Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Charlie Sheen din nou la dezintoxicare



Charlie Sheen se spune, "Da, da, da," la dezintoxicare.

Carlos Irwin Estevez (născut la 03 septembrie 1965), mai bine cunoscut sub numele de scenă Charlie Sheen , este un actor american.
Caracterul rolurile sale din filme au inclus Chris Taylor în 1986 Războiul din Vietnam drama pluton , Kesey Jake în film 1986 Wraith , şi Bud Fox, în 1987 filmul Wall Street . Cariera sa a inclus, de asemenea, mai multe filme de comedie, cum ar fi Major League , Hot Shots! filme, si Scary Movie 3 şi 4 .
La televiziune, Sheen este cunoscut pentru rolurile sale pe două sitcom-uri : ca Charlie Crawford pe Spin City şi ca Charlie Harper pe Doi barbati si jumatate . Ca din 2010, Sheen a fost cel maibine plătit actor de televiziune, câştigând $ 1.8 milioane pe episod din Two and a Half Men .


Charlie Sheen s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare, la doar câteva zile după ce soţia sa a recurs la acelaşi gest.
Purtătorul de cuvânt al actorului spune ca decizia a fost luata ca o măsura preventiva, dar a refuzat sa dea mai multe detalii despre motivul internării.
La începutul acestei luni, Charlie Sheen a fost pus oficial sub acuzare pentru agresarea soţiei sale, in ziua de Crăciun.
Sheen a fost dus de urgenta la un spital din LA ieri dimineaţă din zona casei sale, deoarece, el a spus prietenilor şi familiei, că suferă de dureri abdominale severe, posibil datorite unei hernie făcute din cauza râsului în timp ce se uita la televizor.
Cu toate acestea, o sursă a spus că Sheen a fost la o petrecere cu stele porno .

Niciun comentariu: