Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

sâmbătă, 26 februarie 2011

În Georgia va apărea în curând pedeapsa cu moartea pentru avorturile spontane ?


Să auzi şi să nu crezi
Credeam că numai în România se fac proiecte de legi aberante , iată că şi în ale state aşa zis mai civilizate sunt tot felul de nebuni aleşi în conducere şi decizii ale poporului .
Preluat de la :
http://thestir.cafemom.com/pregnancy/116724/death_penalty_for_miscarriages_cominghttp://thestir.cafemom.com/pregnancy/116724/death_penalty_for_miscarriages_comingÎn minunatul stat Georgia Rep Bobby Franklin doreşte să stabilească încriminarea avortului .Dar nu vreau să vorbesc despre asta. În schimb, vreau să vorbesc despre faptul că Franklin, doreşte de asemenea să incrimineze avorturile . Asta-i drept – să suferi un avort spontan, şi să primeşti pedeapsă pentru aşa ceva ...

Ce în lume trăieşte acest tip ? Şi cum naiba a făcut un astfel de psihopat să ajungă să fie un funcţionar ales?

În cazul în care legea trece, ridicolul Bill Franklin ar face orice " crimă prenatala "o infracţiune care se pedepseşte cu moartea sau cu închisoare pe viaţă - şi într-un fel care include, de asemenea, şi avorturile spontane, care ultima dată când am verificat ce însemnă spontan, pierderea sarcinii neprovocate. Asta-i drept. Dacă femeia nu se poate dovedi " nici o implicare umană în nici un fel legătura de cauzalitate "de avortul ei spontan , Franklin vrea să o condamne la moarte.

Suntem de acord că nu se poate pune capăt unei sarcini valabile ori cum ,cu toate acestea, cred că putem fi toţii acord că, probabil, condamnare femei care a suferit un avort spontan , dacă acesta nu se poate dovedi că a avut loc nu din cauza unui fel de comportament neglijent este o ficţiune de nebun.

Am avut doua avorturi spontane între fiii mei şi medicii nu au putut să-mi spună de ce au apărut. Cele mai multe avorturi spontane au loc, deoarece fătul nu este în mod normal în curs de dezvoltare , dar există alte motive de multe şi de multe ori nu se cunosc. Suferinţa avortului este o astfel de experienţă sfâşietoare, şi de multe ori după o astfel de pierdere, femeile deja se simte vinovată că a fost ceva ce a făcut greşit.

Am ridica prea multe cutii la locul de muncă? Prea mult stres? A fost aspirina ce am luat-o înainte să fi ştiut că era însărcinată? Am mânca lucruri greşite? S-a jucat prea dur cu bebeluşul meu? Confruntarea cu această linie de a contesta în propria noastră mintea este destul de chinuitoare . Nu îmi pot imagina pe cineva complet neimplicat în pierdere, cum ar fi guvernul, poate veni apoi şi arătând cu degetul să ceară dovada de nevinovăţie în materie.

Adică exact ceea ce este "implicare umană", prin definiţie lui Franklin? Cât de departe va merge asta? Acest proiect de lege este crud şi înfricoşător, şi acest tip de legislaţie prezintă ignorării flagrante pentru femeile care suferă o astfel de pierdere.

Este acest tip total nebun sau crede ca femeile care au un avort spontan nu e nevoie să fie întrebate?

Niciun comentariu: