Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

joi, 1 martie 2012

CUM INSTALEZ XAMPP ŞI CUM ÎL LOFOSESC ÎMPREUNĂ CU JOOMLA ?

Poate eu sunt mai tare de cap ,sau nu pricep eu cum şi ce se face în asemenea situaţii .

Sigur că trebuie să ai un minim de cunoştinţe dar de la a căuta pe net modalitatea de instalare şi folosire a acestor două programe este o adevărată încercare . Sunt o mulţime de postări în acest sens care de care mai alambicate dar şi unele complet depăşite . Unele se referă la o variantă care acum la ora când eu postez au apărut variante noi şi la „xampp-win32-1.7.7” şi la „Joomla_2.5.1”. Nu ar fi o mare problemă pentru un cunoscător , dar cel care nu înţelege ce face ? Întreb şi eu , să nu mai spun că sunt tutoriale video la care sonorul lasă mult de dorit şi tu trebuie să intuieşti ce anume să faci sau să închizi respectiva pagină şi să cauţi alta ,cea ce de fapt face toţi cei care caută să instaleze aceste aplicaţii . Iertat să î-mi fie poliloghia dar încerc să trag un semnal celor care postează ceva ,dar incomplet sau numai pe jumătate . Să nu mai vorbesc de cei care în tutoriale fac atâtea greşeli în prezentare încât nu mai ştii ce anume este bun şi ce nu , unde să te opreşti şi unde să continuu , Nu am să dau exemple concrete că nu doresc să nominalizez , poate şi eu nu mă fac totdeauna înţeles , dar aş dori să găsesc ceva care să mă mulţumească legat de aceste două programe fără să pierd două zile căutând un tutorial bun şi explicit .
Mulţumesc celor care reuşesc să posteze informaţii corecte şi utile pe înţelesul tuturor , şi le doresc succese în continuare .
Timp pierdut , nervi , ştergi şi o ei de la capăt , constaţi că cel de la care sperai să afli ceva util a copiat şi el de pe un alt site dar nu a luat tot sau mai rău a reuşit în final să facă un site dar când să explice a uitat paşi exacţi explicaţiile lui sare peste paşi importanţi , iar tu urmezi ce scrie el ca o maimuţă şi la final constaţi că nu funcţionează . Îţi atribui ţie greşeala o iei de la cap ,cauţi altă sursă şi în final după multe ore ,zile pierdute găseşti un site de unde pas cu pas citind atent ,urmând sfatul unor oameni care ştiu ce spun şi transmit bine şi altora reuşeşti să dai de cap la problemele pe care ţi le-ai creat singur în speranţa că cel ce publică pe internet este un specialist .
Nu am găsit nici un  blog unde să fie arătat instalarea cap coada pentru Joomla 2.5.1. sunt pentru variantele  anterioare  dar mie mi-a dat eroare la final de instalare . Poate am gresit eu undeva !

De aici poţi lua un Domeniu ieftin : http://www.hosting-domenii.eu/ sau un  hosting (gazda) ieftin : http://www.shosting.info/  şi mult succes la blogărit , dar nu uita nu copia de la alţi mai bine nu publica decât să pulici copii şi alea incomplete , ai mai mult de pierdut .