Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

luni, 21 februarie 2011

Fiul liderului libian Muammar Gaddafi




Fiul liderului libian Muammar Gaddafi a avertizat luni că ţara se va confrunta cu un sângeros război civil în cazul în care protestatarii anti-guvern vor refuza să accepte ofertele de reformă.
Pe fondul rapoartelor de creştere a opoziţiei care să se pronunţe împotriva lui Gaddafi, Saif al-Islam Gaddafi a declarat într-un discurs televizat că tatălui său ia rămas în sarcină sprijinul armatei şi v-a "lupta pana la ultimul om, ultima femeie, ultima liniuţă" ar fi.
Protestele au fost raportate că s-au răspândit luni în oraşele regionale şi oraşele din jurul capitalei , Tripoli .
Cel puţin 233 persoane au fost ucise în Libia, deoarece au izbucnit proteste pe 15 februarie împotriva statului autocratic condus de Gaddafi, în conformitate cu SUA pe bază de grupul Human Rights Watch.
Protestului a urmat revolte similare în Tunisia şi Egipt, care au avut loc la mijlocul lunii ianuarie şi s-a încheiat cu un acord a liderilor ambelor ţări ". Protestele au lovit, de asemenea, Bahrain, Yemen, Algeria şi Iordania.

HRW a cerut guvernelor să spună Libiei să oprească uciderea ilegală a unor protestatari, pe fondul conturilor cu cele ale autorităţilor, se pare că este susţinută de mercenari, care folosesc muniţie de război împotriva lor.
Saif al-Islam Gaddafi a declarat ca numărul morţilor a fost mai mic decât 233 şi a condamnat revolta fără precedent împotriva tatălui .
Dar el a admis că s-au făcut greşeli în reprimarea violentă împotriva protestatarilor şi a cerut cetăţenilor de a construi "Libia nouă '.
"Libia este la o răscruce de drumuri. Dacă nu suntem de acord astăzi cu privire la reformele cerute , vom fi doliu nu cu 84 de persoane, ci mii de decese, şi râuri de sânge se va desfăşura prin intermediul Libiei ", a spus el, citat de canalul arab de televiziune prin satelit Al-Arabiya.
Sute de libanezi, unii înarmaţi cu cuţite şi arme de foc au atacat un site sud-coreean în Tripoli duminică seara, ceea ce a dus un conflict în care cel puţin patru străini au fost răniţi, potrivit ministerului de externe de la Seul.
Trei muncitori sud-coreeni au fost răniţi, unul dintre ei înjunghiat, şi unu sau doi muncitori din Bangladesh au fost răniţi, a declarat oficialul.



ANUNŢ PUBLICITAR

P.F. Vând casă în Sibiu pe Str. Nouă , 80mp locuibili , posibilitate mansardare , complet utilată şi finisată la cheie , 50 mp curte cu acces auto tel 0269235116









Niciun comentariu: