Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

vineri, 11 mai 2012

Almeza MultiSet


Giveaway ( http://www.giveawayoftheday.com/ )  avea astăzi 11.05.2012 un program foarte interesant pentru toţi cei care sau săturat să  instaleze şi să se chinuie cu programele la instalare lor . Il poti avea gratuit doar azi de la Giveaway .Acest program se numeşte Almeza  MultiSet , îi spune şi numele face o grămadă de lucruri pentru tine . Este lider în instalări
nesupravegheate  , poate crea CD botabile ,Styck botabil care să execute apoi prin introducerea acestuia în calculator o instalare nesupravegheată , instalează pur şi simplu Windows-ul de exemplu fără ca tu să asişti la instalarea lui ,dar şi multe alte programe . După descărcarea arhivei pe calculator în Disck „ C ”dacă nu ai o comandă de lansare a programului pe desktop o poţi crea tu intrând în disck „C” deschide folderul „MultiSet” şi dă click dreapta pe fişierul icon MultiSet iar din caseta deschisă dă click pe „Creare comandă rapidă ” (Create Shortcut) apoi mută comanda creată pe desktop . În felul acesta vei putea să ai o icomandă de lansare pe desktop





Poţi apoi să faci setările necesare  dacă doreşti  de exemplu limba de afişare
, data , formatul , din caseta de setări de la „Scriptul [ fila cu răspunsuri ] pentru Windows  Vista ,Windows 7



Şi aşa cum am spus poţi să creezi CD-DVD botabil sau de restaurare a sistemului 



Sau un stick botabil  sau de restaurare a intregului sistem .

În continuare voi posta etapele  de lucru în imagini pentru a crea un CD botabil cu Windows XP , se deschide programul  Almeza multiSet” 

Clic apoi pe imaginea CD din bara de lucru a programului  şi se va deschide caseta de lucru unde vei putea alege ce anume doreşti să faci .

Odată ales modul de executate dai clic pe acesta  

Ai deschis etapa 1 de lucru unde poţi să introduci key serialul produsului , date despre numele care va apărea la calculator ,Compania (aici poţi introduce fie xxx sau numere 111 ceva trebuie ne aparat ) , bifezi apoi Scriptul 2 „„Scriptul [ fila cu răspunsuri ] pentru Windows  Vista ,Windows 7 ” pentru a executa setările legate de limbă ,data etc.  

Dai OK şi la instalare funcţie de ce ai introdus aici se vor seta şi la reinstalare . Dacă ai terminat de făcut toate setările poţi trece la pasul doi dând clic pe înainte   


La pasul 2 trebuie să indici locaţia de unde să copieze fişierele  şi locaţia unde anume va crea imaginea ISO , nu uita să bifezi căsuţă de la creează ISO . Nu poţi să indici direct pe un suport CD ,DVD Styc deoarece arderea fişierelor ISO va trebui să le faci  cu un program specializat (Nero , ImgBurn etc )care va arde imaginea pe suport . La final de setări clic pe Creează şi va porni  efectiv creerea imagini ISO într-un folder de pe calculator specificat de tine . 

Când a terminat vei avea şi opţiuni de ardere  pe care le promovează programatorul . dar tu poţi opta pentru ce anume vrei şi ai tu pe calculator . Asta este tot !  SUCCES !

Clic OK şi asta a fost tot acum poţi arde imaginea ISO cu NERO sau alt program pe un CD













NOTĂ:   La fel se procedează şi pentru celelalte opţiuni

Niciun comentariu: