Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

miercuri, 25 noiembrie 2009

EXACT DE CE AVEA NEVOIE ŢARA

Este exact de ce avea nevoie mai imperios ţara noastră România în această perioadă şi mai ales în cea care va urma după alegerea preşedintelui


SĂ LUCREZE ŞI PENSIONARII CARE VOR ŞI MAI POT !!!!

Am rezolvat problema cea mai mare aceea a locurilor de munca pentru cei activi şi am constatat ca mai avem nevoie de forţă de munca şi de ce să apelăm la emigranţi care şi aşa vin îi angajăm pe pensionarii care mai vor să muncească .

Aşa a spus ieri coaliţia care s-a format în jurul d-l Johanis de Sibiu , coaliţie care mai până ieri a fost deacord că trebuie reduse posturile la bugetari , coaliţie care ne-a spus ca trebuie sa reducem costurile de salarii . Păi atunci unde şi cum va munci pensionarii ? Sau poate se referea numai la pensionarii sus pusi care au pensii nesimţite şi cărora nu le ajunge amărâta aia de pensie de 2-3 mii de euro . Restul ? Restul să mai aştepte 5 ani şi se rezolvă că noi aşă ne-am învăţat tot din 5 în 5 ani dăm un vot ca să scăpăm de rău şi alegem tot un rău .

Dar ce contează acolo 20 de ani care au trecut pentru noi cei amătâţi , mai aşteptăm înca 20 de ani şi mergem noi frumos la ceruri că acolo ni se va face şi nouă dreptate , dacă se va face şi acolo dacă nu ghinion găsim la poartă ori pe Băsescu ori pe duşmani lui care o ia de la cap .

Noi trebuie să avem speranţă ca altfel ce ne-am face .
 Ei cu bogăţia noi cu saracia , fiecare cu ce s-a obişnuit .

Mai rău va fi de ai lui Băsescu că sau obişnuit cu bogăţia şi taman acum au venit alegerile mâncale-ar gaia .

Niciun comentariu: