Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

marți, 1 februarie 2011

Fiica fostului presedinte Bush susţine căsătoriile între homosexuali



Sunt Barbara Bush, şi sunt pentru egalitatea de şanse în căsători dintre aceleaşi sexe. New York-ul este pentru corectitudine şi egalitate şi, toată lumea ar trebui să aibă dreptul de a se casatori cu persoana pe care le iubeşte. Alătură-te nouă ", spune ea într-un scurt video lansat de grupul de avocaţi campania pentru Drepturile Omului .
Human Rights Campaign a spus poziţia pe care Barbara Bush, o reflectă e atitudinea unei generaţii, cu o majoritate adulţi tineri (18-34) căsătoria justificative pentru cuplurile de acelaşi sex în New York .
Ea nu e singura fiică a unui proeminent republican să fie de această parte în politia
Fiica senatorul de Arizona John McCain, a vorbit şi ea în sprijinul căsătoriei între homosexuali
În timpul preşedinţiei sale, ex-preşedintele a solicitat o interdicţie constituţională privind căsătoriile între persoane de acelaşi sex.
Fosta Prima Doamna Laura Bush a sugerat, de asemenea, că ea crede linia fiicei ei asupra a ceea ce a fost o problemă cu casătoria între aceleaşi sexe este de fapt în politica SUA.
În timpul unui turneu de promovare de carte, doamna Bush a declarat că şi ea şi ex-preşedinte "nu sunt de acord" cu legalizarea căsătoriei de acelaşi sex

Niciun comentariu: