Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

sâmbătă, 26 mai 2012

CONVERSIA DOCUMENTELOR PDF ÎN WORD

Dacă ai un document în format PDF și dorești să îl transformi în unul word este foarte simplu cu programul de conversie „Free PDF to Word Doc Converter” pe care îl poți descărca de la pagina web : http://www.hellopdf.com/download.phpsau de la : http://free-pdf-to-word-doc-converter.ro.malavida.com/d5385-descarcare-gratuita-windows. Programul este gratuit  doar 3 zile și face treaba foarte bine reproducând în totalitate chiar și imaginile sau alte adăugări în pagina Word  .

După instalarea care este foarte ușoara și intuitivă se deschide interfața de  sus unde trebuie să introduci locația de unde să găsească documentul PDF în partea stângă ,iar în partea dreaptă locația unde se va descărca documentul în format Word . La final se dă clic pe „Convert to Word Document ” se așteaptă și se dă OK la terminarea  operației . Documentul  va fi deschis pentru vizionare în momentul în care ai dat OK



Este atât de simplu și de intuitiv   încât nici nu ai nevoie de vreo explicație ,setările sunt bine făcute , nu este nevoie de altele .
SUCCES




Niciun comentariu: