Connect

Vasile Dragomir

Tricolor

miercuri, 21 martie 2012

UITE BOLDEA NU E BOLDEA


Deputatul încă în funcţie Mihail boldea este de negăsit după ce parlamentari au votat cu ajutorul opoziţiei ca DIICOT să poată face percheziţii la domiciliul deputatului ,precum şi faptul de a fi arestat dacă se pune cazul .Ziarele ca şi televiziunile au ţinut prima pagină în cea ace priveşte deputatul Boldea . http://www.cotidianul.ro/mihail-boldea-este-de-negasit-deputatul-trebuie-sa-se-prezinte-la-diicot-176821/
Dacă acesta este sau nu vinovat mai este cale lungă , poate nu aflăm nici o dată aşa cum constatăm faţă de acuzele aduse domnului Traian Băsescu legate de flotă dar şi a ziariştilor sechestraţi . Tot la fel nu am aflat nimic despre dosarele domnului Adrian Năstase . Mai nou acum aflăm că de fapt dosarele au fost fabricate de către cei de la putere şi pe această variantă ne vom trezi mâine poimâine că si dosarul domnului Boldea a fost fabricat . Sau mai grav aşa cum am avut morţi la revoluţie dar nu am avut terorişti ,am avut mafie dar nu avem mafioţi , s-a furat din România dar nu avem pe nimeni arestat pentru jaf al avuţiei naţionale . Avem în schimb pe ici pe acolo câte un găinar ,proxenet sau criminal care omoară ziua în amiaza mare trăgând cu pistolul legal obţinut şi alţi ca el .Dacă nu vom reuşi să punem pe drumul normal al lucrurilor şi nu vom pedepsi exemplar pe adevăraţi vinovaţi vom asista în continuare la dosare fabricate ,parlamentari vinovaţi dar scăpaţi peste graniţă şi tot aşa .
Nu avem politicieni pedepsiţi pentru jafurile fără precedent în toată istoria României , nu avem miliardari de carton pedepsiţi pentru tunurile date şi nu avem de fapt nimic în afară de jaf ,corupţie până la cele mai înalte nivele în timp ce oameni mor de foame .