Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

duminică, 20 februarie 2011

Proaspete proteste reprimate în Orientul Mijlociu



ATENTIE

Ciocniri violente
continuă erupă în Orien
tul Mijlociu conform rapoartelor date de oficialii iranieni folosind gaze lacrimogene pentru a dispersa mulţimile de la Teheran.



, Maroc, Iran şi Djibouti.

Mii de protestatarii continua, de asemenea,
să ocupe Bahrain dinPearl Roundabout după o săptămână de proteste care au fost ciocniri sporadice şi violente.

În timp ce fiecare ţară are propriile nemulţumiri, mişcarea de protest este declarată a fi în mare măsură cauzată de rata ridicată a şomajului, creşterea pr
eţurilor la alimente şi o populaţie tânără numeroasă, care sunt deziluzionaţi de regimurile corupte şi represive.

Libia a văzut cel mai rău vărsarea de
sânge, în conformitate cu rapoartele medicilor din tara care a spus că numărul morţilor a ajuns aproape la 200 de persoane.

Trupele s-au folosit aparent de arm
ament greu, cum ar fi mitraliere, împotriva mulţimilor care au protestat împotriva statului condus
de 40 de ani colonelul Gaddafi şi ai lui.




Iran: site-uri de opoziţie au solicitat mai multe proteste anti-guvern astăzi şi că oamenii să ia în stradă, martori au raportat ca au văzut gaze lacrimogene aruncate în Valiasr Square şi în afara clădiri televiziunii de stat de la Teheran. Sirenele ambulanţei poate fi auzite.


Pe Twitter, martori susţin că au văzut forţele de securitate înarmaţi cu bastoane cu motociclete pentru a dispersa grupuri de persoane şi rănirea lor şi arestările sunt, de asemenea, raportate.

Există, de asemenea, rapoarte că protestele s-au răspândit în oraşele ca Esfahan şi Mahabad, deşi puţin se cunoaşte actualmente despre aceste demonstraţii.
Preluat de la :
ANUNŢ PUBLICITAR


P.F. Vând casă în Sibiu pe Str. Nouă , 80mp locuibili , posibilitate mansardare , complet utilată şi finisată la cheie , 50 mp curte cu acces auto tel 0269235116













Un nou val de proteste, inspirat de revoluţiile din Tunisia şi Egipt, a măturat întreaga regiune, cu demonstraţii care au loc în Libia, Yemen

Niciun comentariu: