Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

miercuri, 26 ianuarie 2011

Întrebările dumneavoastră, către şeful de stat a Uniunii






Este cel mai mare discursul din an , marţi noapte la ora 9 ET, oameni din întreaga ţară şi din întreaga lume se vor putea uita în direct . , Preşedintele Obama în calitate de şef al statul oferă în 2011 la Adresa Uniunii, şi care vor fi transmise în direct pe YouTube, împreună cu răspunsul Republicanilor , puteţi face mai mult decât a asculta discursul : puteţi trimite întrebările dumneavoastră, de asemenea, preşedintelui pentru interviul exclusiv de pe YouTube care va avea loc peste două zile cel mai târziu, pe 27 ianuarie.

De fapt, puteţi începe de astăzi cu întrebări de sănătate , educaţie, de politică externă. Ce ti-ai dori să-l întrebi pe preşedinte despre problemele cele mai importante cu care se confruntă ţara noastră? Du-te la youtube.com / askobama să-ţi prezinţi întrebarea dvs. acum, sau la discurs în noaptea de marţi cu webcam-ul sau camera video din apropiere, astfel încât să puteţi înregistra şi transmite întrebarea dumneavoastră cât mai curând .
În acest an,aveţi de asemenea, posibilitatea de a pune întrebarea dumneavoastră prin intermediul Twitter: ce include doar hashtag # askobama în Tweet cu dumneavoastră.


Cateva sugestii înainte de a trimite întrebările dumneavoastră:
1. întrebări video sunt foarte preferate ( se acceptă, de asemenea, text). Video ar trebui să fie aproximativ 20 secunde şi să fie sigur de a pune întrebarea în mod direct.
2. Vorbiţi cât mai clar şi încercaţi să filmaţi într-un loc cu zgomot de fond minim. Ţineţi camera cât mai fix posibil.
3. Simţiţi-vă liber pentru a fi creativ (recuzită utilizare, diagrame, etc) pentru a ajuta ca întrebarea dvs să iasă în evidenţă. Dacă aveţi timp să găsiţi un context interesant care poate ajuta la consolidarea mesajului .
4. Trimiteţi întrebarea dvs. devreme. Termenul final este miercuri 26 ianuarie, la miezul nopţii ET.

Pentru răspunsurile preşedintelui Obama se va face o selecţie de top-au votat a întrebărilor dumneavoastră vor fi transmise în direct de la Casa Albă pe youtube.com / askobama ET la 02:30 joi, 27 ianuarie.

Acest interviu este primul dintr-o serie de interviuri ale liderului mondial ce vine pe YouTube în 2011, ca parte a YouTube World View . Aceste interviuri vor da oamenilor din întreaga lume şansa de a se angaja într-o conversaţie cu oficialii aleşi de ei şi alte persoane influente din lumea de afaceri, filantropie, tehnologie, media si arte. Verificaţi din nou pe canal în următoarele câteva luni, pentru mai multe oportunităţi de a participa.

Ai pâna miercuri 25 ianuarie, la miezul nopţii ET timp să-ţi prezinţi întrebarea pentru preşedintele Obama pe Comunitatea YouTube a făcut istorie anul trecut, când preşedintele a răspuns la întrebările dumneavoastră în cetăţeanul mereu alimentat interviu primul dintr-o Preşedintele Statelor Unite ale Americii. Dacă nu aţi avut posibilitatea de a solicita Preşedintelui o întrebare anul trecut, asiguraţi-vă că nu rataţi acest moment - a lua prezentarea dumneavoastră la începutul anului.

Amintiţi-vă, după acea adresa preşedintelui şi veţi avea posibilitatea de a viziona pe Congresman Paul Ryan (R-WI) să livreze răspuns la GOP stat al Uniunii,în termen de o lună, vom organiza o structură similară pe YouTube un Interviu cu un lider proeminent republican - mai multe detalii în curând.
Sursa :
http://youtube-global.blogspot.com/2011/01/your-questions-your-state-of-union.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+youtube%2FPKJx+%28YouTube+Blog%29

Niciun comentariu: