Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

duminică, 20 februarie 2011

Bulgaria cere prudenţă pentru călătoriile în Libia



Ministerul Afacerilor Externe Bulgar a cerut bulgarilor să evite călătoriile în partea de est a Libie, în special în oraşe, inclusiv Benghazi şi Tobruk.

Ministerul recomandă bulgarilor să evite întâlnirile în locuri publice şi a cerut bulgarilor rezidenţi în Libia să păstreze contactul cu Ambasada din Tripoli, oferind detalii de contact.

"Noi nu recomandăm călătoriile în zonele din apropierea frontierelor cu Ciad, Libia, Sudan, Niger şi Algeria," a spus Ministerul de Externe de la Sofia .

Avertismentul a fost emis şi de mass-media internaţională care raportat violenţe grave în Libia, unde au izbucnit proteste în unele oraşe, ultimul dintr-o serie de astfel de proteste în Africa de Nord şi ţările din Orientul Mijlociu.

Vocea Americii a raportat că după cinci zile de nelinişte, numărul morţilor a fost estimat de către SUA, pe baza grupului Human Rights Watch la cel puţin 173.

Martori oculari a declarat pe 20 februarie 2011 că, în Benghazi, Libia forţele de securitate au îndepărtat persoanele îndoliate care participau la o înmormântare a protestatarilor ce au fost ucişi în ziua precedentă.

BBC a declarat că mai mult de 200 de persoane au fost cunoscute că au murit, potrivit medicilor, şi 900 de răniţi.

CNN a raportat că violenţa a izbucnit din nou pe 20 februarie, că protestatarii libieni au folosit o maşina ca explozibil-Laden în încercarea de a obţine intrarea într-o tabără militară din Benghazi.

Douăzeci şi cinci de persoane au murit în actele de violenţă pe 20 februarie, în conformitate cu un raport al medicilor de la spitalul din Benghazi,i Al Jalla l. Bilanţul total al morţilor a fost 209, a spus CNN .

ANUNŢ PUBLICITAR


P.F. Vând casă în Sibiu pe Str. Nouă , 80mp locuibili , posibilitate mansardare , complet utilată şi finisată la cheie , 50 mp curte cu acces auto tel 0269235116

















Niciun comentariu: