Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

sâmbătă, 26 mai 2012

CEL MAI BUN FIREWAL PENTRU PROTECŢA CALCULATORULUI ŞI A NAVIGĂRII PE NET

Azi am găsit un program care pe lângă faptul că apără calculatorul de eventualele atacuri de troieni ,viermi și ale software,malware rău intenționate ,blochează tot ce este rău pentru calculator dar și site-urile rău intenționate .
Protecţie reală gratuită de la „ Malwarebytes ” şi mai mult decât atât actualizarea bazei de date în timp real .

Este un program gratuit are și varianta pro cu plată dar pentru ce ai nevoie acasă este suficient și chiar foarte bun .
Ce mai are în plus fața de exemplu de Zonealarm  , dezinstalarea în caz că dorești să scapi de el din diferite motive și nu lasă daune în urmă precum alte programe de acest gen . Dezinstalează doar propriile fișiere și atât.  Se poate descărca de la : http://www.malwarebytes.org/

Dacă vrei să te înregistrezi gratuit la acest program pentru care nu vei plăti nimic acesta este ID. - 4LX73  și   Key Seialul  -  YCTE-6B31-GLTU-3LJV , introdu-le și bucură-te de gratuitate .


Instalarea este foarte uşoară şi intuitivă fără capcane , folosirea lui se poate face fără  a mai fi necesară setări ulterioare .La navigarea pe internet te va avertiza dacă pagina respectivă este sigură sau nu în cazul în care depistează ceva o casetă te va avertiză

Din momentul în care te avertizează site-ul respectiv este și blocat . La fel se întâmplă cu ori intruziune care ar afecta calculatorul tău .
Îl recomand ca un program folositor şi se poate utiliza împreună cu antiviruşii (Avast ) fără probleme .

UPDATE :
După o perioadă de folosire am ajuns la concluzia că nu este chiar atât de bun ,protecţia nu este în timp real ,singura apărare mai eficientă este pentru navigarea pe net unde  blochează site-uri /bloguri  care sunt periculoase .


Spune ce părere ai !


Niciun comentariu: