Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

joi, 24 mai 2012

Repornirea blogului wordpres în xampp in cazul reinstalarii windows pe P.C.

Dacă ai un blog care are ca și gazdă (host) propriul tău calculator și ai vrea să reinstalezi windows-ul sau să treci la o variantă mai avansată de windows 7 trebuie să știi că ai nevoie să salvezi toate fișierele cu blogul tău pe un hard extern sau la reinstalare să ai grijă ca partiția pe care ai instalat blogul să nu o reformatezi că se vor pierde datele .
O dată terminată reinstalarea windows va trebui să  deschizi disck-ul (Exemplu E) unde se afla blogul instalat pe xampp și să cauți „xamp-control
Dai clic pe icoana de control și se va deschide panoul de control în care vei vedea că toate cele trei opțiuni „ Apache , MySql , FileZila ”  nu sunt pornite . , vei bifa pe rând și vei porni pe fiecare în parte și aștepți să vezi la fiecare „Rumning”
Fă salvare la favorite a pagini „xampp
Ai pornit xamp acum poți să accesezi pagina xampp de la admin și să faci o salvare la favorite pentru a avea control la xamp mai  trebuie să intri în folderul„ htdox” să cauți  „Index. php” să îl deschizi cu un notepad și în loc de xampp să scrii din nou wordpress , salvezi și acum poți să deschizi de la admin din panoul de control pagina de pornire .
Dai clic pe wordpress și ți se va deschide direct blogul tău pe care l-ai avut dacă nu ai șters nimic din xampp
Faci şi la pagina de blog o salvare la favorite .
Cobori în pagină până la final și cauți AUTENTIFICARE dai clic  partea de administrare după ce introduci bine înțeles datele de logare pe care le-ai avut .
Aceștia sunt pași pe care trebuia să îi urmezi sper că ţi-au fost de folos informațiile și ai reușit .

Subiecte care te mai pot interesa :
Cum introduci muzica pe blog http://elisav-54-sibiu.blogspot.com/2012/05/cum-introduci-muzica-pe-un-blog-site-ca.html
Cod pentru a nu îți copia blogul http://elisav-54-sibiu.blogspot.com/2012/05/cod-pentru-nu-se-putea-copia-de-pe-site.html
Instalare Wordpress cu Xampphttp://elisav-54-sibiu.blogspot.com/2012/03/instalare-site-wordpress-cu-xampp.html

Niciun comentariu: