Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

vineri, 5 februarie 2010

Traim intr-o lume a nemultumirilor si a frustarilor de tot felul

Scandal la premierea olimpicilor de la engleza: un parinte revoltat acuza organizatorii

Un părinte revoltat s-a apropiat de scena unde se desfăşura premierea olimpicilor de la limba engleză şi a acuzat organizatorii că au furat banii din sponsorizări, au ţinut elevii în frig şi i-au depunctat pe cei care au criticat condiţiile de cazare, potrivit Realitatea.net.
"V-aţi bătut joc de elevi", a strigat părintele.

Festivitatea de premiere a liceenilor care s-au clasat pe primele locuri la Olimpiada Naţională de Limba Engleză a fost, vineri, întreruptă de intervenţia unui părinte, care şi-a însoţit fiica la Cluj-Napoca, el motivându-şi gestul ca fiind un protest faţă de organizarea deficitară a acestei competiţii de nivel naţional, informează Agerpres.
Inspectorul general Anca Hodorogea din Inspectoratul Şcolar Judeţean a admis că au fost neajunsuri în privinţa cazării la internatul de la Colegiul ''Raluca Ripan'', unde nu a fost furnizată căldură, luni, timp de mai multe ore. La rândul său, inspectorul în specialitatea limba engleză, Anca Tegulescu, a relatat că ''au existat probleme cu încălzirea, dar acestea au fost rapid remediate".Inspectorul general Anca Hodorogea din Inspectoratul Şcolar Judeţean a admis că au fost neajunsuri în privinţa cazării la internatul de la Colegiul ''Raluca Ripan'', unde nu a fost furnizată căldură, luni, timp de mai multe ore. La rândul său, inspectorul în specialitatea limba engleză, Anca Tegulescu, a relatat că ''au existat probleme cu încălzirea, dar acestea au fost rapid remediate".

Niciun comentariu: