TeamViewer – Soluţia perfectă All-In –One

Cu acest program ai posibilitatea sa te conectezi la alt calculator ,sau sa se conecteze altă persoana la calculatorul tău sau tu la al lui cu ajutorul unei parole unice irepetabile şi mai mult ai posibilitatea de a opri intervenția celuilalt în ori ce moment dacă constați că cel căruia îi dai acceptul a accesat alte foldere sau componente altele decât cele la care a-ți convenit de comun acord . Mai mult dacă ai un calculator acasă şi ești la servici poți să accesezi calculatorul de acasă cu condiția ca acesta să fie pornit .

Poţi transfera atât date de pe un calculator pe altul cât şi  posibilitatea de a executa  ori ce comandă de la distanță  de pe un calculator la altul  în ideea reparări unor defecte apărute la unul din cele două calculatoare  de către o persoană de la distanță pe care o accepți de comun acord .
Intră pe site-ul  http://www.teamviewer.com/ro/index.aspx?pid=google.tv.s.int&gclid=CPjY9bTrsrICFUS_zAodpW8AbQ 
oficial şi vei găsi mult mai multe lucruri interesante .


TeamViewer - Soluţia All-In-One
Cu TeamViewer, vă puteţi conecta la orice PC sau server din lume în câteva secunde. Puteţi controla de la distanţă PC-ul partenerului dumneavoastră ca şi cum aţi sta în faţa lui. Vă invităm să aflaţi de ce peste 100 de milioane de utilizatori au încredere în TeamViewer!